2.sezon ilk sezondan daha iyi olacak gibi gözüküyor.
pc'nin başında google bakarken bir cuma günü 2 sularında masters of horror tarzı korku-gerilim türünde dizi ararken şans eseri bulup izlediğim 1.bölümden pek keyif alamadığım ama iki bölümden itibaren beni koltuğuma sıkı sıkıya bağlayan korku dizisi buldum.ve 17 ekimi sabırsızlıkla beklediğim özellikle akıl hastahanesi gibi bir yerde geçeceğini duyunca beni daha da sabırsızlandıran bir dizi.
Rahibe Judge, tesisin sadist rahibesi ve yöneticisi. “Yaptıklarından” zevk alan karakter yapımcı Murphy’nin demesine göre, Lange’in ilk sezondaki karakteri Constance’ın zıttı biri. Ayrıca Murphy “Bu sezon bir Jessica Lange şov olacak.” diye de eklemiş.
Doktor Thredson tesisin psikiyatristi. İş ahlakı ve yönetim biçimi bakımından Rahibe Judge’ınkinin tam tersi görüşlere sahip. Ayrıca, Judge’ınkilerin aksine ezber bozan tedavi yöntemlerine de var.
Frances Conroy'un (Moira O'Hara) dizinin ikinci sezonunda da yer alacağı açıklandı. Canlandıracağı karakter hakkında şimdilik net bir bilgi yok.
Ayrıca, Ryan Murphy attığı tweette; bu yılın melekler ve şeytanlar yılı olacağını ve Frances'ın da kesin bir melek olacağını yazmış.
2.sezonu ızlıcek bıryer bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
İlk bölüm yayınlandı mı
quote:
Orijinalden alıntı: Euphoria*
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
İlk bölüm yayınlandı mı
31 dk lık promo su yayınlanık kasımda fx kanalında olacaksa amerıkada cıkmıstır dıye dusundum
İkinci sezonun başlamasına 9 gün var.
Özledim valla
Millet Walking Dead bekliyorda boş bu dizi daha etkileyici geliyor bana bişey kalmadı salıya
American Horror Story S02E01 malum ortamlara düşmüş, altyazı bekliyoruz
Yeni sezon ilk bölüm düştü altyazı beklemesindeyim yukarıdaki arkadaş gibi
Altyazı çıktı.
oha...sevindim lan..dur hd cekelim hemencecik...
çok iyi ya süper başlangıç....bayıldım
Müthiş bi sezon açılışıydı, bayıldım. İlk bölümden bir sürü soru oluştu bile. Akıcı bir sezon olacağı açıkça belli.
Ancak şu kolu kopan eleman, bi müzik grubu üyesi olan, dizide kalıcı değil mi? Oldu mu şimdi kolu koptu?
ewt maroon 5 vocali :)..gidici duruyor
diziyi izlemeye 2. sezondan başladım. hikaye sanırım ilkinden biraz bağımsız olacak. 2. sezon 1. bölüm tek kelime ile süper.
Klasik,gerilim dolu ve psikopatlıkları fazla bir sezon açılışı
Sezon açılışı harikaydı.
Evan Peters (walker-geçen sezonki tate) A Clockwork Orange filmindeki Alex'in aynısı. Bu kadar benzerlik olur. Akıl hastanesine yatırılması, yüzüne maske takılıp gözlerinin metaller ile açılması bu filmi çağrıştırdı.
Doktor'un ne sakladığını merak ettim. Acaba son sahnede kızın üzerine yürüyen biri miydi?