Şimdi Ara

Anakart tamircisi arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehabalar, elimde i7-2700K ve Gigabyte Z77M-D3H, 2x4 Gskill, 1x4 HyperX 1600Mhz Ram üçlüsü var, 1 sene kadar önce bilgisayarı normal şekilde kapattıktan sonra tekrar açtığımda start alıyor, fanlar dönmeye başlıyor, ama görüntü yok. En başta dedim kesin ramlerden bi şekilde biri veya fazlası patladı, 10 Saniye kadar bu şekilde çalıştıktan sonra tekrar reset atıyor, ben powerdan gücü kesene kadar bu işlemi tekrarlıyor sürekli. Evde sadece ram soketlerini ve ramleri denebilmekten ötesine gidemediğim için tam bir arıza tespiti yapmam mümkün olmadı ve ramleri deneyerek bir sonuca varamadım. Çevremde de 1155pin ne anakart kullanan var ne işlemci ki kendi işlemcimi ve anakartımı deneyebileyim. Konyada yaşıyorum ve 1 yıldır kapı kapı bilgisyarcı gezip her birine1 hafta bırakıyorum hepsi diyor anakart arızalı kardeşim diye ama hiç biri arızanın nerde olduğunu söylemiyor çünkü bakmıyorlar eminim. İşini düzgünce yapan birisini bulamadım. İşin açıkcası başta güvenemiştim. En sonr tanıdık diye birisine bıraktık dedi elimde 1155 işlemci anakart yok, gelince denicem sana haber edicem diye. 3 aydır deneyecek sözde. En son alıp kendim speaker ile denedim. Anakart arızası veriyor. Zaten biliyordum ama bilgisayarcılara güvenemediğim için direk hareket etmek istemedim. Şehir dışına kargo ile göndereceğim bana sorun şurada, tamir olur veya olmaz, olursa ücreti şu diyebilecek sağlam bildiğiniz güvendiğiniz anakart tamircisi arıyorum.

Konya'da ikamet eden arkadaşlardan elinde 1155 parça olan denemek için yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa da numara bırakmak yasak mı değil mi bilmediğim için pm'den yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara anakart tamiri
    2 ay önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.