Şimdi Ara

Amerikan Güreşi Fox'ta ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
23.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazartesi 23:15
  • Video'yu fox'un sitesinde gördüm.Çok sevindim Pazartesi eğlencem belli oldu
    Bu arada spikerler umarım fox'un normal spikerleri değildir.İngiltere Premier Liginde anlatımları çok iyi değildi.Umarım olmaz.
  •  Amerikan Güreşi Fox'ta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 24 Şubat 2009; 18:35:57 >
  • Harbiden iyi oldu ya,futbol maçından bile çok sevdiğim b,ir spordur.Tam bir adrenaklin,eğlence,entrika ve show olayı...

Smacdown hakkaten ilaç gibi gelecek;çok reyting alacağını düşünüyorum.

Batista,Undertaker,John Cena,Mark Henry,Triple H,Booker T,Rey Mysterio Jr.,Edge,Kane,Randy Orton,Shawn Michaels,power rangers bebesi Mvp ... hakkaten mükemmel olacak,umarım altyazılı olur,dublajlar çok berbat oluyor,ayrıca yorumcu olarak Jbl'i görmek istiyorum,yorumları gerçekten koparıyor....
  • Arkadaşlar ben arada izliyorumda aklımda birkaç sorular kaldı yanıtlarsanız sevinirim.

1-2009 Royal rumble yapıldımı birkaç videoda randy orton'un royal rumble kazandigini gördüm sanki.
    2.Bu randy orton neden vince mcmahon'a saldırdı ingilizcem yokta adam konusuyordu tekme attı :)
    3.Birde bu Triple h amerikan güreşinde en cok sevdigim adam hele birdu su pedigree olayı yokmu bitiyorum resmen :) Herneyse bu triple h'nin mcmahon ailesiyle ne alakasi var.

Cevaplarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

Amerikan Güreşi Fox'ta !

Bu ölen güreşçilerde olcakmı eğer eski bölümler verilcekse
  • quote:

Arkadaşlar ben arada izliyorumda aklımda birkaç sorular kaldı yanıtlarsanız sevinirim.

1-2009 Royal rumble yapıldımı birkaç videoda randy orton'un royal rumble kazandigini gördüm sanki.
    2.Bu randy orton neden vince mcmahon'a saldırdı ingilizcem yokta adam konusuyordu tekme attı :)
    3.Birde bu Triple h amerikan güreşinde en cok sevdigim adam hele birdu su pedigree olayı yokmu bitiyorum resmen :) Herneyse bu triple h'nin mcmahon ailesiyle ne alakasi var.

1-Evet,Randy Orton kazandı.
    2-Mcmahon bunu kovucaktı.Sinire geldi tekme tokat saldırdı.
    3-Stephanie Mcmahon Triple H'in karısı.Orton onada saldırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Harbiden iyi oldu ya,futbol maçından bile çok sevdiğim b,ir spordur.Tam bir adrenaklin,eğlence,entrika ve show olayı...

Smacdown hakkaten ilaç gibi gelecek;çok reyting alacağını düşünüyorum.

Batista,Undertaker,John Cena,Mark Henry,Triple H,Booker T,Rey Mysterio Jr.,Edge,Kane,Randy Orton,Shawn Michaels,power rangers bebesi Mvp ... hakkaten mükemmel olacak,umarım altyazılı olur,dublajlar çok berbat oluyor,ayrıca yorumcu olarak Jbl'i görmek istiyorum,yorumları gerçekten koparıyor....

Rey,Cena bunlar RAWda değil mi? Yani RAWda yayınlanıcak mı ?
  • Fox Bez Bebeği nasıl aldatır. o diziden başka birşey yayımlıyamaz.. olamaz nayır..
  • eskşden çok izlerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Arkadaşlar ben arada izliyorumda aklımda birkaç sorular kaldı yanıtlarsanız sevinirim.

Birde mazur görün ben bu amerikan güreşini yeni yeni izliyorumda birkaç sorumda daha olacak

1.Şimdi Randy Orton McMahon ailesine saldırdı Shane McMahon ile maç yaptı ama bu shane sandalye filan dalmasına ragmen randy orton maçı kazandı sonra işte Stephanie Mcmahon geldi onada saldırınca ringe Triple h geldi orada kesmişlerdi videoyu şimdi bu Triple h ile Randy orton maçmı yapacak yapıldımı biraz karışık oldu ama :)
    2.Smackdown ile Raw arasında ne gibi bir farklılıklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 24 Şubat 2009; 21:53:56 >

• Undertaker Smackdowndan kovulmuştu geri döndümü acep
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Birde mazur görün ben bu amerikan güreşini yeni yeni izliyorumda birkaç sorumda daha olacak

1.Şimdi Randy Orton McMahon ailesine saldırdı Shane McMahon ile maç yaptı ama bu shane sandalye filan dalmasına ragmen randy orton maçı kazandı sonra işte Stephanie Mcmahon geldi onada saldırınca ringe Triple h geldi orada kesmişlerdi videoyu şimdi bu Triple h ile Randy orton maçmı yapacak yapıldımı biraz karışık oldu ama :)
    2.Smackdown ile Raw arasında ne gibi bir farklılıklar var

1- bu pazartesi kapışacakları söyleniyor.
    2- bilgim yok. belki iki grubun şampiyonları altın kemer için kapışıyor olabilir.

• Vay be.Biz Hogan'larla büyüdük.Yeni yeni güreşçiler türemiş
  • hepsi senaryo bizim yağlı güreş daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.