En az oyun yazmak kadar zordur port programlama. İnşallah herşey istediğim gibi ilerler de bende Elektronik Haberleşme üzerine yüksek yaparsam Anten Teorisine yoğunlaşıp beraberinde paralel port prgoramlamayı birlikte götürmeye çalışacağım.
Gözde canlanmasından ziyade çok hoş ve samimi duruyor o teşbihler :)
Yönlendirmeler, izinler, kısıtlamalar hepsi bi tane RJ45 üzerinden yapılıyor. Bayıyor beni bir süre sonra. Ben kanlı canlı görücem client'im kıvranırken Şu sıra kafaya koydum ama. Ya üni için kasıcam (lise mezunu olunca pek hoş bakılmıyor profesyonel hayatta). Yada Cisco sertifikası için başvurucam. Kasıcak ama alırsam CV'ye iyi etki edecek.
Teşbih'in güzel yanı, eski söze karşı hürmetten dolayı ters anlaşılmaz. "Teşbihte hata olmaz."
Edirne' ye gel birlikte okuyalım ehehehehehe
quote:
Orijinalden alıntı: Sofiman
Edirne' ye gel birlikte okuyalım ehehehehehe
Şansım olsa keşke ancak buradan ayrılamam. İstanbul benim ruhsuz sevgilim.
Abi bende bugün İstanbuldaydım. Hayat İstanbul' da ya. Her seferinde tekrar aşık oluyorum
çıkabilmesi sorun değil önemli olan ne kadar stabil olduğu
8 aydır stabil.
öncelikle saygılar. sistemim asus m5a97 r2.0 anakart amd fx 4100 işlemci xigmatek kule soğutucu . sürekli olarak online fsp oyunlar oynuyorum en üst performans alabileceğim şekilde oc nasıl yapabilirim?
sehzade69S
kullanıcısına yanıt
bu arada psu 400w 12v den 19a 400w çıkış veriyor
sehzade69S
kullanıcısına yanıt
Benim daha önce yukarıda gösterdiğim ayarların aynısını deneyin bakalım sorunsuz testlerden geçecek mi? Eğer windows açılmaması, donma veya başka bir sorun görürseniz önce çarpanı düşürün.
quote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
Benim daha önce yukarıda gösterdiğim ayarların aynısını deneyin bakalım sorunsuz testlerden geçecek mi? Eğer windows açılmaması, donma veya başka bir sorun görürseniz önce çarpanı düşürün.
Sistemimiz aynıymış şimdi gördüm umarım yapabilirim. bios ve oc konusuna yabancıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: sehzade69
quote:
Sistemimiz aynıymış şimdi gördüm umarım yapabilirim. bios ve oc konusuna yabancıyım.
Forumumza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
Çok teşekkür ederim. Hoş Buldum. Uzun zamandır forumunuzu yardım almak amaçlı takip ediyordum üye olmanın zamanı geldi dite düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: sehzade69
quote:
O zamanki sistemim ile aynı alt yapıyı kullanıyorsunuz, benim sistem o zamandan bu zamana çok değişti. İmzamdaki hali aldı. Ben de bu başlığı açtığım sırada 0 bilgi ile açmıştım OC konusunda. metinabi52 diye bir kullanıcı vardı o bana adım adım anlatmıştı.
Siz de buradaki ayarları kontrol edin bakalım iş görecek mi?
hachiko
kullanıcısına yanıt
ne alaka anlamadım hiçbirşey!!!
kedi bedri
kullanıcısına yanıt
dediğin gibi yaptım çarpanı 20x yaptım ama ben. işlemci hızı 4x3,6 dan 4x4,1 oldu resim atıyorum bide stabil olmuşmu bakarmısıınız?
sehzade69S
kullanıcısına yanıt
Stabilliği maalesef bu görselle anlayamam. AIDA64'un Stress Testi var. 10 dk boyunca onunla deneyin. İşlemciyi %100 performas ile çalıştırır. Aynı zamanda ısı değerlerini de HW Monitör adlı programla ısı değerlerini kontrol edin. İşlemci 10 dk boyunca %100'de çarpan düşürmeden otomatik çalışır, bu süre içinde ısı 75+ olmaz ve çökme yapmazsa oyun testleriyle canlıda nasıl tepki verdiğine bakmanız lazım.