Şimdi Ara

(Amazon) SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive Type-C Flash SDDDC3-256G-G46 USB Bellek FİYAT: 172,18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
3.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Amazon) SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive Type-C Flash SDDDC3-256G-G46 USB Bellek FİYAT: 172,18

Link;

256GB Fiyat:172,18 ;
    amazon
    SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive Go USB Type-C Flash Drive, SDDDC3-256G-G46
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07YYJL21Z

128GB Fiyat: 98,93;
    amazon
    SanDisk 128GB Ultra Dual Drive Go USB Type-C Flash Drive, SDDDC3-128G-G46
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07YYJRXQR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 2 Eylül 2020; 2:37:24 >

• alınır mı sizce?
  • İhtiyaç varsa alınır. SanDisk denilince ben Extreme'den başkasını tanımam o da ayrı bir konu.
  • Yorumlarda yazdığı gibi 15mb ile atar deli gibi ısınır bunlar sorun değilse sizin için alınır ben de kızaklı olan modeli var onun tasarımı daha iyi bence, 4 yil oldu sanırım kullanıyorum bence 5 tb ı geçmiştir üzerine yazdığım veri hala sorunsuz ilk günku gibi 15mb ile atiyor ve deli gibi ısınıyor ısınma problem değil de artık şu aletleri en azından 50-100 mb hızla atabilecek şekilde yapabilseler keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    15 MB/s çok düşük bence. 100 MB/s üstünü görmeli en azından. Artık SSD'lerde 3,5 GB/s ile işlem yapıyoruz.
  • Isinma olabilir ama 15mb/sn yorumu biraz abarti olmus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Yorumlarda yazdığı gibi 15mb ile atar deli gibi ısınır bunlar sorun değilse sizin için alınır ben de kızaklı olan modeli var onun tasarımı daha iyi bence, 4 yil oldu sanırım kullanıyorum bence 5 tb ı geçmiştir üzerine yazdığım veri hala sorunsuz ilk günku gibi 15mb ile atiyor ve deli gibi ısınıyor ısınma problem değil de artık şu aletleri en azından 50-100 mb hızla atabilecek şekilde yapabilseler keşke
    o fiyata biraz daha ekleyip sata 3 ssd ve usb 3.0 dönüştürücü kutu alınır diye düşündüğüm için hiç bu toplara girmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64 GB Type-C flash bellek 55 tl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler aldım 1 Tane.
    Kızaklı olanı sipariş etmiştim daha dün gece... İptal edip bunu aldım.

• tam olarak yazma hızı nedir.

2015 de aldığım Sandisk Ultra Dual 64GB Usb 3.0 Flash Belleği kasası kırılmasına rağmen hala kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 2 Eylül 2020; 9:3:1 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt

ortalama 25 mb olarak görünüyor. macbook için 256 lık aldım bakalım ısınma rahatsız ederse iade edebilirim. ihtiyaç varsa son ayların en uygun fiyatı bu görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 2 Eylül 2020; 22:22:55 >
  • Sandisk extreme var bende arızalanmıştı. Fatura kaybolmuştu. O üründe ömür boyu garanti var dediler. Yenisini yollamışlardı. Performans zaten belli.

• Bende 1 tb nvme m2 kutusu kullanıyorum ama birebir karşılamıyor hocam, bazı insanlar cebe atmak istiyor m2 kutulari bile cebe atsanız sırıtır hadi attınız kabloyu napacaksiniz? Mesela babam bunun kızaklı olanını anahtarlığına geçirdi 2 3 yıldır o şekilde yanında taşıyor sürekli

15 MB abartı olmuş 25le atar diyenler var, alın biraz kullanın ve biraz doldurun sonuçları yazın ,hatta 1 ay sonra beni de alintilayin hatirlarsanız,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 2 Eylül 2020; 11:28:12 >
  • bu markadan kullandığım 16-32-64 gb lık bütün microsd kartlar 2-3 yıl sonra bozuldu
    ücretsiz değişim yaptıkları da bozuldu
    çekya ya kargo yapmaktan bıktığım için artık direk çöpe atıyom

bir daha almam

• iphone için olsa alacaktım
  • Kasa metal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eridim

Kasa metal mi?
    değil ince plastik
  • Fiyat iyi, aldık bakalım, teşekkürler.
  • Fiyat bedava ben 244 liraya almıştım indirimli olarak. Kasa plastik ve ince USB tarafı da plastik ve çok narin. Ama ben memnunum type C tarafından PC’ye takınca aktarım yeterince hızlı. Ayrıca android telefonda sa sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıllar önce 50 liradan 32 gb extreme satılmıştı. bi arkadaş arabayla tüm şehri gezerek toplamış, buraya da fişini atmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.