Şimdi Ara

amfi ve hoparlor seçimine yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ses sistemi kurmayı düşünüyorum..profesyonel anlamda kaliteli ses almak için anfi ve buna bağlı 2 hoparlor den oluşan bir sistem için tavsiyede bulunabilir misiniz ? kapalı bir ortamda kullanılacak ve anfi de usb girişi ve aux girişi bulunması gerekiyor..bu alanda hiç bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum...

• bu iş için ayıracağım butceyi yazmadım..orta yollu bir şey olacak toplam 250-300 YTL e kadar çıkabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bergg

arkadaşlar ben ses sistemi kurmayı düşünüyorum..profesyonel anlamda kaliteli ses almak için anfi ve buna bağlı 2 hoparlor den oluşan bir sistem için tavsiyede bulunabilir misiniz ? kapalı bir ortamda kullanılacak ve anfi de usb girişi ve aux girişi bulunması gerekiyor..bu alanda hiç bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum...

Kapalı alan derken neyi kasdettin anlayamadım ayrıca kalite istiyosan söylediğin miktarlara olması zor..
  • oto hoparlorleri ve anfi ile evde bir sistem kurulacak..o fiyatta alabileceğim en iyi urunler ne olur diyeyim o zaman..
  • ozaman oto ürü nü alma yüksek fiyata mal olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

ozaman oto ürü nü alma yüksek fiyata mal olur..

bencede oyle....sahsen bende senın gıbı dedım gıttım oto sıstemı aldım eve :) guc kaynagından tut anfı, bass a cok para kacırdım..... bence al bı 5+1 bak keyfıne...... bu arada oto sıstemının yerının tutmuyor 5+1
  • şu an piyasadaki butun ses sistemlerini dinledim..logitech X530 dan tutunda creative t6060, philips mms 460 a microlab tan neredeyse 15 farklı ses sistemi dinledim denedim en iyisinden dandiğine kadar o fiyat aralığında..ama oto sistemine taktım kafayı onun yerini tutmaz gibi me geliyor....toplam 200 ytl yi geçmeyecek 2 tane hoparlor önerebilirseniz sevinirim...
  • kardesım bencede en ıyısı araba sıstemı ben evde audıo sytem f2 500 kullanıyorum ve kıcker es15 kullanıyorum ve ikitane 550 w lık power suppy ıle beslıyorum afmi ve cd caları,son seslerde kesılme yapsada ısımı haylı haylı goruyor fakat cvr lerı bagladım mı tekınde bıle yarım seste kesılıyor işte linki ama burada tek power suppy war daha almadıgım zamanlarhttp://youtube.com/watch?v=ouerkwXnmWI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperbaba -- 2 Temmuz 2007; 15:39:33 >
  • sana 200 ylt PIONEER TS-A6901 tavsıye ederim ve 1000 w lık jameson amfi ile bu fiyata en gusel seti kurarsın ıstersen sana amfi ve hoparlörlerde yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperbaba -- 2 Temmuz 2007; 15:35:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.