Şimdi Ara

AMD x2 555 Overclock problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi ASUS M4A785TD-M EVO marka anakart ile Patriot X-Line 2*2 dual 1600mhz bellek kullanıyorum.
    Gelelim soruna:
    İşlemciye FSB verir vermez sistem çakıyor. İsterseniz 1FSB verin durum aynı. Çarpan yükselterek yükleniyorum 3.8GHz deb daha yukarıya çıkamıyorum.İşlemciye 1.45v'a kadar verdim kademe kademe durum aynı.. Bunun sebebi sizce Anakart'mı?

• olabilir bende aynı kartta phenom 955 'i 3.98 yapabiliyorum ama 4.0 da kopuyor makine
  • Bu AMD'ler FSB özürlü. Şimdi daha iyi bir anakartmı alacağız biz?
  • eğer oc yapmak ilk amacın ve olmazsa olmazınsa evet benim için 3.8 yetiyor olmazsa oc edition bir anakart almak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

eğer oc yapmak ilk amacın ve olmazsa olmazınsa evet benim için 3.8 yetiyor olmazsa oc edition bir anakart almak şart

Ben İntel'e tekrar geçiyorum dostum. Bu saatten sonra hiç kimse bana gelip te PhenomII serisi şöyle Overclock oluyor demesin.
  • tabi paran bolsa geç ama diyeceğim o ki aynı performansa en az 100tl fazla verirsin bird eanakartınada 100tl fazla verirsin buda en düşük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

tabi paran bolsa geç ama diyeceğim o ki aynı performansa en az 100tl fazla verirsin bird eanakartınada 100tl fazla verirsin buda en düşük ihtimalle

Kardeşime Core i3 530 topladım. Dedim ki bi değişiklik yapayım bende şunu alayım. İşlemci fiyatı 15 lira daha pahalı İ 530. Anakartı 230 liraya aldık. Bu anakartta 200 lira. Core i3 530 stok fan ile hiç voltajsız 3.9HGz de çalısıyor. 4.4HGz'i gördüm. Kanıt mı lazım?
    http://top10hardware.com/tr/topluluk/profil Linki açınca donanım konfigirasyonuna tıklaman yeterli. İddia ediyorum ki x2 555, İ3 530'un yanından bile geçemez.

• arkadaşım ben bişe demiyom ama fiyatlar öyle bide zaten amd soğutmada iyi heelede yeni cıkan modelleri black edition var bende 1090t sıcaklık bu günlerde yük altında tabi ocsuz 35 derece oc yapamadım daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.