Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziye yeni başladım.10.bölüme kadar geldim.Cidden baya güzel dizi.

Dizideki herkes piskopat arkadaş.Akıl yoksunu adam yok dizide.Zaten bodrum kıraathaneye döndü.Evde ölen insan bodrumdan çıkmıyor.
    9.bölümde hizmetçiyle artist kadının sahnesinde eriyip gidiyordum resmen.Ben'de acayip sabırlı çıktı.Ben o sahnede Ben'in aralarına atlayacağını düşündüm ama yapmadı.

Anlamadığım bazı noktalarda var.Sezon bittikten sonra açıklanmazsa soracağım sizlere.

• Ben bu ölen çifti merak ediyorum ya 2 genç vurdu sonra kanlı surat geldi daha da bir şey göstermediler 2 bölümdür :D
  • Yeni bolum saat kac gibi duser beyler? Bir de altyazi ne zaman gelir? Guncele yeni yetistigim icin bilmiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Yeni bolum saat kac gibi duser beyler? Bir de altyazi ne zaman gelir? Guncele yeni yetistigim icin bilmiyorum ben.

Yeni bölüm az önce düştü. Altyazı geçen hafta cuma günü çıkmıştı normalde perşembeleri çıkıyor aynı gün.
  • quote:

Yeni bolum saat kac gibi duser beyler? Bir de altyazi ne zaman gelir? Guncele yeni yetistigim icin bilmiyorum ben.

İnternete düştü evet ama altyazılar da biraz bekletiyorlar en erken saat 21.00 dan sonra çıkar. en kötü ihtimal cuma günü.
  • Teşekkürler. Baktım şimdi, gelmemiş daha altyazı. Gün içerisinde gelir inşallah.
  • bende 3-4 yere baktımda daha altyazı çıkmamış. beklemedeyiz bakalım. Bu gece çıksında ağız tadıyla izleyelim. Yarın sınav yok
  • Altyazı çıktı arkadaşlar
  • Yalnız malum Bulgar sitesine hala 5. bölüm düşmemiş, ne iş?
  • quote:

Yalnız malum Bulgar sitesine hala 5. bölüm düşmemiş, ne iş?

Evet konmamış daha ben kat dan indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

quote:

720p varsa ben de oradan indiririm şimdi. Ama yarın izlerim heralde, malum saat de geç oldu. Yarın akşama saklayayım bu bölümü.
  • quote:

quote:

quote:

720p varsa ben de oradan indiririm şimdi. Ama yarın izlerim heralde, malum saat de geç oldu. Yarın akşama saklayayım bu bölümü.

Aynen ben de yarına bıraktım aslında gece gece iyi gider ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben de yarına bıraktım aslında gece gece iyi gider ama

Hiç gerek yok aksiyona, sabaha kadar oturmayalım sonra.

• Beyler bu dizinin sonu nereye gidiyor anlamadım vallaha izleyin çok şaşıracaksınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Beyler bu dizinin sonu nereye gidiyor anlamadım vallaha izleyin çok şaşıracaksınız :D

Olayları birbirine nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum.

Bir tarafta zombiler var, öteki tarafta uzaylılar.

Doktorla Monsenyör neyin peşindeler tam olarak?

İlk bölümde gösterdikleri ve sonra ölen o çiftin olaylara ne gibi bir katkısı olacak? Neyin sonucunda yaşanacak o olaylar yani?

Bakalım hepsini izleyip göreceğiz. Çok yaratıcı fikirler de çıkmış olabilir ortaya, vasat şeyler de. Ama beklentimiz yüksek tabi.

• dızımag telıf hakları sebebıyle yayınlamıyor baska hangı sıte var kalıtelı yayın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

dızımag telıf hakları sebebıyle yayınlamıyor baska hangı sıte var kalıtelı yayın ?

yabancidizihd.com var kaliteli
  • Yok artık!!!

2x05

İnsan derisinden abajuru görür görmez şok oldum, ardından bir de kafatasından kase. Dr. Thredson'dan en ufak bir şüphe dahi duymamıştım. Melek sanmışım şeytanı, Lana'yı kurtaracak diye sevinmiştim halbuki. Kit'e de yazık oldu, garibim. Alma'da ölmemiş uzay gemisinde yaşıyor ve hamile. Alma yaşıyorsa evde bulunan ceset kimin? Grace hamile mi? Grace hamile ise, uzaylılar Grace'ye bebeğin hızlı gelişmesini sağlayıp doğum mu yaptırdı? Monsenyör ile Dr Arden'in amacı ne? İlk bölümlerde ki çifti öldüren Dr. Thredson mu? Umarım sezon bitmeden bütün soruları cevaplarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 15 Kasım 2012; 23:50:00 >
  • 02x05 çok iyi bölümdü.

--Thredson'un bir işler çevirdiğini önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Hiç göründüğü gibi değildi. Wendy'i öldürdüğü anlattığı hikâyeden net bir şekilde belli oluyordu. Ayrıca "maskeli adam" da olabilir. Benzer bir maske taktı, göreceğiz. Gazeteci kadına yazık olacak, tek düzgün kişi o.
    --Uzaylılar gerçekten varmış, epey ilginç. Ne yaptıkları ise belirsiz.
    --Dışarıdaki yaratıklar ne ayak çıkaramadık. Zombiye de benzemiyorlar, hatırlarsak hızlı koşuyorlardı.
    --Arden, kendini Anne Frank sanan kadına ne yaptı acaba. Gözlerini çıkarıyor gibiydi. Tahminim bu yönde olmuştu ama gayet düzelmiş gözüktü.
    --Yakında rahibe'nin içindeki şeytan'ı da sahnelerde görmek isteriz.

• Süper bir bölümdü diyebilirim.

Doktor Theredson' ın bi dümen çevirdiğini bende tahmin etmiştim eski mesajlarımda. Ama blodyface olayına bağlanması şaşırttı.
    Rahibe Jude kötü yola düştü galiba.
    Arden sanırsam kadının gözlerini falan değiştirti ? Gayet sağlam, düzelmiş görünüyordu ve gözleri kahverengi olmuştu.
    Ayrıca Shelly' nin akıbeti ne olacak çok merak ediyorum (Çocukların okul bahçesinde gördüğü, yarı mutantımsı kadın varya o )
    Bence Lana' ya bişey olmayacak.Theredson' ın elinden kurtulabileceğini yada kurtulacağını düşünüyorum.
    Grace olayını tam anlayamadım. Önümüzdeki bölüm netleşecek sanırım.

Ya şimdi haftaya perşembeyi bekle bu kadar merak ettiğimiz şey varken.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.