Şimdi Ara

Android uygulamanız PARA bassın ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, bugün size çok önemli ve bir o kadar da çok karlı bir olaydan bahsedeceğim; Uygulamalarımızdan para kazanma hem de bol bol!!!

Birçoğumuz mobil uygulamalar yaparak onlardan para kazanmak ister. Bunun için de uygulamaya reklam koyarak tıklanmasını bekleriz. Ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok para. Fakat malumunuz birçok kullanıcı reklam tıklamıyor. Bu durumda da siz kazanamıyorsunuz istediğiniz ölçüde.

Şimdi asıl olaya geliyorum. Şöyle bir şey hayal edin. Günlük belirli sayıda gerçek kullanıcı tarafından sizin uygulamalarınızdaki reklamlar tıklanacak ve aynı zamanda herhangi bir sıkıntı olmaması içinde tıklanan reklamın çok çok katı kadar da reklam gösterimi sağlanacak. Bu sayede günlük en az 30 tl ( bu rakam 200 liraya kadar hatta daha da fazlasına çıkabiliyor, anlaşmaya baglı) kazanabileceksiniz.

Bunu yapan bizden ne istiyor derseniz kazandığınızın belli bir miktarını diye yanıtlarım.
    Denedin mi kardeş derseniz evet denedim günlük en az 100lira kazanıyorum diye yanıtlarım.
    Uygulamaların neler derseniz kusura bakmayın riske atamam söyleyemem fakat 5 uygulamam var. Toplam indirilme sayısı 35000, aktif kullanıcı 7000 diye yanıtlarım.

Denemesi bedava :) Yardımcı olabilirim.

Saygılar.

• Selam,

Ne tatlı geldi kulağıma öyle :)

Şimdi arkadaşım bu mesele bu kadar basit mi? Banlanma ihtimali yok mu? Bu işi yapan adamlar gerçekten sadece belli bir miktar kazanma amacı ile mi yapıyor bu işi yoksa başka arıza durumu var mı? Bir de kim bunlar?

Teşekkürler.
  • Merhaba,

Banlanma vb. sıkıntı olmasın diye reklam gösterim sayısını yüksek tutuyorlar. Aynı zamanda çok fazla gerçek kullanıcıya sahipler. Bu yüzden de risk düşüyor.

Bunlar yurtdışında yaşayan birkaç türk mühendis.

Evet sadece yüzde alıyorlar.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amehmet29 A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ne kadar sürede oluyor bu işlemler? Biraz ayrıntı verir misiniz?
  • Bana günlük 100 lira kazandır diyorsunuz. Onlar da kullanıcılarına uygulamayı indirtip günlük belli sayıda reklam tıklattırıyor ve reklam göstrrim sayısını artırıyorlar. Daha sonra para hesabınıza yatınca yarısını onlara gönderiyorsunuz. İlerleyen süreçte size yeni kullanıcılar da katıyorlar. Böylelikle hem indirim sayınız artırıyor hem rating artıyor hem de riskinizi azalıyor. Ben aylık 4000 - 5000 arası kazanıyorum 5 uygulamadan.

• Bu tıklama fabrikalarından yurtdışında çok var da türkiyede de mi varmış da yurtdışında peşin paraya alınıyor diye biliyordum bide kullanıcı sayısı az ise bir süre sonra reklama tıklaman bir işe yeramıyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kullanıcı sayınızın en az 5000 olması şartı var, bunu söylemeyi unuttum. Yurtdışında oldugunu bilmiyordum ama farklı galiba bununla. Bunlar sana hem yeni kullanıcı kazandırıyor hem yorum kazandırıyor hem de reklam gelirini artırıyor. Kendimden anlatayım. Günlük 30 lirayı gördüğüm sayılı idi hatta aylık max 300 lira kazanmıştım mart idi galiba. Şimdi ise gecen ay 3800 ve kullanıcı sayım da arttı. Aynı şekilde yorum sayım da. Şimdi yeni uygulama yapıyorum hatta durmadan uygulama sayımı attıracagım. Ne kadar çok olursa kazanç da misli ile artıyor.

• Bu işlerden bi haber olan bir tek ben miyim? İlk defa duyuyorum. Benim günlük kazancım 5 lirayı geçmiyor. Uygulamam 21000 indirildi. Başka benzer yol kullanan var mı arkadaşlar? Ya da konu sahibi arkadaşım bize biraz daha güven vadeden bir şeyler söyler misin?
  • Her gecen zaman kullanıcı ağlarını genişletiyorlar. Yani bana makul geldi. Kullanıyorum da. Risk var mı var ama ben şu ana kadar kazandıklarımı diğer türlü hiç kazanamazdım. Uygulama sayınız çok ise gayet makul ve karlı.

• Selam,

Uygulamalarımın banlanmayacağını garanti edebilir misin?
  • Detayları pm alayım.

Link falan ver olay nası kim yüzde alıyo kim bizpm reklamlara tıklıyor??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    Pm gönderildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: amehmet29

Pm gönderildi.

Gönderilmedi.

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Tekrar gönderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

quote:

Pm gönderildi.

Gönderilmedi.

Gelen mesajı bizimle de paylaşsanız ya kardeşler. Biz de duyak :)
  • quote:

Tekrar gönderildi.

Kardeş dalgamı geçiyon PM (özel mesaj) atmayımı bilmiyon.

Admine bildiricem bune la gönderildi gönderildi diyon mesaj kutusu boş. Konuda mesaj atanlarda yan hesaplarındır kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

quote:

Tekrar gönderildi.

Kardeş dalgamı geçiyon PM (özel mesaj) atmayımı bilmiyon.

Admine bildiricem bune la gönderildi gönderildi diyon mesaj kutusu boş. Konuda mesaj atanlarda yan hesaplarındır kesin.

Gönderildi dedi isem gönderilmiştir. Neden yalan söyleyeyim. Madem ben beceremedim diyelim buradan yazayım;

Bunlar Türk mühendisler yurtdısışında yaşayan. Bir topluluk oluşturmuşlar. Bu gerçek kullanıcılar ile reklam tıklıyorlar. Bunun karşılıgında bir yüzde sizden talep ediyorlar.(benden %50 alıyorlar). Bunu da admob hesabını birlikte inceliyorsunuz. Sana kazandırdıkları tutarı hesaplıyorsunuz. Bu işlemi benle teamviewer üzerinden yapıyorlar. Aynı zamanda her ay yeni kullanıcı sağlıyorlar. Yani bir kaybın yok. Para kazanınca senden para istiyorlar. Sen sözünde durursan anlaşmanız devam eder. Ama yok ay sonu onların kazandırdıgı paradan istediklerini vermezsen anlaşmayı sonlandırırlar. Ben nerden buldum peki. Bunların bir tanesi üniversite arkadaşım. Şu an isveç' te. Olay budur.

• Konu guncel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.