Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar;

Ben şimdi aynı PS4 bundle amazondan sepete ekleyince, kargo 57$ ve vergi 117$ ile 575$ toplam yapıyor. Kargoyu nasıl iptal ettirdiniz, size özel bir durum mu, yoksa herkes yapabilir mi?

Vergi iadesine gelince resmi vergi %20, yani 399% üzerinden %20 vergi = 80$ yapar. 37$ (veya bazen daha fazlası) amazon tarafından iade edilir.

Selamlar;
  • truwan T kullanıcısına yanıt
    Free shipping yazmasina ragmen 57 dolar charge etmissiniz hadi yurtdisi diye ucretli olsun tabiki ama 400 dolarlik urune 57 dolar cok fazla dedim. Onlarda sizden kargo almayacagiz dediler. Contact us kisminda live chat ile konusabilirsiniz yetkililerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 29 Kasım 2014; 15:45:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinan verden refund oluyor mu?Oluyorsa ne kadar olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak yurt dışında akrabam var acaba ps4 alıp onun adresini versem oda teslim aldıktan sonra bana kargolasa üstüne hediyedir filan yazsa gümrüğe takılır mı ?
  • Arkadaşlar selamlar, DHL örnek vekaletnamesini gönderirmisiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar selamlar, DHL örnek vekaletnamesini gönderirmisiniz rica etsem?

buyrun..

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar selamlar, DHL örnek vekaletnamesini gönderirmisiniz rica etsem?

buyrun..

https://www.dropbox.com/s/4ka0lb95afujx9i/Ithalat_kat3_evrakseti.docx?dl=0

Hocam göndermemiz gereken sadece bu mu? Yoksa belgenin yukarsında ki yazılmış olan 'Eşya için göndericiye yapılan ödemeyi gösterir belge (Kredi kartı ekstresi, Order vonfrmation letter vb.)' ''Satın alınan ürünleri ve fiyatlarını gösteren internet linkleri'' bunlarıda eklemek şart mı?

• Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar,

Amazon'a üye olduğum vakit kartımdan 1 Dolar çekilmiş normalmidir.
    Alışveriş yapmadan neden 1 Dolar çekerlerki.

Tşk.
  • arkadaşlar facebook'da bir reklama rast geldim belki sizler de görmüşsünüzdür 799tl'ye PS4 sattığını iddia eden bir ilan ve 0212 ile başlayan bir telefon numarası. Sony Computer Entertainment Europe 20.yıl özel kampanyası der. Ödeme yapıldığı anda tokatlanma ihtimalinin büyük olasılık olduğunu düşündüğüm bir ilan. Gören, duyan, buradan alışveriş yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 29 Aralık 2014; 16:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

arkadaşlar facebook'da bir reklama rast geldim belki sizler de görmüşsünüzdür 799tl'ye PS4 sattığını iddia eden bir ilan ve 0212 ile başlayan bir telefon numarası. Sony Computer Entertainment Europe 20.yıl özel kampanyası der. Ödeme yapıldığı anda tokatlanma ihtimalinin büyük olasılık olduğunu düşündüğüm bir ilan. Gören, duyan, buradan alışveriş yapan var mı?

Dolandırıcı

• Arkadaşlar amazon italya dan bir ürün alacağım ama amerika ve almayadan farklı bir kargo seçeneği çıktı

ve sipariş takip ek bilgiler

Standart (12-15 gün)

AmazonGlobal Öncelik (6-11 gün)

AmazonGlobal Express (1-4 iş günü)

Amazon global öncelik yazan kargoda herhangi bir ücret artışı oluyor mu ? Standart ile almak istemiyorum ( standart kargo takip no veriyor mu ? ) ürünü sepetie eklediğim de 20 euro kargo masrafı çıkardı . ama standart için mi amazon global için mi belli değil . Global öncelik olanı seçip bir kargoya 40 euro vermek istemiyorum .

Teşekkürler.
  • Arkadaslar

www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 Black Friday Bundle - Grand Theft Auto V and The Last of Us Remastered: Video Games
    http://www.amazon.com/PlayStation-Black-Friday-Bundle-Remastered-4/dp/B00O9JLAX4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1420811961&sr=8-3&keywords=ps4

Su paketten almayi dusunuyorum bir adet ek kol ile beraberde. Suan icin herhangi bir sikinti cikarmi bolge engeli tarzi durumlar varmi yokmu birde vergi sepete ekledigimde cikmadi.

Kisacasi bu paketi almamim dezavantajlari ve yapmam gerekenler konusunda yonlendirirseniz memnun olurum.

• Arkadaslar

www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 Black Friday Bundle - Grand Theft Auto V and The Last of Us Remastered: Video Games
    http://www.amazon.com/PlayStation-Black-Friday-Bundle-Remastered-4/dp/B00O9JLAX4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1420811961&sr=8-3&keywords=ps4

Su paketten almayi dusunuyorum bir adet ek kol ile beraberde. Suan icin herhangi bir sikinti cikarmi bolge engeli tarzi durumlar varmi yokmu birde vergi sepete ekledigimde cikmadi.

Kisacasi bu paketi almamim dezavantajlari ve yapmam gerekenler konusunda yonlendirirseniz memnun olurum.

• ürünün TR ye gönderimi yok. yurtdışında yaşıyorsanız başka. oyunda sıkıntı çıkmaz her bölge oyununu açar. tr deki blurayları izleyemezsin o kadar. vergi olayını bilmiyorum. TR ye gönderim olmadığı için vergisi de görünmüyor.
  • Anladim hocam tesekkurler. Peki suan icin hic bir ps4 urununun gonderimimi yok ?
  • kargo seçeneklerini tek tek seç fiyat artışlarını görürsün sana göre en uygun hangisiyse ona göre al. mail adresine gerekli bilgileri gönderirler merak etme. her türlü yardımcı olurlar. sipariş sayfanda ayrıntılı bilgileri veriyorlar. hangi kargoya verdikleri takip numarası vs.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 500GB Console [Old Model][Discontinued]: Video Games
    http://www.amazon.com/gp/product/B00BGA9WK2/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

bu ürün şu an gönderiliyor fiyatı
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

ben aldım. 2 güne gelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 11 Ocak 2015; 13:24:42 >

• *HKN* kullanıcısına yanıt
    :)

Yanlışlıkla premium üyelik almışsın. :)

Ne işe yarıyor bir fikrim yok ama durum bu.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Tesekkurler yardimin icin bu sekil olunca aslinda fazla ucuza gelmiyor. Bunddle paketini sepete ekledim. Order olarak gectim ama herhangi bir gonderim hatasi vermedi adres turkiye gozuktugu halde ve vergide cikmiyor.

Edit: Adres bolumunu tekrar secim yapinca duzeldi tax gorundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 11 Ocak 2015; 13:33:55 >
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.