İyi günler arkadaşlar Hp nin G6-1251et modelini kullanmaktayım E2-3000m model APU bulunmakta üzerinde hem harici hemde apu içerisinde ekran kartı bulunmakta 2 sini crossfire olarak kullanmak istediğimde ise E1 ve E2 serilerinin crossfire desteklememesinden kaynaklı yapamamaktayım , A6 bir APU bulabilir miyim ? Birde A4 ve A6 masaüstü APUlarını düzüstülerinden düşük TDP li bir modeli laptopa taksam soket olarak sorun yaşar mıyım ?
Ustam tam ne demek istediğini anlamadım ben daha çok hangi modelden nereden temin edilebilir bir dizüstü APU su diye sormuştum, ynede cevabın için sağol .
Sonucta bu apular yenı yenı yayılıyor zamanla butun pclerde olacaktır. hepsiburada.com da vardı hp lerde ...
Ustam tam ne demek istediğini anlamadım ben daha çok hangi modelden nereden temin edilebilir bir dizüstü APU su diye sormuştum, ynede cevabın için sağol .
( bu ileti reklam yapmak için yazılmamıştır. )
TR de satış yapan yerlerin karşılaştırmalı fiyat listesini veren bir fiyat arama motoruhttp://www.teknofiyat.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme