Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Euphoria*

....

İlk bölümde görür görmez google'da arattım zaten, kendisi fransızmış. Ayrıca dediğin gibi öle abartılacak bir yanı yok hele ki o
    içine şeytan kaçan rahibeye
    oranla ama dizide nedensiz bir şekilde çekici geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 27 Ekim 2012; 0:48:19 >
  • Spoiler'a dikkat edelim beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Spoiler'a dikkat edelim beyler.

Yayınlanmış bölümün içeriğini söylemek spoiler'a girmiyor diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin, bizde düzeltelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Spoiler'a dikkat edelim beyler.

Yayınlanmış bölümün içeriğini söylemek spoiler'a girmiyor diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin, bizde düzeltelim.

İzlemeyenler olabileceği için giriyor dostum.
  • quote:

Spoiler yemiyeyim diye, son bölümü izlemeden girmedim konuya. O mantıkla ilerlersek, geçen haftanın bölümünüde izlemeyen olabilir, ilk sezonun ikinci bölümünü de. Amacım, dikine gitmek değil hocam yanlış anlamayın da, yayınlanmış bölümün spoilerı olmamalı. Konu hakkında detaylı bir kuralda göremediğimden bu şekilde yorum yapmaya devam etmeyi planlıyorum. Gözden kaçırdığım kural varsa, bildirin ki ona göre yorum yapalım.
  • quote:

quote:

Spoiler yemiyeyim diye, son bölümü izlemeden girmedim konuya. O mantıkla ilerlersek, geçen haftanın bölümünüde izlemeyen olabilir, ilk sezonun ikinci bölümünü de. Amacım, dikine gitmek değil hocam yanlış anlamayın da, yayınlanmış bölümün spoilerı olmamalı. Konu hakkında detaylı bir kuralda göremediğimden bu şekilde yorum yapmaya devam etmeyi planlıyorum. Gözden kaçırdığım kural varsa, bildirin ki ona göre yorum yapalım.

Sinema ve Diziler Bölüm Kuralları

3. Spoiler İçerik Paylaşımı
    Bir diziyi, filmi, müziği, kitabı daha önce bilmeyen, görmeyen, izlemeyen birinin bu içeriklere karşı ilgisini kaybetmesine neden olacak bilgi paylaşımları spoiler bilgi sayılır. Bu nedenle bu tarz konuya ilişkin mesajlar atarken, mesajı seçerek üstte yer alan "Spoiler" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Bu hususa özellikle dikkat edilmesi gerekir. Seyir zevkimiz bunlarla mahvolabilir. Gördüğünüz yerde Şikayet Et butonuna basarsanız gereken müdahale yapılacaktır.

Görüntülü Anlatım:http://forum.donanimhaber.com/m_6340483/tm.htm

Güncelleme: 07/08/2011
    Filmler, diziler, kitaplar vs. hakkında spoiler sayılabilecek bilgileri açıkça yazanlara doğrudan 15 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir. Tekrarı halinde 30 gün bölüm uzaklaştırması,bunu alışkanlık haline getiren üyelerinde hesapları sınırsız olarak kapatılacaktır.

Ayrıca böyle bir kural olmasaydı niye son bölüm hakkında tartışırken herkes spoiler butonunu kullansın ki? Sayfanın yukarısındaki muhabbetler tamamen son bölümle ilgili ama herkes spoiler butonu kullanmış dikkatinizi çektiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 27 Ekim 2012; 0:49:30 >

• O maddeyi ele alarak yorum yaparsak, her türlü mesajımız spoiler içerisinde olacak. Oldukça saçma buldum açıkcası... Yani bu kurala göre, dizinin ilk sezonun ilk bölümünün hakkında dahi konuştuğumuzda spoiler içerisine almamız gerekiyor. Neyse, uyarınızı göze alarak mesajlarımı spoiler içerisine alıyorum.
  • quote:

O maddeyi ele alarak yorum yaparsak, her türlü mesajımız spoiler içerisinde olacak. Oldukça saçma buldum açıkcası... Yani bu kurala göre, dizinin ilk sezonun ilk bölümünün hakkında dahi konuştuğumuzda spoiler içerisine almamız gerekiyor. Neyse, uyarınızı göze alarak mesajlarımı spoiler içerisine alıyorum.

O şekilde olması gerekiyor zaten. Hangi bölümün içeriğiyle ilgili konuşursanız konuşun spoiler butonu kullanmanız gerekiyor. Çünkü diziye yeni başlamış birisi gelip okuyabilir ve dizinin ilerleyen bölümleri hakkında istemeden bilgi sahibi olabilir. Ama siz spoiler içine alırsanız, son sayfalardaki spoilerlar son bölümle alakalı olacağından o kişi spoilerları açmaz. Ne o zarar görmüş olur ne de siz. Böylece herkes istediği şekilde dizi muhabbeti yapabilir.

Hala netleşmediyse bir yöneticiye danışabilirsiniz.

• quote:

quote:

O maddeyi ele alarak yorum yaparsak, her türlü mesajımız spoiler içerisinde olacak. Oldukça saçma buldum açıkcası... Yani bu kurala göre, dizinin ilk sezonun ilk bölümünün hakkında dahi konuştuğumuzda spoiler içerisine almamız gerekiyor. Neyse, uyarınızı göze alarak mesajlarımı spoiler içerisine alıyorum.

O şekilde olması gerekiyor zaten. Hangi bölümün içeriğiyle ilgili konuşursanız konuşun spoiler butonu kullanmanız gerekiyor. Çünkü diziye yeni başlamış birisi gelip okuyabilir ve dizinin ilerleyen bölümleri hakkında istemeden bilgi sahibi olabilir. Ama siz spoiler içine alırsanız, son sayfalardaki spoilerlar son bölümle alakalı olacağından o kişi spoilerları açmaz. Ne o zarar görmüş olur ne de siz. Böylece herkes istediği şekilde dizi muhabbeti yapabilir.

Anladım, teşekkür ederim.

• quote:

Anladım, teşekkür ederim.

Ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 27 Ekim 2012; 0:57:56 >
  • Mesajım bulunsun bre
  • quote:

quote:

Aslında doğrusu şu şekilde olmalıdır: Son yayınlanan 1-2, belki 3 bölüm hakkındaki yorumlar spoiler içine mutlaka alınmalıdır. Ancak daha önceki bölümler hakkındaki yorumlar için spoiler kullanmaya gerek yoktur. Kişi diziye yeni başlamış veya güncele gelmeden son sayfalarda dolanıyorsa zaten spoiler yemek için kaşınıyor demektir. Hatta anime/manga bölümünde bu şekilde bir kural var ancak bu bölümde yok nedenini anlayabilmiş değilim.

4) Tamamlanmış serilerin konularında sayfanın gidişatı ve üyelerin hassasiyetine göre spoiler butonu kullanılmalıdır. Seriyi tamamlamamış üyeler ise spoiler almamak için güncel sayfalardan ziyade konunun ilk sayfalarını okumalı, cevap verirken ve soru sorarken ise seriyi tamamlamadığını, mümkünse kaçıncı bölümde olduğunu belirtmelidir. Üye bu şartlara uymazsa aldığı spoiler hakkında şikayet etme hakkını kaybeder.

Bu konuda da bu kuralın bulunması iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

Aslında doğrusu şu şekilde olmalıdır: Son yayınlanan 1-2, belki 3 bölüm hakkındaki yorumlar spoiler içine mutlaka alınmalıdır. Ancak daha önceki bölümler hakkındaki yorumlar için spoiler kullanmaya gerek yoktur. Kişi diziye yeni başlamış veya güncele gelmeden son sayfalarda dolanıyorsa zaten spoiler yemek için kaşınıyor demektir. Hatta anime/manga bölümünde bu şekilde bir kural var ancak bu bölümde yok nedenini anlayabilmiş değilim.

4) Tamamlanmış serilerin konularında sayfanın gidişatı ve üyelerin hassasiyetine göre spoiler butonu kullanılmalıdır. Seriyi tamamlamamış üyeler ise spoiler almamak için güncel sayfalardan ziyade konunun ilk sayfalarını okumalı, cevap verirken ve soru sorarken ise seriyi tamamlamadığını, mümkünse kaçıncı bölümde olduğunu belirtmelidir. Üye bu şartlara uymazsa aldığı spoiler hakkında şikayet etme hakkını kaybeder.

Bu konuda da bu kuralın bulunması iyi olurdu.

Zaten en mantikli durani bu ama pratikte olmuyor iste. Bir sekilde zarar goruyor birileri. Garantiye almak icin boyle bir uygulama var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.Bölüm 10/9

Dizideki kamera açıları,müzikleri,efekleri çok iyiydi.

Konu biraz klişe fakat dizideki hareketlilik bunu unutturuyor

Yıl 1964 hayla şeytan çıkarma ayini yapanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 27 Ekim 2012; 12:08:44 >
  • 8. bölüme geldim.

Latex Man olayı sıkmaya başladı.
  • İkinci bölümde çok iyiydi. Bu sezon adamlar cidden şov yapacaklar gibi duruyor zaten hastane temasına girmekle müthiş bir karar vermişler.

Jenerikte çok iyi bırakın dizileri korku sektöründeki en iyi jeneriklerden biri diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

İkinci bölümde çok iyiydi. Bu sezon adamlar cidden şov yapacaklar gibi duruyor zaten hastane temasına girmekle müthiş bir karar vermişler.

Jenerikte çok iyi bırakın dizileri korku sektöründeki en iyi jeneriklerden biri diyebilirim

Katılıyorum sana jenerik gerçekten mükemmel :D
    Birde Lana Winters rolündeki Sarah Poulsen çok çekici geldi bana. Bir de öyle bir geçer zaman ki de oynayan Berrine çok benzettim. Gerçekteki ismi Yıldız cagri atiksoy olan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 30 Ekim 2012; 23:04:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper ya tam benim sevdiğim olayları konu alıyor Dizi baya iyi ilerliyor
  • Yeni bölüm nete düşmüş
  • 3.bölüm çıkmış ama altyazı yok daha.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.