Şimdi Ara

Android Telefon Lüften Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar android işletim sistemli bir telefon almak istiyorum. bi kaç modele baktım bütcemi zorlayarak 750 civarında verebilirim dedim ve galaxy ace almaya karar verdim fakat video çözünürlüğünün 320*240 olduğunu öğrenince resmen soğudum telefondan. 5mp ile hd video çekilebilirken bunda bu kadar düşük çözünürlükte video cekebilmemiz çok üzdü beni. şimdi başka telefonlara yöneldim. aklımda lg p503 var çok güzel yorumlar almış iyi bir telefona benziyor videolarını da izledim gayet güzel. fakat şöyle bir sorum var işlemcisi 600mhz olduğu için gerek uygulamalarda gerekse menü geçişlerinde (ki en önemlisi bu uygulamadan çıkarsın bişi kalmaz ama menüler önemli sürekli kullanılacak bişi) takılmalar olur mu?

bir de aklımda galaxy 551 var. ikisi arasında pek fark yok sanırım işlemcisi 667 diye geçiyor ve kayar kapak klavyesi var. bunda da aklıma takılan soru şu ilerde kayar kapakta sorun oluşur mu? yani gevşeme gibi ya da açıp kapatırken ekranın kapanması renginin bozulması gibi.

başka önerileriniz varsa yazar mısınız? max 600 sınırları zorlayarak 700tl civarı diyeyim.

• Galaxy 551 her yerde iyi yorumlar alan bir telefon, ben de almayı düşünüyorum, fakat benim de aklımı kurcalayan 1-2 sorunu yok değil.
    1-) Şarjı çok az gidiyor diyen var, yeterli diyen var, kullandıkça açılıyor diyen var
    2-) Oyunlarda kasmalar olduğunu söyleyenler var fakat youtube'daki hiçbir oyun test videolarında kasma görmedim
    3-) Fazla kısayol oluşturunca kasıyor diyenler var, ram'i görev yöneticisinden sıfırlamak gerekiyormuş sanırım ara sıra
    4-) Bir de -bana göre- 240x400 çok düşük bir çözünürlük

Bunlar beni çelişkide bırakan durumlar, kayar kapağın da pek bir sorunu olacağını sanmıyorum, belki uzun vadede her telefon gibi sorun çıkarabilir, onu da telefoncular hallediyor zaten. Ama gerek dokunmatik ekranı gerek ele tam oturan klavyesiyle çok güzel bir telefon, ve şu anda biraz araştırırsan 580 TL civarı bulabilirsin bu telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Galaxy 551 her yerde iyi yorumlar alan bir telefon, ben de almayı düşünüyorum, fakat benim de aklımı kurcalayan 1-2 sorunu yok değil.
    1-) Şarjı çok az gidiyor diyen var, yeterli diyen var, kullandıkça açılıyor diyen var
    2-) Oyunlarda kasmalar olduğunu söyleyenler var fakat youtube'daki hiçbir oyun test videolarında kasma görmedim
    3-) Fazla kısayol oluşturunca kasıyor diyenler var, ram'i görev yöneticisinden sıfırlamak gerekiyormuş sanırım ara sıra
    4-) Bir de -bana göre- 240x400 çok düşük bir çözünürlük

Bunlar beni çelişkide bırakan durumlar, kayar kapağın da pek bir sorunu olacağını sanmıyorum, belki uzun vadede her telefon gibi sorun çıkarabilir, onu da telefoncular hallediyor zaten. Ama gerek dokunmatik ekranı gerek ele tam oturan klavyesiyle çok güzel bir telefon, ve şu anda biraz araştırırsan 580 TL civarı bulabilirsin bu telefonu.
    fiyatına pek bakmıyorum açıkcası beni uzun yıllar götürsün yeter. o yüzden androidde ısrar ediyorum çünkü güncellemelerini rahat bi şekilde yapabiliyorsunuz. e63 var şu an symbian ın bir üst sürümünü yükletmek istedin nokia shop a gittim olmaz dediler. şu son bir yılda teelefona verdiğim para 1000tl yi geçti şimdi alıp en az bi 3-4 sene kafam rahat bi şekilde kullanmak istiyorum. lg nin piyasası çok yok diyenler var ama satmak gibi bir amacım yok yeter ki iyi olsun kullanırım. çok elimden çıkarmak istediğim zaman da birine hediye ederim olur biter :)

az önce bi vodafone bayiinde baktim 511e kapağını açarken takılma oldu:S belki vitrinde durduğu içindir belki ama aynı sorun cıkması olası bişey. klavyeden değil de ekrandan bi kaç metin yazmaya çalıştım gayet güzel yazılıyor qwerty klavyesi acıkken bile. yani istediğiniz tuşa basabiliyorsunuz sağındaki solundaki tuşa basmıyo orada tuş varışcasına rahat. daha önce dokunmatik kullanmadım tek sorunum da buydu ya istediğim tuşa basamazsam diye gördüm denedim öyle bi sorun olmayacak. 511i de sadece klavyesi olduğu için almak istemiştim :) yani yeni tavsiyelere açığım:) alırsan da umarım seninki bi sorun çıkarmaz rahat kullanırsın hayırlı olsun simdiden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dawnby

fiyatına pek bakmıyorum açıkcası beni uzun yıllar götürsün yeter. o yüzden androidde ısrar ediyorum çünkü güncellemelerini rahat bi şekilde yapabiliyorsunuz. e63 var şu an symbian ın bir üst sürümünü yükletmek istedin nokia shop a gittim olmaz dediler. şu son bir yılda teelefona verdiğim para 1000tl yi geçti şimdi alıp en az bi 3-4 sene kafam rahat bi şekilde kullanmak istiyorum. lg nin piyasası çok yok diyenler var ama satmak gibi bir amacım yok yeter ki iyi olsun kullanırım. çok elimden çıkarmak istediğim zaman da birine hediye ederim olur biter :)

az önce bi vodafone bayiinde baktim 511e kapağını açarken takılma oldu:S belki vitrinde durduğu içindir belki ama aynı sorun cıkması olası bişey. klavyeden değil de ekrandan bi kaç metin yazmaya çalıştım gayet güzel yazılıyor qwerty klavyesi acıkken bile. yani istediğiniz tuşa basabiliyorsunuz sağındaki solundaki tuşa basmıyo orada tuş varışcasına rahat. daha önce dokunmatik kullanmadım tek sorunum da buydu ya istediğim tuşa basamazsam diye gördüm denedim öyle bi sorun olmayacak. 511i de sadece klavyesi olduğu için almak istemiştim :) yani yeni tavsiyelere açığım:) alırsan da umarım seninki bi sorun çıkarmaz rahat kullanırsın hayırlı olsun simdiden :)

Alıntıları Göster
    Acer Liquid E 800 TL, ona bakabilirsiniz.
    P503 indirimlerde 504 TL'ye kadar satıldı, bu fiyata çok çok iyi. Ben 599'a almıştım.
    Galaxy Fİt ve Gio ya da bakabilirsiniz.

Ya da yurtdışı veya 2. el HTC Desire alabilirsiniz, sıfırı 1000 Tl civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Acer Liquid E 800 TL, ona bakabilirsiniz.
    P503 indirimlerde 504 TL'ye kadar satıldı, bu fiyata çok çok iyi. Ben 599'a almıştım.
    Galaxy Fİt ve Gio ya da bakabilirsiniz.

Ya da yurtdışı veya 2. el HTC Desire alabilirsiniz, sıfırı 1000 Tl civarında.

Alıntıları Göster
    eğer sarjı uzun giden kaliteli bir android bulursan affetme derim, ben halen öyle bir şey arıyorum inşallah bulurum

• galaxy gio ,p503 ,x8 den birini alabilirsin
  • sarj hep problem arkadaslar biz cihazi malesef tum nimetlerinden faydalandigimiz icin kasiyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

sarj hep problem arkadaslar biz cihazi malesef tum nimetlerinden faydalandigimiz icin kasiyoruz...
    P503 ve galaxy gio alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ace derim başkada birşey demem :)
  • quote:

Galaxy ACE diyorum en son teknosada 615 tl ye satılmıştı . Vatanın indirim günleri telefon 650 tl civarına satılıyor . Bu fiyata daha iyi bir telefon yok .

Daha düşük fiyatlı bir telefon dersen p503 ve gio var . Daha da düşük fiyata mini var . Tercih senin .

Ama eğer 650 lira paran varsa düşünmeden git ACE al

bugun sordum 890lira
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ace diyosunuz da 5mp iile 320*240 video çektiriyo. hoş video çekeceğimden değil ama yazık değil mi o kameraya :S

gioya biraz daha yakınım gibi şu an :S piyasada androidli telefon çok az alternatif yok ki uzun uzun seçelim :S

gionun ace ile farkları kamerasi sanırım başka var mı dikkate değer farkı:S

ekleme: 551 hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnby -- 3 Nisan 2011; 1:09:29 >
  • quote:

ace diyosunuz da 5mp iile 320*240 video çektiriyo. hoş video çekeceğimden değil ama yazık değil mi o kameraya :S

gioya biraz daha yakınım gibi şu an :S piyasada androidli telefon çok az alternatif yok ki uzun uzun seçelim :S

gionun ace ile farkları kamerasi sanırım başka var mı dikkate değer farkı:S

ekleme: 551 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    htc desire veya p503
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

htc desire veya p503

Alıntıları Göster
    desire bi arkadaşımda var çok kullanışlı bi telefona benziyo ama onun da fiyatı yüksek biraz :s

taksitle alsam alınabilir şu an biraz taksitte var bi de o karışsın istemiyorum.
  • quote:

desire bi arkadaşımda var çok kullanışlı bi telefona benziyo ama onun da fiyatı yüksek biraz :s

taksitle alsam alınabilir şu an biraz taksitte var bi de o karışsın istemiyorum.

Alıntıları Göster
    başka önerisi olan yok mu? :(
  • quote:

başka önerisi olan yok mu? :(

Alıntıları Göster
    Benimde bi sorum var boşuna konu açıp kirletmek istemedim kusura bakma hocam dertlerimiz de benzer çünkü:) ben de htc legend, motorola milestone ve samsung wave arasında kaldım. Htc legend hem görünüm açısından hem de kullanışlılık açısından gayet hoşuma gitti ama ekranının 3.2 inch olması ve 600 Mhz işlemcisi olması soğuttu biraz beni. Milestone da çok hoşuma gitti klavye olması ilerde çabuk deforme olmasına neden olabilir diye düşünüyorum. Wave'e gelince işletim sistemi (bada) haricinde herşeyi aklıma yattı. Bir de arkadaşlar benim için önemli olan telefonun görünüşü, program performansı (3 boyuta gerek yok), ekran parlaklığı ve kamerası. Bunlar çerçevesinde her tavsiyeye açığım :). Ben düşünmekten yoruldum artık birisi yardım ederse heykelini dikicem :)

• milestone alman daha iyi olur android isletim sistemli kral bi makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

milestone alman daha iyi olur android isletim sistemli kral bi makine
    peki htc legend ve milestone arasında günlük kullanım açısından ne fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucker_futs

peki htc legend ve milestone arasında günlük kullanım açısından ne fark var

Alıntıları Göster
    milestone teknosada var sanırım orada inceleyebilirsiniz ama legend bir yerde görmedim henüz :S en doğru kararı inceleyerek verebilirsiniz :)
  • quote:

milestone teknosada var sanırım orada inceleyebilirsiniz ama legend bir yerde görmedim henüz :S en doğru kararı inceleyerek verebilirsiniz :)

Alıntıları Göster

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011297&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011297&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM

Alıntıları Göster
    uğraşma ağa bunlarla sony ericson xperia x10 al

8mp kamera hd çkim uzun şarj 4inç ekran android artı japon kalitesi

birgün zengin olursam ilk alacağım telfn...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.