Şimdi Ara

android virüs !!acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonuma virus bulastı .kendi kendine lucky try ve reccommend adında uygulamalar gelıyor ekrana siliyorum tekrar gelıyorlar.telefona format attım ,fabrika ayarlarına yueldım son olarakta avastla taradım virüs hala gitmedi.virüs telefona indirdiğim bi uygulamdan geldi

• ya benim de aynı şekilde virüs bulaştı.. Çözüm bulduysan buraya yazar mısın....Telefona format attım olmadı.. Acaba karta bulaşıp ordan tekrar geri mi bulaştı...ACİL YARDIMMMM
  • Reccomend ve lucky klasörü geliyor. Siliyorum tekrar geliyor.Ne yapmak lazım.. Bilen arkadaşlar cevap yazabilir mi???
  • Evet lutfen yardim edin aglayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala bulamadım hafıza karına bulasmıs olma ihtimali var mı acaba
  • arkadaslar birde avastla kapk aadında bir zaralı uygulama buluyor kaldır dıyorum kaldırılamadı diyo .bu işi nasıl halletcez
  • Virüs programları çare bulamıyo...Telefona format attım yine çözüm yok...Bu problem yayılıyor.. Bilen arkadalar yardımcı olabilirlerse seviniriz....
  • telefona formatı normal fabrika ayarlarını geri yükle olarak yaptıysanız eğer, birde hard format olarak deneyebilirsiniz. (hafıza kartınızıda takmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 18 Mart 2015; 10:18:19 >
  • Hafıza kartını çıkarıp hard format atın hafıza kartınıda bilgisayardan formatlayın ve biçimlendirin bunlar kesin çözümüdür halen geçmediyse telefon çöp
  • Aynı sorun bende de var. Bir Oyun kısayol geliyor. Clash of kings adı. telefondan siliyorum gene oluşuyor. Tek çözüm önerisi format mi yani. Cevaplarınizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

• kardeş dediklerin bendede vardı avast yukleyip bir iki tarama yaptım.taramadan sonra bir kaç kere daha geldi sildim her seferinde suan yok kısayollar fakat alt reklam gibi beyaz bir şey çıkıyor onu yok edemedim
  • arkadaslar sorunla ilgili kısmende olsa cozum buldum.uygulama ayarlarında kapk adındakı uygulamayı kaldırın sorun gidiyo.avastla falan alakası yokmus.bosuna teli kastırmayın.bu arada tasıye olrak hafıza kartını biçimlendirim tele format atsanız daha garantı olur.ben oyle yaptım suan hiç bir sıkıntı yok.....
  • nasıl çözüldü, berbat bişi,
  • Ya Boot Menüsünden Full Format Atın Yada Servise Yollayin . :)

• telefonu sattım rahatlaım :) arakadaşlar kısmı cozum ise uyguama yoneticis -butun uygulamalar-kapk dosyası var onun calışmasını durdurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.