Şimdi Ara

# Amazon SKECHERS İndirimleri # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
8
Favori
8.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    saolasın hocam, yine de pahalı ama. hb'de var şu an 50 tl indirim ile ordan mı alsam diyorum. eskiden boyner'den alırdık kombolarla. bu ayakkabı yok uzun zamandır.
    www.hepsiburada.com
    Skechers Equalizer- Persıstent Erkek Siyah Spor Ayakkabı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/skechers-equalizer-persistent-erkek-siyah-spor-ayakkabi-51361-b-p-SPORORJ74381-S42

• kargo parası ayakkabıdan daha pahalı ama yine de ayakkabı her şeye rağmen türkiye fiyatından ucuz gülsem mi ağlasam mı bilemedim
  • Arkadaşlar merhabalar
    ben daha önceleri amazondan alışveriş yapmışlığım vardır ama bu sefer bana "aramex" diye bir yerden mail geldi kargonun gümrükten çekilmesi için böyle bir şey varsa benden tekrar gümrük vergisi mi alacaklar nedir yani anlamadım... gelen e-mail altta bu şekilde bana yardımcı olursanız çok sevinirim, saygılarımla...

Gümrük Çekim İçin Bilgi Gereksinimi Aramex Logo

Email Header

Değerli Aramex Müşterisi,

Aşağıdaki e-posta [Amazon] dan, 1799XXXXXX takip numaralı gönderinizin gümrük çekiminin yapılabilmesi için tarafınızı bilgilendirme amacıyla yollanmıştır.
    Eğer gönderiniz kişisel kullanım amaçlı ise, aşağıdaki bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır:

Geçerli Kimlik Numarası (TC no)/Yabancılar İçin Pasaport Numarası

Geçerli Mobil Telefon Numarası

Gerekli bilgileri aşağıdaki butonu tıklayarak iletebilirsiniz:

[Fulfill the charges]

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayınız.
    Herhangi bir bilgi talebi için, lütfen customersupport@aramex.com üzerinden iletişime geçiniz.

Teşekkürler,
    Aramex Ekibi

• kridvan kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Yalnızca o bilgileri doldurup gönderin, esktra bir ücret talep edilmeyecek tamamen prosedür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Selamlar

Yalnızca o bilgileri doldurup gönderin, esktra bir ücret talep edilmeyecek tamamen prosedür.
    Çok teşekkür ederim
    bende bir anda tırstım malüm hergün yurtdışından alışverişlere yeni yeni vergiler gümrükler çıkıyor karşımıza :(
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim renkli sneakers modelleri ile sketchers ürün bakıyorum normalde 42 numara giyiyorum ama burada hangi bedeni secmem gerekir? Üstteki yorumları okudum ama üzgünüm ki anlamadım sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Hocam şu ürünü uyguna nasıl alabiliriz ? Çin ve usa dan orjinalini getirtme imkanı var mı?

Skechers
    BURST 2.0- OUT OF RANGE ERKEK SPOR AYAKKABI
    https://www.skechers.com.tr/p/burst-2-0-out-of-range-999739-bbk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspector343 -- 21 Ekim 2019; 11:21:10 >

• Tahmini kaç günde gelecektir efendim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

Tahmini kaç günde gelecektir efendim
    Benim 10 günde adresime ulaştı...

• 25-30 dolar kargo ekleniyor. Kampanya bitmiş galiba...
  • Ben gerçekten bedenleri almış değilim normalde 42 giyen biriym şimdi burada neyi secmeliyim.
    Ayrıca ilk kez sketchers alacağım heyecan var deneyim beklerim

• Efendim sizi rahatsız ediyorum gerçekten araştırdım ama sanırım dil ve çeviri yetmedi anlamama. Harika ayakkabılar var ama beden olarak durum nedir 42 giyen biriym burada hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır acaba , tekrar kusuruma bakmayın efendim.

• quote:

Efendim sizi rahatsız ediyorum gerçekten araştırdım ama sanırım dil ve çeviri yetmedi anlamama. Harika ayakkabılar var ama beden olarak durum nedir 42 giyen biriym burada hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır acaba , tekrar kusuruma bakmayın efendim.
    ya brader git bir tane mağazaya eline gelen ayakkabıyı giy orada us karsılıgı yazıyor numara olarak gel buradan spariş ver
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Birincisi ben güzelce anlatınca da anlıyorum biliniz, ayrıca bu tipleri eskişehirdeyim boynere de dahil olmak üzere baktım. Her üretim kalıbı farklı oluyor. Yani bu yorumu yaparak elinize ne geçti bilmiyorum ama sizin gibi direk sadece konuşmak için konusmayan bazı insanlar bana özelden elinden geldiğince bir arkadaş gibi yardımcı oldular sağolsunlr. İyi insanlar var boş boş yazanlar kadar.

• quote:

Birincisi ben güzelce anlatınca da anlıyorum biliniz, ayrıca bu tipleri eskişehirdeyim boynere de dahil olmak üzere baktım. Her üretim kalıbı farklı oluyor. Yani bu yorumu yaparak elinize ne geçti bilmiyorum ama sizin gibi direk sadece konuşmak için konusmayan bazı insanlar bana özelden elinden geldiğince bir arkadaş gibi yardımcı oldular sağolsunlr. İyi insanlar var boş boş yazanlar kadar.
    Bana mı dediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar yurt dışından ürün almadım hiç sizin sayenizde alıcam örneğin 239 liralık ücretten başka herhangi bi ücret ödeyecek miyim %18 %20 gibi iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.