Ne diyelim işte saat 12esprileri senin gibi 8-10kişi yüzünden çıkıyor herhalde..
buradan millete haddini bildiriyorsun ha..Tartışma için açmışın doğru dürüst ne yazacagını bilmiyorsun..hakaretten başka yaptıgın birşey yok..7gün yedeğe çekileceksin ama seni ömürlük olarak klavyeden uzak tutmak lazım..
En azından senin gibi bol keseden sallamıyor aşağıdaki yoruma bak bak gül.
quote:
Trabzonun seyircisi bellidir..3büyükler kadar yoktur..herhangi bir anadolu takımı kadardır..
BİZDE ONDAN 7 TANE VAR 6 DA LİG ŞAMPİYONLUGU 10 LARCADA CUMHURBAŞKNALIGI FALANDI FİLAN DI STADMIŞ 30 BİN KİŞİLK STAD YAPTINIZ İÇİNİ 3 MAÇ HARİÇ DOLDURAMAZSINIZ
BİZ DE YAPIYORUZ ÇOK DAHA İYİSİNİ BANA KUMDAN ÇİMENTODAN BAHSETME KUPADAN BAŞARIDAN BAHSET KOÇUM
eline sağlık maçkalim, tarihi her zaman boyle gozlerine gozlerine sokmak lazım.
şu anda osmanlı imparatorluğunun olmaması onların dünyanın en büyük imparatorluğu olmaları ve üç kıtaya hakim olmaları gerçeğini hiçbir zaman değiştirmez. siz de o zamanların hasta adamı gibi goruyorsunuz trabzonsporu, aç kurtlar gibi saldırın bakalım, ama bu taraftar bu takımı hiçbir zaman sizin gibi ingilizlere bırakmaz merak etmeyin.
benim yazdıklarımın hepsi bilimsel verilere dayanıyor senin kiler gibi yanlı yorumlar değil trabzonspor topiğiyse bende trabzonlu olarak istediğimi yazarım 7 değil 10 yıl sokmasalar çokta tın sanki ne bildiğin kıytırık site stres atmak için girdiğin 10larca siteden biri
ben de burda edebiyat yapmayı bilirim ama hak edenede cevabını veririm
tez hazırlarken yapıyorduk edebiyatı yeter
quote:
Orjinalden alıntı: Selçuk
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
Ne diyelim işte saat 12esprileri senin gibi 8-10kişi yüzünden çıkıyor herhalde..
buradan millete haddini bildiriyorsun ha..Tartışma için açmışın doğru dürüst ne yazacagını bilmiyorsun..hakaretten başka yaptıgın birşey yok..7gün yedeğe çekileceksin ama seni ömürlük olarak klavyeden uzak tutmak lazım..
quote:
Trabzonun seyircisi bellidir..3büyükler kadar yoktur..herhangi bir anadolu takımı kadardır..
iyide ne varmış arkadaşın yorumunda üç büyükler kadar seyircisi yoktur demiş yalanmı? eskisi kadar tutulmuyo artık trabzon başarılıysan varsın değilsen bi bakarsın destekçilerin azalıverir. herhangi bi anadolu takımından daha fazla trabzonun seyircisi ama önümüzdeki senelerde pek bir fark kalmayacak
quote:
oldu mu
Oldu aferin
quote:
Orjinalden alıntı: mackali6116
benim yazdıklarımın hepsi bilimsel verilere dayanıyor senin kiler gibi yanlı yorumlar değil trabzonspor topiğiyse bende trabzonlu olarak istediğimi yazarım 7 değil 10 yıl sokmasalar çokta tın sanki ne bildiğin kıytırık site stres atmak için girdiğin 10larca siteden biri
stres atmak istiyorsan biize hakaret etmeyeceksin Koçum..adam akıllı yazacaksın ki adam sayıp cevap verelim..Yoksa böyle cevaplar alırsın.Ironmaster gibi yaz yazacagını hakaret etmekle mi bize stresini atıyorsun..çık sende herkes gibi yap al bi kuru sık cama çık saydır stresin boşalsın..
ultraslan_38 benim aslında bahsettiğim ''herhangi bir anadolu takımı kadardır..'' yorumu.
quote:
quote:
quote:
quote:
oldu mu
bütün anadolu takımlarının seyircisini toplasan trabzon kadar etmez
şu stadı doldurdular bunun ceyregini dolduramaz anadolu takımları
gencler birliği trabzonspor kupa finalinde 65 seyirci vardı 3-4 bini genclerbirliği gerisi trabzondu
quote:
ultraslan_38 benim aslında bahsettiğim ''herhangi bir anadolu takımı kadardır..'' yorumu.
Trabzondan başka hangi ilde ne kadar taraftarı vardır..Hadi birasda kara denizden..Ne bilim bi aydından bir altalyadan karadenizle bağı olmayan kaç kişi vardır trabzon taraftarı..
üçbüyükler lige büyük gelir getriiyor diye aslan payını alıyorlar..Trabzon neden?şanlı tarhi yüzünden mi?
quote:
quote:
stres atmak istiyorsan biize hakaret etmeyeceksin Koçum..adam akıllı yazacaksın ki adam sayıp cevap verelim..Yoksa böyle cevaplar alırsın.Ironmaster gibi yaz yazacagını hakaret etmekle mi bize stresini atıyorsun..çık sende herkes gibi yap al bi kuru sık cama çık saydır stresin boşalsın..
ya haklısın zaten benim o laflarım sana değil adam diyor biz sizi eziyoruz kayseri olarak size şöyle yaptık böyle attık biz sizden büyüğüz oyuz buyuz ben ona deyim bende derim haddini bil sen nesin ne diyon yoksa senin gibi saygıyla yazanlara saygıyla cevap veririm normalde öyle sinirli insan değilim ama öyle yazıyorlarki insan tahrik oluyor
şu an başarısız gibi görünsede,anadolu'nun en büyük takımı trabzonspor'dur.bunu yadsımak yanlış olur.şampiyonlukları,kıran kırana geçen sampiyonluk mücadeleleri var.avrupa kupasında oynadığı,göğsümüzü kabarttığı maçlar var.
doğru bir yönetim ve doğru jenerasyonla neden 4. buyuk olduklarını ispatlayacaklardır.şampiyonluğa oynamakla,şampiyon olmak başka şeyler.bu ruh,anadoluda sadece trabzonda var.
en büyük artılarıda,istisnasız kendi şehirlerinin takımını destekliyorlar(bazen biraz fazla destekleyip,köstekte oluyorlar gerçi)
quote:
Yavaş gel. Altına bir de resim koyunca teyid mi etmiş oluyorsun kendince. Bu arada Efsane bellidir. Kimse kasmasın kendini.
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
quote:
Yavaş gel. Altına bir de resim koyunca teyid mi etmiş oluyorsun kendince. Bu arada Efsane bellidir. Kimse kasmasın kendini.
yukarıda bir kaç kişinin kıskançlık dolu yazılarına cevap bile verilecek türden değil.
göztepeye saygımız vardır.trabzonspor forumlarındada amatörden düştüğü,çıkması gerektiği,yakışmadığı konusunda bir sürü yazılar vardır.umarız göztepe camia olarak hak ettiği süper ligde olur.
efsane size göre bellidir.bize göre de bellidirgöztepe başarılı olduğu dönemleri uzun sürdürebilse ve şampiyonluklar yaşayabilseydi bu gün diğer illerden taraftar kazanmış olacaktı.göztepenin yapamadığını trabzonspor yaparak bu taraftarı kendine aldı.trabzonspor son 24 yılda 5 şampiyonluk dahi alabilseydi taraftar sayısı 2 katına çıkmış olabilirdi. kendinize göre efsane olmanızı saygıyla karşılarım ama taraftar sayısı konusunda trabzonlu olmayan trabzonsporlular bile göztepenin taraftarından kat kat fazladır.umarım süper ligde şampiyonluklar yaşarsınız.
erzurumluyum ama ailemde babam amcalarım dayılarım hepsi trabzonsporlu ......yani trabzonspor son 10-15 yıldır büyük takım hüvviyetinden uzaklaşır gibi olsada herzaman büyük bir takımdır .... diğer anadolu takımları ile kıyaslamak saçmalık olur .......
quote:
kayseri son 3-4 sezondur trabzonu geride bırakmıştır benim dediğim bu...
Ben Arkadaşın verdiği tabloda son sene hariç bizi geride bıraktığınızı görmedim? 1 sene geçtiniz diye 4 sene nerden çıktı
Birde galiba
6>0dan dimi
quote:
Orjinalden alıntı: Scotti0061
quote:
kayseri son 3-4 sezondur trabzonu geride bırakmıştır benim dediğim bu...
Ben Arkadaşın verdiği tabloda son sene hariç bizi geride bıraktığınızı görmedim? 1 sene geçtiniz diye 4 sene nerden çıktı
Birde galiba
6>0dan dimi
son 3 sezonda iki takım arasında ligde oynanan maçlara bak türkiye kupasında oynanan maçlara bak birde her iki takım 3 sezondur ligi kaçıncı bitiriyo ona bak ne demek istediğimi anlarsın
Baktım hep üstünüzdeyin gibi geldi bana. Arada oynanan karşılaşmalar belirliyorsa bu işi madme öyle saece play-off yapalım ligde boşu boşuna oynamayalım ?