Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7850 iyimidir full ayarda oynamak istiyorum ve 2.el fiyatı nedir ve hangi referans almalıyım?? Yada bunun yerine gtx 660 mı alayim??Veya ben acayip memnunum piyasada oynatmayacağı oyun yok dediğiniz tavsiye ekran kartı varmı??

• bir soru daha sorucam bazıları 5970 alma diyorlar benchmark da çoğu ekran karıtını eziyo (7850 de dahil).Hatta 7970 ile yarışıyor sizce hangi ekran kartını almam lazım
  • 7850 sapphire çift fanlı oc versiyonunu tavsiye ederim oc olan modeli
  • ha diyorsan ki benim param çok her oyunu full ayarlarda oynamak isterim gtx 680 yada hd7870 al 5 bin serisi kart alma
  • pardon 7970 olacaktı
  • Bir arkadaşım hd7950 veya gtx 670 al diyor bunlar nasıl ikisi arasından hangisini almalıyım
  • kararımı verdim gtx 670 alıyorum çok süper bir kart fakat hangi referansınkini alayım lütfen yardım edinnn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madem kararını verdin daha ne tavsiye istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

madem kararını verdin daha ne tavsiye istiyosun

konuşma şeklini değiştirsen çok iyi olur.Kararımı yeni vermiştim sizin gibi üyeler bu forumu kirletiyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolaryus97

quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

madem kararını verdin daha ne tavsiye istiyosun

konuşma şeklini değiştirsen çok iyi olur.Kararımı yeni vermiştim sizin gibi üyeler bu forumu kirletiyor maalesef..

konu kirliliği yapma o zaman konuna yorum atanda olmamış sizin gibilere yaranılmaz yardımcıda olunmaz
  • Amacım konu kirliliği yapmak değil yardım almak alacağım yardımı buradan alamadım yorumların için saol bir nevi yardımcı oldun bana
  • asus alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.