Şimdi Ara

AMD LIano APU'LU NOTEBOOK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım Notebook almak istiyor ve bütçesi de 1.500TL. Oyun oynamak istiyor. Masaüstü alamaz çünkü çok geziyor. Ben de ona AMD APU'ların düşük bütçede oyun performansı için birebir olduğunu ve fiyatının karşılığını çok iyi alacağını söyledim Şimdi ona tavsiye ettiklerimi link halinde atmam gerekiyor. Ben de ileride alabilirim benim için de fikir olur. Burada bu konuda çok bilgili ve değerli insanlardan fikir almak benim önceliğim olmuştur her zaman. Güzel F/P Notebooklar bekliyorum sizden. Marka farketmez siz uygun gördüğünüzü tavsiye edin. Önerdiğiniz Notebooklarda A8 veya A6 apu olsun ki işlemci kasmasın bizi Alacak diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz hem. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

• Ap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba.

Bir arkadaşım Notebook almak istiyor ve bütçesi de 1.500TL. Oyun oynamak istiyor. Masaüstü alamaz çünkü çok geziyor. Ben de ona AMD APU'ların düşük bütçede oyun performansı için birebir olduğunu ve fiyatının karşılığını çok iyi alacağını söyledim Şimdi ona tavsiye ettiklerimi link halinde atmam gerekiyor. Ben de ileride alabilirim benim için de fikir olur. Burada bu konuda çok bilgili ve değerli insanlardan fikir almak benim önceliğim olmuştur her zaman. Güzel F/P Notebooklar bekliyorum sizden. Marka farketmez siz uygun gördüğünüzü tavsiye edin. Önerdiğiniz Notebooklarda A8 veya A6 apu olsun ki işlemci kasmasın bizi Alacak diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz hem. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

amd oyun icin pek uygun degil abi 1500 lira az para da degil yazık etmeyin amd alıp cocugun parasına bu arada amd bir işlemciyle bu mesajı atıyorum bulabilirseniz 6770 li bir hp dv6 almaya çalışın ama işlemcisi intel olsun benden size tavsiye hatta arkadasın eger 400 lira daha cıkabilrise msi in ge 60 modeli var 3210m işlemcili o makina kaçmaz bence arkadaşın biraz daha para biriktirip msi ge 60 alsın pişman olmayacagına garanti verebilirim

• http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx
    Ne kadar f/p olursa olsun APU'lu hiçbir cihaz bu üründeki gibi performans veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 21 Temmuz 2012; 17:59:10 >
  • Öyle mi dersiniz Başka tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa. Ben de o arada biraz düşüneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx
    Ne kadar f/p olursa olsun APU'lu hiçbir cihaz bu üründeki gibi performans veremez

hocam lınkte tek bır dızustu cıkmıyor bırcok dızustu var hatalı mı ne.. merak ettım dedıgınız laptop hangısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwarzone -- 31 Ağustos 2012; 10:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarzone

quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx

hocam lınkte tek bır dızustu cıkmıyor bırcok dızustu var hatalı mı ne.. merak ettım dedıgınız laptop hangısı..

Siteden kaldırılmış demek ki
    HP Pavilion Dv6-6010 modeli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarzone

quote:

Siteden kaldırılmış demek ki
    HP Pavilion Dv6-6010 modeli

amd apu lu dızustuler ne zaman yaygınlasacak hocam.. gelsede su ıntel tekelınden kurtulsak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.