Şimdi Ara

Anakartlar hakkinda yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart sistem icinde performansa etkisi nedir wibtek asrock foxcon gibi anakart ureticileri ne kadar guvenilir? Daha onceden biostar gibi bir anakartim vardi beni 6yil goturdu tabi cok oyun meraklisi degilim yeni anakart alirken markanin bir onemi var mi?

Kisacasi su anakart overclokla isi olmayan birinin isine yarar mi?

http://www.wibtek.com/products/MotherBoard/show/?pid=1000100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakknk -- 27 Ocak 2014; 1:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakknk B kullanıcısına yanıt
    Asrock kendini kanıtlamış bir markadır tereddütsüz alınır. o kart çok iyinin bir kademe alt iyisidir. tabiki alınır.
  • Cok sevindim peki usta intelin islemci ozelliklerine sitesinden bakiyorum bir islemcisi icin ddr3 1333mhz yazmis biz simdi 1600 mhz ram taksak ve anakart 1600 ne olacak o zaman? Bir bilgin varsa ve beni aydinpatirsan cok mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakknk -- 27 Ocak 2014; 2:37:23 >
    En son 1600 mhz rem hızını destekliyor. Ha yüksek olmuş olsalar, anakart aşağı çeker kendi otamatikmen ayarlamış olur. 4 gb sizin için yeterlidir. Bu sizin seçiminize bağlıdır ve remlerin hızlı olması iyidir fakat aşırı derecede ortalığın galyana verilmesini gerektirmez.
  • dadaş orhan kullanıcısına yanıt
    Yan @dadaş orhan i ikisi arasindaki fark benim hissedemeyecegim kadar dogru anlamismiyim hocam?

Evet doğru anlamışsın.

• Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.