Bildirim
AMD FX 6300 OVERCLOCK (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biosa girdiğimde aldığım hata
"the system has experienced a boot failure possibly due to incorrect configuration previous settings in bios may not be compatible with current hardware state" -
İşlemcinin o.c öncesi default voltajına biostan bi bakın. Bu değerin üzerine 0.07 ekleyin. Dikkat 0.7 değil.
Aynı şekilde cpu/nb voltajını da 0.07 arttırn. 4,5 te bi deneyin önce.
sıcaklıklara dikkat . Prime de 60'ı geçerse durdurun. cpu ve cpu/nb load line calibrationlarıda ayarlıyormusunuz.
ayrıca ,coretempteeki 263 frekansı da neyin nesi öyle. sanırım yanlış gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 4 Mayıs 2014; 21:15:50 > -
-
Kendin voltaj vermeyi denedinmi peki? -
-
core tempi aç. bi süre açık kalsın. Orada max . ne olacak. -
kendim voltaj vermeyi denedim yinede max değerin üzerine çıkıyor. bu gece yine test e bırakıyorum reset atmazsa core temp sonucunu yarın size bildiririm. -
inadına düzgün çalıştı son 2 test denememde :D
HW monitör max. 49 derece
Core Temp max. 40 derece gösteriyo testlerden sonra arada ciddi fark var -
quote:
Orijinalden alıntı: snurce
inadına düzgün çalıştı son 2 test denememde :D
HW monitör max. 49 derece
Core Temp max. 40 derece gösteriyo testlerden sonra arada ciddi fark var
FX serisinde ,coretemp çekirdekleri gösterdiğinden ,hep düşük çıkar.
cpu sıcaklığını baz alın.O önemli. HWmonitörün gösterdiği ,cpu sıcaklığıdır.Aida 64 te olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 24 Mayıs 2014; 10:00:04 > -
-
-
xigmatek scorpion mu ne sogutucumun adı tam bilmiyorum. 4.0 a arttırdım ben de pek anlamadığımdan korktum. Şimdilik sorun yok. Bu arada ben bu arttırma işini amd ekran kartı programıyla yaptım. -
Anakartın ney? -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Anakartın ney?
sizinkinden olması lazım. bu arada ilgiçn bişey oldu :S diablo 3 tek pc saçmaladı. hızlı çekim gibi oynuyorum oyunu. takılmalar geri atmalar başladı :s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 24 Mayıs 2014; 20:38:44 > -
Benim anakart otomatik olarak 4.1 ghze kadar çıkarıyor işlemciyi zaten senin o.c yapman için en azından 4.2 ghz seviyesine çıkman gerekoyun sorunu ise bilmiyorum neden olmuştur ekran akrtı programı ile yaptığın işlemi geri al bence -
@tayfn1907 şu an kafayı yedi pc. hangi oyunu açarsam takılmalar yaşıyorum :S bu şekilde oc olmuyormuş snaırım. anakartta nasıl otomatik yapıcaz anlatırsanız sevinirim -
aynı anakart ise kendi yapıyor zaten ihtiyaç duyduğunda 4.1 e kadarekran kartın yüksek bir model değilse gerek yok o.c yapmaya pek biraz araştırılması gereken bir durum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Benim anakart otomatik olarak 4.1 ghze kadar çıkarıyor işlemciyi zaten senin o.c yapman için en azından 4.2 ghz seviyesine çıkman gerekoyun sorunu ise bilmiyorum neden olmuştur ekran akrtı programı ile yaptığın işlemi geri al bence
Şu turbocore denen zımbırtıdan bahsediyorsan yalnızca tek bir çekirdeğe yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X