Şimdi Ara

Amazon'un kargo şirketi, yakında FedEx ve UPS gibi devleri sollayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yayınlanan yeni raporlara göre FedEx ve UPS gibi kargo devleri Amazon tarafından ciddi bir tehdit altında. E-ticaret devinin birkaç yıl içinde bu iki şirketi de geçeceği belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.Twitter yeni erişebilirlik özelliğini duyurdu

Rakip şirketler için alarm çalıyor

CNBC tarafından yayınlanan Morgan Stanley raporlarına göre, analistler Amazon'un bünyesindeki Amazon Logistics şirketinin ABD genelindeki kargo pazarında UPS ve FedEx’i geride bırakacağını belirtiyorlar. Jeff Bezos liderliğindeki şirket şehiriçi teslimatları kendisi yapıyor ve sadece kırsal bölgelerdeki müşterileri için üçüncü taraf kargo şirketleriyle çalışıyor. Amazon Logistics yılda 2.5 milyar paket teslim ederken, FedEx'in 3 milyar ve UPS'in ise 4.7 milyar paket teslimatı yaptığı belirtilmiş.

Analistlere göre Amazon'un kargo teslimatları 2022 yılına kadar yılda 6.5 milyar seviyesine ulaşacak. Bu da UPS, FedEx ve ABD Posta Servisi için 65 milyar dolarlık büyük bir kayıp anlamına geliyor. Ayrıca Amazon'un 100 kargo jeti için 1.5 milyar dolarlık yatırım yaptığı da geçtiğimiz günlerde şirket patronu Jeff Bezos tarafından açıklanmıştı.

• Ülkemizde de sanırım Hepsiburada'nın kendi kargo hizmeti mevcut.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Ama potansiyel olarak çok düşükler efsane cumada 15 gün sonra teslim edebildiler istanbul içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 15 Aralık 2019; 18:26:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burda amazon kendi kargosuyla teslim ediyor artik aksam siparis et sabah kapinda inanilmaz önceden 2 yada 3 gün sürerdi

hala ptt ile gönderim yapıyorlar ama

• Adam sitede marul domates satıyor nasıl bir sistem nasıl bir hız akıl alır gibi değil geçen gün sipariş verdim gece 1 gibi para çekilmiş karttan saat 3 gibi kargolanmış sabah baktım kargoda bu firmayla başetmeleri çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde de hepsijet var, aliexpress in takipsiz china postu ile yarışıyor taşıma sürelerinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hepsijet omrumuzu yedi 23 gun oldu kargo hala dolasiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon turkıyedekı dagıtım agını buyutsede turk kargo sırketlerınden kurtulabılsek.
    yıllardır urunlerımızı eve getırtemedık ancak subeden alabılıyoruz.
  • Gecen kara cumadan telefon aldım hepsijet ile 5 günde geldi aşırı yoğunluğa rağmen hemde saat akşam 20:00 da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de kolay gelsin diye bir kargo firması ile çalışıyorlar. Black Friday olduğu hafta ssd aldım. Akşam 20:00 sabah 11:00 de geldi. 22 kasımda Hepsiburadan aldığım koltuğum hala kargoya bile verilmedi. Amazon Türkiye’deki online mağazalara yol yordam göstermesi lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.