Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hlsp

3.bölüm çıkmış ama altyazı yok daha.

Hala yok 3. Bölüm altyazısi. Bulan olursa link versin :D
    Yoksa ghost rider i beklemek zorundayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizimag de telif hakları yüzünden kaldırılmıştır diyor.
  • Türkçealtyazı.com a altyazı gelmiştir hayırli olsun :D

• 3. Bölümü izledim hem güldüm hem üzüldüm valla ilginç bir bölümdü. Soru işaretleri git gide çoğalıyor bilmiyorum ne olacak :D

• S2E3

Soru işaretleri git gide artıyor, o et yiyen canavarlar da neyin nesi? Şimdi de zombilere mi sardılar nedir Rahibe daha çok can yakacak gibi gözüküyor, doktor piskopatın teki
  • dizimag den kaldırılmış

sağlam bir linki pmden ulaştırana duacı olurum

edit: bulundu ve izlendi

bu haftada süper bir bölüm olmuş.
    Özellikle Rahibe Mary'nin iyice piskopatlaşması, Rahibe Jude'nin trafik kazasına bağlı travmaları, hastaneden kaçışlar falan vs.

anlamadığım 1-2 nokta var.

1. meksikalı o kadar haçıydı, inciliydi okurken, rahibe mary'e etki etmemesi ?
    2. Rahibe jude'nin arkasında çıkan şey uzaylımıydı ?
    3. o dışarıdaki canavarlar kimlerdi ?

yine bir çok soru işaretli ve güzel bir bölüm 10/9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 2 Kasım 2012; 7:37:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

anlamadığım 1-2 nokta var.

1. meksikalı o kadar haçıydı, inciliydi okurken, rahibe mary'e etki etmemesi ?
    2. Rahibe jude'nin arkasında çıkan şey uzaylımıydı ?
    3. o dışarıdaki canavarlar kimlerdi ?

1. Önceki çocuktan 4-5 kişi dua ile o kadar zor çıkardıkları şeytana bi haç işlemez gibi ayrıca incilden dua da okumadı sanırım latince emin değilim git şeytan filan dedi yani :D
    2. Uzaylıydı ama şöyle birşey var ya Şeytanın küçük kızı aratması tarzında yaptığı bir tuzaktı, ki bence değil, ya da gerçekti. Fakat rahibe sarhoştu ve bu durumu kesinlikle ona yorucak.
    3. Onları doktor kimsesiz hastalarının üzerinde oyunlar oynayarak yaptı son gördüğümüz sarışın kızda onlardan biri olma yolunda.

• Üçüncü bölüm hakkında yorumum;

İlk iki bölümle kıyaslayınca, şüphesiz aralarındaki en iddialı bölüm buydu.

Öncelikle şu çiftimizden söz etmek istiyorum; üç bölümdür harbiden can sıkıcı bi hal almaya başladılar. Senaristler çocuk oyuncağına çevirdi. İlk bölümde ciddi bi şeyler oluyo diye izledik, ikinci bölümde heyecanlandırdılar, yaratıkla dövüştüklerini sandık, bir de Maroon 5'teki elemanın öldüğünü gösterdiler. Bu hafta ölmedi, üstüne de canavar dediğimiz şey maske takan biri oldu çıktı. Sonra Maroon 5'teki elemanla eşi gerçekten öldü. Haftaya ne olacak merak ediyorum ama sakız gibi uzattıkça çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bu gidişle kalan 9 bölüm boyunca da sürekli bi yerlere koşturup sonunda gerçekten ölecekler herhalde!

Rahibe hakkında söyleyeceğim de, gözlüğü bulması olsun, telefon olayı olsun, sarhoşluğun etkisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şeytanın telefon çaldırıp gözlük getirtmesi filan saçma olurdu zaten. Ama bu çok küçük bi detay.

Onun dışında şu sarışın, bölümün sonunda bacaklarını yitiren bayan, gerçekten çok üzüldüm. Dizide iki sahnenin sonunda böyle kaldım: biri o bacaklarını gördüğümde, diğeri de Meksikalının kan fışkırttığı kısımda. Doktora ihtafen diyorum, madem bacaklarını kesecektin, bari öldürseydin de o acıyı çektirmeseydin be! Ne hakkın var bu kadar ileri gitmeye!

Şu Grace, Lana ve diğerinin nihayet kaçacağını gördüğümde sevinmiştim. Şimdi onlar için işin rengi daha da değişti. Bir de şu kafa kurcalayan küçük detay; uzaylıların bıraktığı çip var. Ona hiç bi anlam veremiyorum, diziden çok bağımsız gelişen bi şey

Bakalım önümüzdeki hafta hangi sürprizler olacak...

• Ağır Spoiler

4. bölüm fragmanında görüldüğü üzere psikopat doktorumuz eski nazi doktarlarından biri
  • dizinin ilk bolumunu az once izledim tek kelime ile muhtesem psikolojik gerilim dizisi konu klise ama islenis cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Rahibe hakkında söyleyeceğim de, gözlüğü bulması olsun, telefon olayı olsun, sarhoşluğun etkisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şeytanın telefon çaldırıp gözlük getirtmesi filan saçma olurdu zaten. Ama bu çok küçük bi detay.

Yalnız o telefon ve gözlük sarhoş olmadan önce oldu onlar olduktan sonra eli şaraba gitti kadının ağlarken.
    İşte bunlar hep şeytan

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

Yalnız o telefon ve gözlük sarhoş olmadan önce oldu onlar olduktan sonra eli şaraba gitti kadının ağlarken.
    İşte bunlar hep şeytan

Tabii ya doğru ondan sonra el attı di mi şaraba. Dikkatimden kaçmış tamamen
    Ama yaa çok mantık dışı oldu böyle de

• quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep şeytan

Bencede saçma biraz ayrıca çok dallanıp budaklandı yani çipler uzaylılar yaratıklar şeytan günümüzdeki bloody face sonra doktor.
    Güzelce bağlasalar bari.

• çok iyiydi bu bolumde makası nasıl soktu kadının bogazına ya zombiler uzaylılar cok iyi bu sene bu dizi bu senenin tadını cıkaralım bence görebilecegimiz en iyi konuydu bu akıl hastanesi. Seneye bu kadar güzel konu bulabileceklerinden şüpheliyim
  • quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep şeytan

Uzaylılar ve rahibe kılığına girmiş şeytan falan mantıklı geldi yani. Ama şeytanın gözlük getirmesi mi mantık dışı?

• dizide mantık aramaya kalkarsak, işin içinden çıkılmaz valla izleyin gitsin.
  • 02x03

Doktor da deli. Dizide düzgün olan bir tek içeri tıktıkları gazeteci kadın var. Diğerleri kafayı yemiş. Arkadaşına ulaşmasını istediği doktor da kesin bir işler çeviriyor. Kadına bir şey yapmış olabilir. Hikaye basit ve uydurma gibi geldi bana. İlerleyen bölümlerde netleşir bakalım.
  • daha ikinci böülüm yeni izledim yine on numaraydı..senaristler baya güzel işler çıkarıyor..
  • Dizi ürkütücü.Lanetli tepe gibi.

Hele o şeytan çıkarma sahnesi felan çok feciydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep şeytan

Uzaylılar ve rahibe kılığına girmiş şeytan falan mantıklı geldi yani. Ama şeytanın gözlük getirmesi mi mantık dışı?

Yani o açıdan bakınca tabi ki söylediğim devede kulak kalıyor.
    Ama şöyle söyleyeyim, uzaylılar ve şeytanın rahibenin vücuduna girmesi, bunlar önemli detaylar. Dizinin devamında açığa kavuşacak şeyler diye düşünüyorum. Her ne kadar önceki sezon açık uçlu bitse de (sonuçta o toynaklı bebek hala yaşıyor), bu sezon bu kadar şeyi açıklamazlarsa garip olur. Ancak işte o çocuğun konuşması ya da gözlüğü eline alması o anda gördüğü bi hayal olsaydı ya da masada uyuyakalmış olsa da sonra uyandığında rüya olduğunu anlayıp şaraba sarılsa daha mantık çerçevesinde hareket etmiş olurduk yani. Söylemeye çalıştığım oydu.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.