Şimdi Ara

### Amerikan Askeri İle Türk Askerinin Arasında Fark | VİDEO İle Acıklıyorum ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Videoyu yapan 8 yaşında galiba.

• böyle saçma videoları facebook'ta "Türkiye'yi seven 1 milyon kişi arıyoruz" tarzı sayfalarda paylaş, burada değil.
  • anladık videoyu konuyu açan ergen yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

anladık videoyu konuyu açan ergen yapmış

• Repini verdim kardeş teraziye tıq tıq
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Ahahah konuya bak, kafa yapısına bak.

sanane kardeşş ilgilendiriyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: buji meme yapmış

Repini verdim kardeş teraziye tıq tıq

Eyv Panpaaa adamsın
  • Şöyle videolar gerçeklerden ne kadar uzak olduğumuzu gösteriyor. Tamam Türk askeri iyidir; devlete, orduya ve teşkilatlanmaya gösterdiğimiz önem tarihten gelen bir özelliğimizdir ama şu videoya hiç gerek yok cidden. Türk İslam birliği saçmalıklarıyla Rusya'yı falan içine alan haritalar yapan adamlara da gerek yok. Bir adam da çıkar bu Türk ordusu Kıbrıs'ta kendi uçağıyla kendi gemisini vurdu ne dandik ordu der öyle kalakalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kam Sagu

Şöyle videolar gerçeklerden ne kadar uzak olduğumuzu gösteriyor. Tamam Türk askeri iyidir; devlete, orduya ve teşkilatlanmaya gösterdiğimiz önem tarihten gelen bir özelliğimizdir ama şu videoya hiç gerek yok cidden. Türk İslam birliği saçmalıklarıyla Rusya'yı falan içine alan haritalar yapan adamlara da gerek yok. Bir adam da çıkar bu Türk ordusu Kıbrıs'ta kendi uçağıyla kendi gemisini vurdu ne dandik ordu der öyle kalakalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

böyle saçma videoları facebook'ta "Türkiye'yi seven 1 milyon kişi arıyoruz" tarzı sayfalarda paylaş, burada değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

böyle saçma videoları facebook'ta "Türkiye'yi seven 1 milyon kişi arıyoruz" tarzı sayfalarda paylaş, burada değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Binary_

Bataklık vs kumsal. Yıl olmuş 2013 hala kara savaşına ve askerlerin gücüne bakan var mı?
    Olay buna ve füzelere bakar.
    Ayrıca Amerika şu anda düşmanımız falan değil. Aramız çok iyi ve çok seviyoruz şu sıralar kendilerini. Ne dese yapacağız neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: JagalKummel

quote:

Orijinalden alıntı: buji meme yapmış

Repini verdim kardeş teraziye tıq tıq

Eyv Panpaaa adamsın

• Konu disina arada sirada denk gelirim. Meslegin icinde olan biri olarak videoyu yapan birine asiri guldum. Tesekkur ederim sabah sabah iyi geldi.

Bazilari trollemeden simdiden yazayim saat farki var bulundugum bolgede.
  • quote:

this so much this.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gun Expert

Konu disina arada sirada denk gelirim. Meslegin icinde olan biri olarak videoyu yapan birine asiri guldum. Tesekkur ederim sabah sabah iyi geldi.

Bazilari trollemeden simdiden yazayim saat farki var bulundugum bolgede.

eyv dayiiii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.