Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonun konusunu çok merak ediyorum, ilk sezonun finalindeyim şimdi. Ama 2 kez açıp kapadım bölümü, çok sıktı, en sonunda şaşırtabilecek mi bakalım beni.
  • Dizi bu sene çok iyi başladı.Süper karakterler yaratmışlar.Devamlı bir merak hakim.
  • 2. sezona başlıyorum az sonra, güncele yetiştim sayılır artık.
  • Beyler yeni farkına vardığım bir olay var bu içine şeytan giren rahibe ilk sezondaki kadınmış yaa :D vallaha yeni farkına vardım. İlk sezondaki doktorun karısı olan bayanmış.
  • S02E04

İşler hepten sarpa sardı. Benim tatlı grace im meğerse phsyco imiş. Olsun yine de tatlı Kafamda hala o kanlı surat katilin kim olduğu var ama herhangi bir ipucu vermediler hala... Rahibe, imana gelip ortalığı karıştırıyor... Doktorun pislikleri ortaya çıkıyor... Soruların üstüne sorular geliyor... Nasıl çıkacaklar bu karmaşanın içinden merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Dördüncü bölümün alt yazısını ghost rider çevirmemiş sanırım henüz. Bu çeviri nasıl? İyiyse izleyeyim, değilse Ghost Rider'ı bekleyeyim diyorum.

Evet o benimde dikkatimi çekti ama bir sorun yok izleyebilirsin [simage]Evet o benimde dikkatimi çekti ama bir sorun yok izleyebilirsin Evet o benimde dikkatimi çekti ama bir sorun yok izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Sen de ben diyince fark ettin değil mi :) yoksa ilk dediğim de anlardın.

Evet fark etmemiştim.
  • Dördüncü bölümü de izlemiş bulunmaktayız.

Beklenen atağa geçildi, Kit ile Grace birbirlerine açıldılar nihayet. Yakışmıyorlar da diyemem. Doktor'un Kit'e söyledikleri doğru olabilirdi belki ancak bu çip olayı her şeyi alt üst ediyor. O çip varken Kit bunları gerçekten yaşadığını anlayabilirdi, ancak hiç aklına gelmedi.

Şu nazi olan doktora o kadar kıl oluyorum ki, gerçekten karşımda dikilse ağız burun dalmak isterdim. Son sahne resmen içimi eritti. Garibim öldür beni diyor ne hale gelmiş. Keşke senaristler bunu yapmasalardı ya, harbiden. Kaldıramıyorum.

Lana ile doktor cuma gününe sözleştiler bakalım. Nasıl kaçacaklar? Sonunda Rahibe Jude, doktoru da deli diye oraya kapatmasa bari.

Vallahi dizi bu sezon kotayı aşmış. Önceki sezonla orantılayınca harbiden kalitesine kalite eklenmiş. Hayatımda izlediğim en iyi TV serisi. Bundan sonra da Coma geliyor.

• Doktorun eski ss olduğunu daha önceden biliyordum ama, auschiwtz den birinin oraya gelip hatırlayacağını beklemiyordum. Rahibe jude iyice imana gelmeye başlamış.
    Düşünceme göre dr. Theredson bir dümen çeviriyor ama önümüzdeki bölüm belli olacak.
    Ayrıca o dr. ardenin ayaklarını kestiği ve çeşitli deneyler yaptığı shelly'nin hali içler acısıydı.'' Kill me '' deyince bir tuhaf oldum.
  • daha iyi korku gerilim dizisi yok kalite akıyor

• Güncele yetiştim beyler. 2. sezonun konusu ilk sezona fark atar bence.
  • Arkadaşlar dizi ne alemde? Geçen yıl başladığında ilk 2-3 bölümünü izleyip sıkılıpğ bırakmıştım. Nasıl? Yeniden başlamalı mıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar dizi ne alemde? Geçen yıl başladığında ilk 2-3 bölümünü izleyip sıkılıpğ bırakmıştım. Nasıl? Yeniden başlamalı mıyım sizce?

1. sezon sarmadıysa direkt 2. sezondan başla. Konusu acayip sarıyor 2. sezonun. Ben çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 11 Kasım 2012; 17:18:09 >
  • quote:

Arkadaşlar dizi ne alemde? Geçen yıl başladığında ilk 2-3 bölümünü izleyip sıkılıpğ bırakmıştım. Nasıl? Yeniden başlamalı mıyım sizce?

Ben 1.sezonu da beğenmiştim ama kesinlikle 2.sezonu izleyin derim.Gerçekten çok sürükleyici ilerliyor.Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile.
  • O zaman baştan başlayıp izleyeyim, eksik izlemek olmaz :) 2. sezon kaçıncı bölümde şu anda ve hangi günler yayınlanıyor acaba?
  • quote:

O zaman baştan başlayıp izleyeyim, eksik izlemek olmaz :) 2. sezon kaçıncı bölümde şu anda ve hangi günler yayınlanıyor acaba?

Perşembe gunleri. Dört bölüm yayınlandı ancak sezonlar birbirinden bağımsız. Ikinci sezonu direkt izleyebilirsiniz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

O zaman baştan başlayıp izleyeyim, eksik izlemek olmaz :) 2. sezon kaçıncı bölümde şu anda ve hangi günler yayınlanıyor acaba?

Perşembe gunleri. Dört bölüm yayınlandı ancak sezonlar birbirinden bağımsız. Ikinci sezonu direkt izleyebilirsiniz de.

Teşekkürler.
  • Dizi kesinlikle bu sezon zirve yaptı. İlk 4 bölüm itibariyle çok iyi işleniş var. Gelecek bölümlere de umutla bakıyorum.

02x04

Nazilerden oldum olası nefret ederim. Doktor'un bir nazi olduğunu tahmin etmiştim. Tavırları bunu gösteriyordu açıkıça. Kendini Anne Frank sanana ne yapacak acaba. 5.bölüm promosunda bir şeyler çeviriyordu yine. Lane'in tercih değişikliğinde epey iğrendim. Aklıma yeniden A Clockwork Orange (Kit-Alex benzerliği) filmini getirdi. Ayrıca dizideki bazı sahnelerin bu filmden alıntı olduğu bariz belli. İzleyenler bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dizi kesinlikle bu sezon zirve yaptı. İlk 4 bölüm itibariyle çok iyi işleniş var. Gelecek bölümlere de umutla bakıyorum.

02x04

Nazilerden oldum olası nefret ederim. Doktor'un bir nazi olduğunu tahmin etmiştim. Tavırları bunu gösteriyordu açıkıça. Kendini Anne Frank sanana ne yapacak acaba. 5.bölüm promosunda bir şeyler çeviriyordu yine. Lane'in tercih değişikliğinde epey iğrendim. Aklıma yeniden A Clockwork Orange (Kit-Alex benzerliği) filmini getirdi. Ayrıca dizideki bazı sahnelerin bu filmden alıntı olduğu bariz belli. İzleyenler bilir.

A Clockwork Orange'dan bire bir almışlar ya.

• Bu arada pek çoğumuzun üzerinde durmadığı bir detay söz konusu,

Kimse Peder'in de doktorla işbirliği yaptığına dair yorumda bulunmamış. Şahsen ben çok şaşırdım. Hiç de beklemediğim bir atraksiyondu. Bu doktorla Peder'in planladığı bir şeyler var ama göreceğiz bakalım neymiş, ne değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.