Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Byfe

diziyi izlemeye 2. sezondan başladım. hikaye sanırım ilkinden biraz bağımsız olacak. 2. sezon 1. bölüm tek kelime ile süper.

Evet birinci sezonla bir bagintisi olmayacak. Ancak birinci sezonu da bi yandan izleyebilirsiniz bi sey kaybedeceginizi sanmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında takip edeyim diye yazmışım ama unutmuşum. Tepkiler olumlu gibi başlayalım bakalım
  • Harika! bir sezon açılışı oldu,

Oyuncular sahneler efektler senaryo vb vb her şeyi ile gayet iyi.Benim izlediğim korku dizileri arasında en iyisi.Dizi tam anlamı ile kaliteini ortaya koymuş.Büyük bir merak ile 2 inci bölümü bekliyorum (Ve sadece ilk sezondaki eve sıkışıp kalmadığımıza da sevindim)

Jessica Lange : Mükemmel bir oyuncu!

James Cromwell : Çok beğendiğim bir oyuncudur diziye çok şey katıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Ekim 2012; 13:37:44 >
  • Yalnız, ilk sezona oranla görüntü yönetmeni -ki sanırım micheal goi oluyor- muhteşem bir iş çıkartıyor. Beklentimin üstünde bir sezon açılışı oldu...

Lizzie Brocheré

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 19 Ekim 2012; 13:54:01 >
  • Benim ilk sezonla ilgili kafama takılan şöyle bi şey var,

İlk sezon ucu açık bitti. O bebek hala yaşıyor, biliyorsunuz. Belki tüm sezonları son sezonda toparlarlar diyeceğim ancak öyle olsaydı birinci sezondan ikinci sezona oyuncu aktarmazlardı.
  • Az önce izledim, gerçekten güzel bir başlangıç oldu

Doktor ne saklıyor ki acaba
  • Çok iyi başlangıç yaptılar. Bu sezonun konusu da çok iyi ayrıca.
  • walkin dead birde bu dizi bu sene süper başlangıç yaptılar
  • Nereden indiriyorsunuz? Divxm.com'da falan bulamadım torrent indireceğim mecburen.
  • Mükemmel başladı dizi
  • En az 1. Sezonu gibi iyi bir başlangıç yaptı. Yeni bir hikaye yeni sırlar gerçekten çok iyi hazırlanmış birde dizinin jenerik kısmı deniyordu herhalde. her şey çok iyi o müzik adami çok geriyor :D ilerleyen bölümlerde ilk sezondan birkaç karakterlerin daha geleceğini duydum. Keske Kate Mara gelse :D

• az önce 2.sezonun ilk bölümünü izledim. bekledigim gibi harika bir giriş ve görüntüler muhtesemdi. yalnız ilk bölümde bir sürü soru işareti bırakıldı. bunların çözümlemesi zaman alıcak gibi. nerdeyse hiç ip ucu vermeden pek çok soru işareti bırakarak başlamaları biraz hoşuma gitmedi
  • bende az önce izledim soluğu burda aldım.gökgürültülü sonbahar gecesinde bu diziyi izlemek ayrı bir hava katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimliksiz41

az önce 2.sezonun ilk bölümünü izledim. bekledigim gibi harika bir giriş ve görüntüler muhtesemdi. yalnız ilk bölümde bir sürü soru işareti bırakıldı. bunların çözümlemesi zaman alıcak gibi. nerdeyse hiç ip ucu vermeden pek çok soru işareti bırakarak başlamaları biraz hoşuma gitmedi

Sezonun başı olduğundan olmasın Yavaş yavaş hepsi açığa kavuşur açığa kavuşmayanlar da bizim hayal gücümüze kalmış
  • Tek beğenmeyen benim heralde, ilk sezondaki hava yok gibi daha ilk bölüm sonuçta bakalım

Gazeteciye yazık oldu
  • 2. Bölüm için beklemedeyim. Bu kadar olumlu tepkinin üzerine ilki kadar güzel bir 2. Bölüm olur

• Dizi sezona sağlam bir başlangıç yaptı. Bu sezon geçen sezona göre çok daha iyi olacak gibime geliyor.
  • süper başladı hakkaten...
  • çok güzel başladı dizi

zaten akıl hastalarının olduğu dizi ve filmleri sevmişimdir . Nedense dikkatimi çekiyor, baya güzel olcak bu sezon
  • Yarin basliyorum diziye, birkac gune yetisirim size.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.