Şimdi Ara

AMD X6 1075 İyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle merhaba siteye bugün kaydoldum ve sizlerden yardım istiyorum

Şuan kullandığım Sistem
    İntel Pentium 4 2.6 GHZ
    Palit GeForce 7300 GT DX9 Nvidia 512 MB 128 Bit
    Kingston Hyper 512 MB X2 [ 1024MB RAM]
    350 W Powersuffley
    Realtek AC97 Sound Card
    Windows XP Service Pack 3 32 Bit
    100 GB Harddisk

Parasını ödediğim Şuan Birleşmekte olan PC
    AMD X6 1075
    Nvidia Geforce GTX560 [MSI or ZOTAC]
    Kingston Hyper 8.00 GB Ram
    800 W Powersuffley
    Windows 7 Ultimate 32 Bit
    500 GB X2 1TB Harddisk

Anakartın modelini henüz söylemedi bana

Parasını verdiğim sitemi bana öneren adam a Microsoft tan Staj teklifi geldi şuan istanbulda bi Marmara forum da saturn adlı mağzada PC Toplama şefi olarak görev yapıyor Oyun için toplanan tüm pc lere bu işlemciyi önreiyormmuş bir kişi bile şikayete gelmemiş ve bana bu işlemciyi tavsiye etti ancak arkadaşlarımdan bazılar AMD Alda oyun oynayama dediler bana Gittiğim birkaç bilgisayarcıda bunu söyledi ama Sonuçta ben bu adama güveniyorum kendisi de oyun manyağı ve AMD X6 1075 Kullanıyor Sizce bu işlemci iyimi dersiniz Isınma problemine karşı Gamer Kasa ve ekstra fanlar koyacağını söyledi Sizinde görüşlerinizi almak istedim sistem iyimi oynamak istediğim oyunlar BF 3 Crysis 3 Crysis 2 Gelecekte Black Ops 2 Ve gelecekte çıkacak Oyunlar En az 5 yıl idare etmesi gerkiyor

İyi Forumar yorum bekliyorum :)

• Kaç para tutuyor
    o oyunların hepsini oynatır ama ,
    işlemci eski daha yenileri var hem eski hem pahalı
    powersupply çok fazla gitmiş
    o sisteme 32 bit işletim sistemi kurulmaz
  • Bu zamanda 45nm (125w) işlemciye bu paraları yatırmak bence yanlış oyunlarda elbette iyidir ama 22nm işlemciler var piyasada i5 3450 alırdım ben olsam 77w işlemci daha az ısınır daha performanslı ve ileriye dönük........ fiyat olarakta phenom ile yakın sanırım....
  • Toplam 1500 1600 arası tuttu parçalar test edildi sorun yok ayda 500 ödüyorum 750 si tamamlandı yüzde 50 60 64 bit yüklerim power iyi gibi gelmiş adama :D
  • Eski diye öyle yapıyorlardır PHENOM II serisini ellerinden çıkaracaklar ya... Ama işlemci iyidir fx4100 ile daha iyi bir ekran kartı seçseymiş keşke...
    Anakartı söylememesinin sebebi belli. Klasik taktik anakartı söylemeden işlemciyi ekran kartını özellikle ucuz olan rami fazla tutup göz boyarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 8 Ağustos 2012; 3:21:29 >
  • Ben olsam amd x4 alip cekirdek acmayi denerim hic acilmadigini varsayarsak o.c yaparim islemciden kistigim parayi ekran kartina yatiririm.Ayrica inslah bu senin yazim hatagindir cunku oyle sisteme 32 bit isletim sistemi kurulmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardakı arkadasın dedıgı gıbı ıns 32bit yazım hatası olmustr eger o adam pc ıslerınden anlıyorsa ve 32bıt kuracsksa 8gb ram bulunan pc ye sen o adama guvenmektn vazgec derım..
    hem ayrıca herkesınde dedıgı gıbı bi 22nm ıntel ıslemcı cok daha ıyı olurdu.
    ekran kartı tmm ıyı guzel de neden Ti modelı degıl onu anlamadım...
    800watt powerda abartı olmus cıdden cok fazla olmus.
    powerdan kısıp ekran kartı Ti yapılabılırdı.
    ve sanırsam 2 tane hdd ıle raid yapacak... o konudada ssd dusunulebılırdı.. sonucta raid de risk faktörü var.
    dıskın bırı uçarsa verılerı kurtaramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzlukta Leptop tamir etti bu adam bunun dışında Mesela kendi bilgisayarından benim CD/DWD(RW mi açıp kapatabiliyor mesela bu kolay iş tabi ama Microsoft gibi biryerden staj teklifi gelince insana birazcık uçukluk oluyor kendi PC si maşallah 8.257 Türk Lirasına almış Dış Kasasına bile özen göstererek Alienware Kasa almış 64 bit yükler düşük bütçe olduğu için GTX 560 I Önredi ben dedim ona abi İntel Core i5 Alalım diye bana Oyun oynamak istiyorsan AMD dedi kesinlikle ısınma sorunu ne olcak abi dedim Gamer Kasa yapıcam + 3 Tane ekstra fan yaptıracağım dedi Aslında bu sisteme XP Kurmak mantıklı geliyor bana çünkü daha az kasar daha az sistem gereksinimleri duyar Ama 7 İstiyorum ne olcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseren1907

Eski diye öyle yapıyorlardır PHENOM II serisini ellerinden çıkaracaklar ya... Ama işlemci iyidir fx4100 ile daha iyi bir ekran kartı seçseymiş keşke...
    Anakartı söylememesinin sebebi belli. Klasik taktik anakartı söylemeden işlemciyi ekran kartını özellikle ucuz olan rami fazla tutup göz boyarlar...

Hayır bu arkadaş benim Yakından akrabamdır oyun için bütçeye göre kasa toplar herkese anakartı ben sormadığım için söylemedi onun dışında herşeyi sordum anakartı 300 320 Arası olur %90
  • Hocam iptal ettirebiliyorsanız iptal ettirin derim buradan biz parçaları söyleyelim siz alın parçaları toplattırın maksimum 20 30 liraya toplarlar zaten ve xp yaptırırsan sadece ramin 3 gb nı görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 8 Ağustos 2012; 14:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmDz

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseren1907

Eski diye öyle yapıyorlardır PHENOM II serisini ellerinden çıkaracaklar ya... Ama işlemci iyidir fx4100 ile daha iyi bir ekran kartı seçseymiş keşke...

Hayır bu arkadaş benim Yakından akrabamdır oyun için bütçeye göre kasa toplar herkese anakartı ben sormadığım için söylemedi onun dışında herşeyi sordum anakartı 300 320 Arası olur %90

Adamın günahını almak istemem ama dost kazığı diye birşey duydun mu sen?
    İşlemciyi fx4100 yapıp iyi bir ekran kartı koysaymış çook daha iyi olurmuş...
    Fazla güvenme bence iyi bir toplama olmamış oyun sadece işlemciyle oynananmaz.

• Notebook Almıyorum arkadaşım Masaüstü alıyorum AMD X6 6 Çekirdekli işlemciyi bütçesi düşük olanlara veriyor ayrıca kendisi Kuzenim oluyor her türlü bilgisayar sorunumda yanımda oldu daha önceki İntel core 2 duo e7300 Nvidia MSI N9800GT 1 GB 256 Bit 4 GB Ram ve 500 W PowerSuffley Gigabyte lga1155 Motherboad Bilgisayarımıda o toplamıştı bana 4 yıl önce Ekran kartına GTX 570 dedi ama 1 ay daha sabretmen lazım çünkü para verilmeden mal alamazsın internetten dedi zaten paranı biriktir 1 buçuk yılda bi güzel parça alırsın o pc seni rahat 6 7 yıl götürür dedi ;)
  • GTX 560 hiç olmamış. öyle 5-6 sene falan idare de etmez.
    power hangi marka ve ne kadara maloluyor.

Gerekirse hdd yi tek 500 gb al Ama aradaki farkı kesin ekran kartına yatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.