şimdi yeni AMD'ler zip degil RAR 'la sıkıştırıyomuş abi 1 mhz'de 12 paket yolluyomuş valla helal olsun ne teknoloji beaa
İyide bu paket isi kavgaya dönüştü.Anlaşılan buradan bisey çıkmicak bari AMD de İntelinki gibi HT varmı yada intel gibi 2 işi aynı anda yapabiliyomu divx dönüştürürken Underground 2 oynayabiliyomu mesela :D Görünüşe göre AMD 64 939pin alıcaz ama bunuda merak ettiğim için soruyorum. Gerçekten deneyen biri yazarsa yada bilen daha iyi olur winrar olayına dönmemesi için hani
Dostum konu kirlendi biraz kusura bakma ancak böyle atıp tutan şahıslardan pek hoşlanmıyorum o yüzden. Senin soruna gelince; sen etklili multitasking istiyosun yani birkaç işlemi aynı zamanda etkili bir şekilde yapmak istiyorsun sanırım Intel'in 1 mb'lık p4'leri bu iş için daha uygun olur yüksek kapasiteli cache bellekleriyle. Ayrıca bir yerde Intel'in multitasking'de daha iyi oldugunu duymuştum. HyperThreading vs.
Şimdi commodore 64 leri görüp kullanıp şu an Amd kullanmak harika bir arkadaşın dediği gibi iş için intel ev içinamd bence daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme