Herkese selamlar. Amerika'dan kendime 399 dolara Premium aldım. Ürün buranın elektriğine uyumlu olmadığından dev bir çevirici kullanıyorum. Ürün tahmin edebileceğiniz gibi NTSC-U ve 26-07-2006 üretim tarihli.
Burada okuduklarımdan sonra çok korktum. Özellikle bu 3 kırmızı ışık konusunda. Acaba üretim tarihim bu sorunlu üretimlerden sonra mı önce mi? Yani ürünümle sorun yaşama ihtimalim yüksek mi yoksa ürünüm daha güvenli olanlardan mı? Teşekkürler
Hocam bismillah deyip kullanmaya başla. 3 kırmızı bu kadar kafaya takmaya gerek yok. Cihazını tamamen düz zeminde(halı, parke üstüne filan koyma) tüm hava kanalları açık yani havadar bir yere koyarsan bir sorun çıkmaz. Üretim tarhide psikolojik sınırdan sonra.
Psikolojik sınır tarihi nedir? :D
2006 nın başı, 2006 3. ay 2006 10. ay gibi.
Psikolojik tarih ne demek peki? herhangi bi düzelme mi oldu o tarihden sonra konsolun üretiminde :)
senin makine de 3 kırmızı verebilir, daha önce ki makinelerde... Kullanılan macun kalitesi filan değiişti ama çok büyük bir değişiklik Elite' lerde görülebilir sadece. Dilediğin gibi oyna fazla düşünme...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme