İyi günler arkadaşlar sizlere yeni bir oyun tanıtmak istedim oyunumuzun ismi başlıkta'da göründüğü gibi Anadolu Efesi oyun hakkında kısa bir bilgi verirsek Anadolu Efesi,1915-1922 tarih aralığını kapsayan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nı konu alan web tabanlı bir oyundur. Oyunun Beta süreci açılmıştır dileyenlerhttp://anadoluefesi.com'a kayıt olup başlayabilirler.Facebook hesabınız varsa oyuna direk facebook hesabınız ile bağlana bilirsiniz.Oyun hakkında daha fazla bilgiyi siteden ve Facebook hayran sayfasından edinebilirsiniz.
oyunun ilk başını çok beğendim güzel olmuş
Bu gün biraz oynadımda baya bi baydı.
Güzele benziyor.
evet arkadaşlar oyun hakkında biraz daha gelişmiş bilgi verirsek Anadolu Efesi “ Tower Defense ” olarak bilinen, harita üzerinde izometrik projeksiyon ile tasarlanmış bir coğrafya üzerinde düşman birliklerini engellemek üzere savunma birlikleriyle direniş hattı oluşturulduğu bir aksiyon-macera oyunudur.Anadolu Efesinde belirli cepheler yer almaktadır ilk beta cephesi olan Arıburnu Cephesinden sonra oyunun başlangıç cephesi Sarıkamış Cephesi açılmıştır.
İlerleyen zamanlarda yeni cepheler yer alıcaktır bilginize.
Oynayan arkadaşlar biraz taktik versin lütfen, ben 30'lu seviyelere kadar varıp ölüyorum hep. Oynarken ağır top haricindeki silahları en az olacak şekilde almaya çalışıyorum, cepheyi ağır toplarla donatıyorum ama yetmiyor adamlar yarıyor benim savunmayı. Acaba yeni ağır silah almak yerine mevcut olanları güçlendirsem daha mı iyi olur?
hemen taktik verim sana hocam şimdi bence ilk oyuna başladıgında sanırım ya 30 ya da 35 altın olan el bombacı var ilk 5-6'seviyeye kadar idare ediyor ondan sonra zaten 60-65 altının biriktiğinde 1 tane ağır makinalı çakarsan 10-11 e kadar gelen adamları rahatlıkla alıyor artan parayı ağır makınanın butun upgradelerini fullemeye bak hocam sonrakı artan parayla yıne 2-3 tane ağır makınalı yapıp ugrade yaparsan daha çok ılerlersın 4-5 ağır makınalı full upgrade ve 2 tane ağır topcu full upgrade yaparsan oyunu çok az canla bitirebilirsinde hiç can kaybetmeye bılrısınde yanı bu senın bıraz kurulma stratejinede bağlı (:
çok güzel bir oyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme