Şimdi Ara

Android N inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone ciktigindan beri ayni arayuz sikici ona bakarsan, ayrica bildirim paneli degismis, split screen gelmis, guzel ve hos kozmetik guncellemeler var daha ne olmasi lazim, ustelik beta. Marka fanatigi olmaya gerek yok, iyiye iyi kotuye kotu deyin olmezsin,

• Sırf yeni model telefon aldırmak için versiyonların ilk rakamını değiştiriyorlar. Çok uyanıkça.

Ah 90lar ah.. Kökten bir değişiklik olmadan o ilk rakam değişmezdi. Windows bile bozdu kendini 6.1, 6.2 diye gideni 7-8-10 diye güzel iteledi. Android cephesi durumu yazı tipini italik yapsa hop yeni sürüm diye iteler oldu. 6.0, 7.0 ohhh ne güzel memleket.

X.1 X.2 yapma ama kimse takmaz. Yap direk 6.X, 7.X diye... Sonra millet aman o desteklemiyor bunu alayım. Yok benim telefonun desteği bitti satayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

Bu saatten sonra Android One yada Nexus serisi cihaz almayan boşuna sızlanmasın. Diğer üreticiler en fazla 2 yıl güncelleme veriyor. Onu da ne kadar geç verdikleri ortada.

İyide nexus ve one cihazlar da 2 yıl güncelleme alıyor. Android alan ağlamasın demeniz lazım o halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: snip5r

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyilmaz7
    quote:

Orijinalden alıntı: snip5rciddi bir yenilik goremedim. cihazin ayarlar sekmesine tiklayinca takilmasi gozume carpti. iphone 6 kullanan biriyim bir gün olsun boyle birseye rastlamadim.
    Dostum gördüğün cihaz 600tl, bahsettiğin cihaz 3000tl? Beynin bunu gözardı mı ediyor?
    cihazin en basitinden ayarlar sekmesinin takilmamasi icin 3000 lira mi vermek gerekiyor simdi ? islemci ne kadar kotu olursa olsun basit temel fonksiyonlar takilmadan acilmali. 2016 yilindayiz. lutfen...

Merhabalar. Evet ayarlar sekmesinde bi kararsız çalışma durumu var fakat can sıkıcı bir durum değil. Sonucunda beta olan bir sistemden bahsediyoruz. 3000TL'lik cihaz ile 600TL değerinde cihazı karşılaştırıp ego tatmini yapmanıza şaşırmadım açıkçası. iOS'un çıkardığı beta sürümlerini de az çok biliyoruz, okuyoruz.

• Daha Beta'da olan bir sisteme kasıyor diyenler var.Kelimenin anlamını bilmiyorsunuz konuşmayın bari.

• Androdin stok arayüzü tasarım açısından çok kötü.

Samsung ve LG'nin arayüzleri karşısında çok vasat kalıyor.

• Arkadaşlar iki gün önce Gm4g ye N sürümünü yükledim ve android 6 dan daha kullanışlı buldum. Takılmalar var ama daha bu beta orjinalin çıkmasına 5-6 ay var bildiğim kadarıyla.

• gm 4g var. yükledim kullandım bildirim çubuğu çok hoş. bir de dahili dosya yöneticisi koysalar çok iyi olacak. ekranı ikiye bölme falan en azından sürekli kullanılan özellikler değil. (youtube arka planda çalışsa kimse kullanmaz) bunun dışında açılış süresi ve çalışma performansına odaklanılırsa iyi olur. bazı animasyonlar yeterince akıcı değilken daha fazla animasyon koymaları hoş değil. sıfır animasyon yüksek hız ve stabilite. işte benim aradığım.

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    sen ne diyon?biz zenfone 5 ciler hala 5.1 bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

sen ne diyon?biz zenfone 5 ciler hala 5.1 bekliyoruz.

Gelecek mi hocam güncelleme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım LG G2'ye Cyanogenmod tarafından destek verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Biz hala 6.0 bekliyoruz (G3)

Zaten geldi suan kullaniyorum hatta

• Bu iPhone'a stabil diyen arkadaş, görüşüne saygı duyuyorum fakat bilmeni isterim konu Android N ile alakalı iOS ile alakalı değil yani yorumlarken Android'in önceki sürümleri ile kıyaslamak gerekir. iOS için diğer haberlere bak derim. Android ile iOS kıyaslamak gereksiz artık. İkisi de iyi, telefonları dahi kıyaslamak bile gereksiz. Bak bu kadar android kullanıcısı var, yani adamlar napsın, sen 2 çekirdek ile daha fazla performans alıyorsan? Sonuçta senin oynadığın oyunda candy crush, modern combat 5. Bunun dışında fazladan ne yapıyor iPhone anlamıyorum. Telefon boştayken bilimsel araştırmalara falan bizim adımıza yardımcı oluyor da bizim mi haberimiz yok. Düşün yani adam senden az para verip senin telefonunun yaptığı herşeyi yapabilen bi cihaz alıyor. Bırak ayarlara da 2 sn geç girsin , inan 600 TL nın 4 katı olan bi telefonun yanında 2 sn. büyük bi kayıp degil .) saygılar :)

• Güncelleme olarak otomatik gelen ya da pc suitte görünen birşey yok su anda rom indirip manüel yüklediyseniz ben onu kastetmiyorum.

• Vay be General Mobile için büyük bir adım gerçekten Ülkemizde Androidin betasını bile resmi alabilen TEK marka kendisi. Öbür türlü 2000 liralık cihazlar kuyrukta bekliyorlar. Akıcı çalışmak bakımından GM 4G gerçekten kendinin iki misli fiyata sahip cihazlardan bile akıcı çalışıyor. Çünkü Android 6.0.1 gerçekten çok akıcı ve rahat çalışıyor. Bu beta aşamasında olan sistem için sadece eleştirel bakmak daha doğru olur sonuçta isteğe bağlı denenebiliyor. Eleştirileri esas google'ın bilmesi gerekiyor. Hataların en kısa sürede giderileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Umarım LG G2ye Cyanogenmod tarafından destek verilir.

veriliyor verilmeyede devam eder. lg gibi bi firma varken şart.

• Nexus 5 için Android N gelir mi acaba

• General Mobile 4G kullanıcısıyım N sürümünü bir türlü kuramadım. Unfortunately, there are no eligible devices associated with this Google account. bu hatayı veriyor. Yapılması gereken bütün ayarları yaptığımı düşünüyorum ama yinede başaramadım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

Vay be General Mobile için büyük bir adım gerçekten Ülkemizde Androidin betasını bile resmi alabilen TEK marka kendisi. Öbür türlü 2000 liralık cihazlar kuyrukta bekliyorlar. Akıcı çalışmak bakımından GM 4G gerçekten kendinin iki misli fiyata sahip cihazlardan bile akıcı çalışıyor. Çünkü Android 6.0.1 gerçekten çok akıcı ve rahat çalışıyor. Bu beta aşamasında olan sistem için sadece eleştirel bakmak daha doğru olur sonuçta isteğe bağlı denenebiliyor. Eleştirileri esas google'ın bilmesi gerekiyor. Hataların en kısa sürede giderileceğini düşünüyorum.

Marifet discoveryde degil kullandigi aosp yazilimda bugun googlenin verdigi yazilimla cm nin arasinda fazla vi fark yok dostum ama 2000 tl lik tel almaktansa cm nin destekledigi ucuz bi tel almak daha mantikli yanlis anlama bilgi amacli yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

gm 4g var. yükledim kullandım bildirim çubuğu çok hoş. bir de dahili dosya yöneticisi koysalar çok iyi olacak. ekranı ikiye bölme falan en azından sürekli kullanılan özellikler değil. (youtube arka planda çalışsa kimse kullanmaz) bunun dışında açılış süresi ve çalışma performansına odaklanılırsa iyi olur. bazı animasyonlar yeterince akıcı değilken daha fazla animasyon koymaları hoş değil. sıfır animasyon yüksek hız ve stabilite. işte benim aradığım.

Dosya yöneticisi zaten yerleşik olarak var ki. 6.0 da bile vardı. Bunda geliştirmişler sadece. Ayarlar depolama bölümünden görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.