böyle saçma videoları facebook'ta "Türkiye'yi seven 1 milyon kişi arıyoruz" tarzı sayfalarda paylaş, burada değil.
anladık videoyu konuyu açan ergen yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: AndacHan
anladık videoyu konuyu açan ergen yapmış
Repini verdim kardeş teraziye tıq tıq
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
Ahahah konuya bak, kafa yapısına bak.
sanane kardeşş ilgilendiriyomu
quote:
Orijinalden alıntı: buji meme yapmış
Eyv Panpaaa adamsın
Şöyle videolar gerçeklerden ne kadar uzak olduğumuzu gösteriyor. Tamam Türk askeri iyidir; devlete, orduya ve teşkilatlanmaya gösterdiğimiz önem tarihten gelen bir özelliğimizdir ama şu videoya hiç gerek yok cidden. Türk İslam birliği saçmalıklarıyla Rusya'yı falan içine alan haritalar yapan adamlara da gerek yok. Bir adam da çıkar bu Türk ordusu Kıbrıs'ta kendi uçağıyla kendi gemisini vurdu ne dandik ordu der öyle kalakalırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Kam Sagu
Şöyle videolar gerçeklerden ne kadar uzak olduğumuzu gösteriyor. Tamam Türk askeri iyidir; devlete, orduya ve teşkilatlanmaya gösterdiğimiz önem tarihten gelen bir özelliğimizdir ama şu videoya hiç gerek yok cidden. Türk İslam birliği saçmalıklarıyla Rusya'yı falan içine alan haritalar yapan adamlara da gerek yok. Bir adam da çıkar bu Türk ordusu Kıbrıs'ta kendi uçağıyla kendi gemisini vurdu ne dandik ordu der öyle kalakalırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
böyle saçma videoları facebook'ta "Türkiye'yi seven 1 milyon kişi arıyoruz" tarzı sayfalarda paylaş, burada değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Opierco
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Binary_
Bataklık vs kumsal. Yıl olmuş 2013 hala kara savaşına ve askerlerin gücüne bakan var mı? Olay buna ve füzelere bakar. Ayrıca Amerika şu anda düşmanımız falan değil. Aramız çok iyi ve çok seviyoruz şu sıralar kendilerini. Ne dese yapacağız neredeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: JagalKummel
quote:
Orijinalden alıntı: buji meme yapmış
Eyv Panpaaa adamsın
Konu disina arada sirada denk gelirim. Meslegin icinde olan biri olarak videoyu yapan birine asiri guldum. Tesekkur ederim sabah sabah iyi geldi.
Bazilari trollemeden simdiden yazayim saat farki var bulundugum bolgede.
quote:
this so much this.
quote:
Orijinalden alıntı: Gun Expert
Konu disina arada sirada denk gelirim. Meslegin icinde olan biri olarak videoyu yapan birine asiri guldum. Tesekkur ederim sabah sabah iyi geldi.
Bazilari trollemeden simdiden yazayim saat farki var bulundugum bolgede.
eyv dayiiii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme