Şimdi Ara

Amd sistemimi topladım.(%30 indirimle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci: Amd fx 8320
    E.Kartı: Sapphire hd7870xt
    Ram: Gskill 8(4*2)gb 1600 mhz cl9
    Kasa: Corsair 300r
    Monitör: Asus vn247
    Hdd: Wd 1 tb. caviar blue
    Dvd: Asus

Toplam: 2233 TL

Yardımcı olan herkese teşekkürler.Bugün ya da yarın kasa montajdan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapksk -- 27 Mayıs 2013; 14:43:01 >

• Kim Topladıysa , Güzel Toplamış Sadece Oyun İçin Kullanacaksanız , FX6300'de İşinizi Fazlasıyla Görecektir.FX6300 + Gigabyte Kartlar İle İyi O.C Oluyor.Ama Sistem Bu Şekilde'de Güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 26 Mayıs 2013; 12:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Kim Topladıysa , Güzel Toplamış Sadece Oyun İçin Kullanacaksanız , FX6300'de İşinizi Fazlasıyla Görecektir.FX6300 + Gigabyte Kartlar İle İyi O.C Oluyor.Ama Sistem Bu Şekilde'de Güzel.
    Ben de toplamayı düşünüyorum da hocam,ne kadara mal oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinkX

Alıntıları Göster
    Olmamış. Ekran kartı zayıf kalmış. HD 7950 seçilmeliydi. Bi de işlemci ve anakartta neden o kadar ileri gittin? İşlemciyi fx 6300'e çekip anakartı 990xa yoksa aynı chipsette MSI veya ASUS tercih et.
  • quote:

Kim Topladıysa , Güzel Toplamış Sadece Oyun İçin Kullanacaksanız , FX6300'de İşinizi Fazlasıyla Görecektir.FX6300 + Gigabyte Kartlar İle İyi O.C Oluyor.Ama Sistem Bu Şekilde'de Güzel.

Hepinizin yardımıyla topladım.Kasada çok kararsız kaldım.Haf 912 almaktı planım ama nedense çok kaba gözüktü gözüme.300r daha zarif duruyor
    Kasa işi zor iş,herkesin zevki farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapksk

quote:

Hepinizin yardımıyla topladım.Kasada çok kararsız kaldım.Haf 912 almaktı planım ama nedense çok kaba gözüktü gözüme.300r daha zarif duruyor
    Kasa işi zor iş,herkesin zevki farklı.

Tüm Oemleri Değiştirmeyi Düşünebilirsiniz Ama Corsair Serisinden Vazgeçmeyin.Zaten Güçlü Oemli Bilgisayar Toplayanlara Kesinlikle Corsair 300R 400R ve 500R Öneriyoruz Çünkü hava Akımları Çok Güçlü Kasalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Olmamış. Ekran kartı zayıf kalmış. HD 7950 seçilmeliydi. Bi de işlemci ve anakartta neden o kadar ileri gittin? İşlemciyi fx 6300'e çekip anakartı 990xa yoksa aynı chipsette MSI veya ASUS tercih et.

Oyun delisi olmadığım için bu ekran kartını aldım.Gigabyte'ın bu ana kartı newegg'de amd serilerinde en çok tavsiye edilen modeli.Yıllardır da anakartlarımı gigabyte kullanırım,bir sorun yaşamadım.Artık kısmet tabii elektronik işi umarım sorun yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who's King

Toplam 2200 tl.
  • quote:

quote:

Oyun delisi olmadığım için bu ekran kartını aldım.Gigabyte'ın bu ana kartı newegg'de amd serilerinde en çok tavsiye edilen modeli.Yıllardır da anakartlarımı gigabyte kullanırım,bir sorun yaşamadım.Artık kısmet tabii elektronik işi umarım sorun yaşamam.

Anakart tabii ki sağlam fakat onu biraz düşürüp, işlemciyi de gene aynı şekilde düişürüp hd 7950 alınabilirdi. Oyun odaklı makineler böyle toplanır. Ancak belirtmişsin o yüzden bu şekilde de devam edebilirsin. Güle güle kullan.

• quote:

quote:

quote:

Anakart tabii ki sağlam fakat onu biraz düşürüp, işlemciyi de gene aynı şekilde düişürüp hd 7950 alınabilirdi. Oyun odaklı makineler böyle toplanır. Ancak belirtmişsin o yüzden bu şekilde de devam edebilirsin. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz gibi de yapabilirdim.

• Herkes ezbere konuşuyor, bunu bir kez daha gördüm. Biri de çıkıp dememiş ki, o hdd'ye sistem mi kuracaksın yoksa depolama amaçlı mı?
  • quote:

Anakart: Gigabyte 99fxa-ud3
    İşlemci: Amd fx 8320
    E.Kartı: Sapphire hd7870xt
    Ram: Gskill 8(4*2)gb 1600 mhz cl9
    Kasa: Corsair 300r
    Monitör: Asus vn247
    Hdd: Wd 1 tb. caviar green
    Dvd: Pioneer

Toplam: 2200 TL

Yardımcı olan herkese teşekkürler.Bugün ya da yarın kasa montajdan alacağım.

Sistem güzel, sadece hard disk olmamış bana göre.. Seagate Barracuda 1 TB SV 35 modelini al, çok performanslı ve sağlam bir disktir..
  • quote:

Dostum 7870xt zaten 7950 muadili bir karttır, aralarında hiç fark yok gibi. Bunun hakkında forumda bir kaç test paylaşıldı diye biliyorum.

Bu arada sistemin güzel olmuş kardeşim, iyi günlerde kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk055 -- 26 Mayıs 2013; 13:01:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

Dostum 7870xt zaten 7950 muadili bir karttır, aralarında hiç fark yok gibi. Bunun hakkında forumda bir kaç test paylaşıldı diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Vatan'a gittim koştura koştura ana kartı Asus m5a99 evo ile değiştirdim.Şimdi tam olarak içime sindi.Maalesef ana kart değişikliğinden dolayı montajdan yarın alabileceğim.

• quote:

Vatan'a gittim koştura koştura ana kartı Asus m5a99 evo ile değiştirdim.Şimdi tam olarak içime sindi.Maalesef ana kart değişikliğinden dolayı montajdan yarın alabileceğim.

Harddisk'i green serisi aldıysan değiştirmeye bak. WD Blue serisi veya Seagate Barracuda alabilirsin. Green serisine sistem kurarsan randıman alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

quote:

Harddisk'i green serisi aldıysan değiştirmeye bak. WD Blue serisi veya Seagate Barracuda alabilirsin. Green serisine sistem kurarsan randıman alamazsın.

Green serisini bilmiyorum ama benim hdd blue.Aslında ssd alacaktım ama pc'nin 10 saniyede açılıp 15 saniyede kapanması için o paraları veremeyeceğim şu an.Belki sonra...
  • Blue ise tamam, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 27 Mayıs 2013; 11:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

Blue ise tamam, sorun yok.
    Yaptığım alışveriş sonunda tüm konfigürasyon 2233 tl tuttu.Yukarıdaki listeden sadece anakartı değiştirdim.Cumartesi günü hepsini %30 indirimle Vatan Bilgisayar'dan aldım.Bugün ise;indirim bittiği için konfigürasyon 2980 tl tutuyor.
    Ben de genelde Vatan'ın indirimlerine pek inanmam ama Oem söz konusu olduğunda sanırım en uygun Vatan oluyor.Bakın vurmayın sakın,sanırım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapksk -- 27 Mayıs 2013; 14:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

Çok teşekkür ederim.

• quote:

Yaptığım alışveriş sonunda tüm konfigürasyon 2233 tl tuttu.Yukarıdaki listeden sadece anakartı değiştirdim.Cumartesi günü hepsini %30 indirimle Vatan Bilgisayar'dan aldım.Bugün ise;indirim bittiği için konfigürasyon 2980 tl tutuyor.
    Ben de genelde Vatan'ın indirimlerine pek inanmam ama Oem söz konusu olduğunda sanırım en uygun Vatan oluyor.Bakın vurmayın sakın,sanırım diyorum

Hayırlı olsun ama 700 küsür lira karda değilsin, her hafta sonu %25 indirim olduğu için, %25'e göre 140 lira kardasın

Ha ayrıca, Vatan oem konusunda gerçekten iyi. Mesela AMD 8350'in fiyatı Vatan'da 430 küsürken, Teknobiyotik ve Eksen'de 450 küsür, o çok övülen İnventus'da ise 480 küsür lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 27 Mayıs 2013; 14:54:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.