Şimdi Ara

Android 7.0 Nougat, resmi olarak dağıtıma başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thedukeof

Xperia Z2'ye de gelse bari.

gelir derdim ama gelmez.
  • Samsunga ne zaman gelir minimum 2 ay o da Note 7 gerisini yine baştan savma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

sürekli rakamlar yükseliyor ama hiçbir yenilik gelmiyor. Tarz değişmiyor. Ram kullanımı iyileşmiyor. Yine baştan savma olacak. 1 GB ram yetmiyor o yüzden güncellemedik dedikleri bir sürü cihaza rağmen 1 GB ramli cihaz üretmeye devam edip milleti de aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Belki de aptal yerine koymuyorlardır.

Saf android de ram kullanımında bir sorun yok ki neyi iyileşecek?

Konudan çok uzak olduğun belli. Tartışmaya girmeyeceğim.

Yav he he yıllardır nexus kullanıyorum ram sorunu olup olmadığını senden öğrenecek değilim. 5.0 ve 5.0.1 de vardı ama 6.0.1 sorunsuz bir sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Firmalar da artık açıklasa hangi cihazlara güncelleme gelecek bi öğrensek. Z2 almazsa root atıcam artık.

Z3 Beta olarak güncellemeyi aldı. Duruma bağlı, Sony bir hainlik yapmazsa Z2 kesinlikle almalı. Diğer taraftan bana yapmaz gibi de geliyor zira şu ana kadar da çok iyi destek verdi ve devam ettirirlerse de kesinlikle katkı sağlar hanelerine.
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Kaldımı sizden daha? Android cihazlar ramin miktarına göre sıkıştırma yapar.4 gb ramli cihaz alsan sistem muhtemelen 2GB sini kullanır,2GB ramli cihaz alsan 1GB sini kullanır.1GB li alsan 512 MB sini kullanır.Ramin az değil çok kullanılması android tarafında avantajdır,Açık uygulamalara geri döndüğünüzde yeniden yükleme yapmaz.Örneğin, youtubeyi arkaya atıp geri açınca tekrar indirmez,çalmaya devam eder.Uygulama kapanmaz geri dönüldüğünde cihaz daha hızlı tepki verir.

Ayrıca arkadaş haklı kıtlıkmı var daha 1GB ramli cihaz alıyorsunuz? 2GB ramli cihazda Ramden kaynaklı hiçbir yavaşlama yaşamazsınız.Ramin az kullanılarak hareket edilmesi bikere linuxun doğasına aykırı.Bide millete şekil yapıyorsun.konuya uzakmış pehh.Sen çok yakınmışsın belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 23 Ağustos 2016; 11:45:52 >

• Meizu mx4 telefonum ve ben anlamsızca bakışıp durduk. Sonra telefonumun moralinin bozulduğunu anladım. Yüzü düştü garibimin. Kendisi Android 5.1.1 sürümünü kullanıyor :) bizim için 7.0 değil 6.0 bile hayal :) bozulmuyorda meret :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDRORC kullanıcısına yanıt
    Launcher değişti fakat bu neslin Nexus cihazlarına verilmedi. Yeni launcher yeni Nexus larla beraber gelecek

• Android 8 Revani çıksın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Orijinalden alıntı: thedukeof

Xperia Z2'ye de gelse bari.

gelir derdim ama gelmez.

Z3 alıyorsa Z2 neden almasın aynı işlemciye sahipler
  • Samsung galaxy s2 e gelicek mi acil ceval lutfen. 2.3.6 da takili kaldim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Troll herhalde resmi 4.1.2 bile var s2ye

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Trollugune yazmistim hocam evet. custom romlar sagolsun 4.4 5.1 6.0.1 arasi geziyorum cynogen bey belki bizi unutmaz da 7.0 surumunude verir.

su an fark ettim neredeyse tum surumlerini gormus s2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 23 Ağustos 2016; 13:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Samsung galaxy s2 e gelicek mi acil ceval lutfen. 2.3.6 da takili kaldim ben

4.1.2 güncellemesinden sonra ben iptal.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Çünkü Samsung zamanında cyanogen'e 100 tane s2 ve kernel ve blob'ların kodlarını verdi. 7.0 alacağı garanti.

• samsung galaxy j7 ye gelse güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Firmalar da artık açıklasa hangi cihazlara güncelleme gelecek bi öğrensek. Z2 almazsa root atıcam artık.

Z3 Beta olarak güncellemeyi aldı. Duruma bağlı, Sony bir hainlik yapmazsa Z2 kesinlikle almalı. Diğer taraftan bana yapmaz gibi de geliyor zira şu ana kadar da çok iyi destek verdi ve devam ettirirlerse de kesinlikle katkı sağlar hanelerine.

Bence de Z2 almalı hocam. Z ve Z1'e 3 güncelleme verdiler Z2 2 güncellemede kaldı. Z2 tanıtımında şimdiye kadarki en iyi telefonumuz diye slogan geçtiler hiç değilse şu güncellemeyi alalım da öyle destek bitsin. Her şey Sony'e bağlı şu an.

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    aynen Z2'de 801AB yer alırken Z3'de 801AC yer alıyor arasında 200Mhz hız farkı var geri kalan tüm özellikleri aynı...
    Z2 almayacaksa Z3'de almasın o zaman çünkü Z3+ S810 işlemciye sahip o alır.
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    3599 hocam 3500 degil

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

550 liralik gm4 note 7 den önce alacak

Evet doğru hocam hızlı olmasında haklısınız ama note 7'deki birsuru yazılımsal özelliklerde gm 4g'de olmayacak.

gelen özellikler zaten s3'ten beri samsungta olan şeyler.
  • Kesin s7 ye gelene kadar samsung, sonra da samsung türkiye kanser edecek bizi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.