Şimdi Ara

Anakartım nvme disk için uyumlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde hali hazırda 1 tb hdd bulunduğu için yıllardır bilgisayarımda hdd kullanıyorum. Ssd geçmeden direkt nvme disk geçmek istiyorum ama bu konularda biraz cahilim. Anakarta direkt işlemci gibi oturtuyorlar anladığım kadarıyla. Benim ana kartımda bu diskler için uyumlu mu acaba bakabilir misiniz ? Teşekkürler

Anakart modelim :

MSI H170M PRO-VDH

• anakartınızda m2 yuvası yok malesef uyumsuz :(

MSI Global

edit: pcı ex1 yuvasına takılan m2 adapter kartlar var pcı ex1 yuvası üzerinden gerekli iletişim sağlanıyor olursa ancak bu şekilde olur ama çok efektif olur mu emin değilim güncel sisteme geçmekte fayda var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Şubat 2021; 21:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

anakartınızda m2 yuvası yok malesef uyumsuz :(

MSI Global

edit: pcı ex1 yuvasına takılan m2 adapter kartlar var pcı ex1 yuvası üzerinden gerekli iletişim sağlanıyor olursa ancak bu şekilde olur ama çok efektif olur mu emin değilim güncel sisteme geçmekte fayda var bence

ddr4 teknolojisi ilk çıktığında toplamıştım hemen hocam. Ramleri de 2133 mhz de çalıştırıyor. Bahsettiğiniz yuva girişi olan i3 6100 uyumlu fiyat/performans açısından iyi bir anakart var mıdır hocam ?

• Korkusuz Daredevil kullanıcısına yanıt

Specification H270-A PRO | MSI Global

bu ve üstü chipsetli anakrtlarda m2 slotu var ama bu anakartı alacağınıza elinizdeki işlemci ve anakartı satıp biraz ekleyerek çok daha güncel bir sisteme geçilebilir. 

• Bir tane M2 PCIE çevirici al, NVMe diski ona tak. Sıkıntısız çalışır, Windows 10 kullanıyorsan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    ssd uyumlu mu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.