Şimdi Ara

Android Yazılım Destek Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Yazılım İle İlgili Problemlerinizi,Bilgilerinizi ve Haberlerinizi Bu Bölümde Bizimle Paylaşabilirsiniz.

• abicim imdadıma yetiştin. yazılımla ne kadar alakalı bilmem ama yazılımcı adamsın bilirsin bize yazı yazarken sözcük tamamlıyo ya, işte o dosyadan lazım. yani tamamlama sözcüklerinin tamamı, bi nevi imla klavuzu gibi işte. bunların olduğu klasör nerdedir? özellikle lg p500
  • O Sözcük tamamlama değil sözcük düzeltme ve tahmin etmedir.Ayarlar kısmından dil ve klavye bölüme girip touch kismini tiklayip metin girişi bölümünden tahmin ve yazım düzeltmeyi aktif hale getirirseniz sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 13 Temmuz 2011; 2:29:59 >
  • düzelttiğiniz için teşekkür ederim. tam anlatamadım sanırım, ben o kelimelerin bulunduğu dosyayı istiyorum. root erişimi ile
  • bir sitede senin istediğin ile ilgili bir konu buldum.Ne kadar işine yarar bilemem ama, yinede bakabilirsin ;

android-keyboard-predictive-text-word-removal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 13 Temmuz 2011; 18:30:36 >
  • maillerdeki bozuk türkçe karakterler için bir çözüm var mıdır ?
  • merhabalar.
    dolphin hd de flash 10.3 ile video izlerken videoyu tam ekran yaptığım zaman, dolphin kendi kendine kapanıyor.
    flash 10.1 sürümüyle tam ekranda kapanma olmuyor ancak görüntü çok takılıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    not: tarayıcını ayarı desktop ve telefonumun modeli huawei ideos x5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

bir sitede senin istediğin ile ilgili bir konu buldum.Ne kadar işine yarar bilemem ama, yinede bakabilirsin ;

android-keyboard-predictive-text-word-removal

teşekkürler hocam yardımcı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

maillerdeki bozuk türkçe karakterler için bir çözüm var mıdır ?

Android klavyesini Türkçe yapmalısın eğer Türkçe olduğu halde böyle bir durum varsa biraz araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathmaiden

merhabalar.
    dolphin hd de flash 10.3 ile video izlerken videoyu tam ekran yaptığım zaman, dolphin kendi kendine kapanıyor.
    flash 10.1 sürümüyle tam ekranda kapanma olmuyor ancak görüntü çok takılıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    not: tarayıcını ayarı desktop ve telefonumun modeli huawei ideos x5.

Huaweinin bazı flash icerikli videolarda takilma yaptigi dogrudur ama telefonumu elime aldigimda test edeceğim.eğer bendede takilma olursa çözüm arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

maillerdeki bozuk türkçe karakterler için bir çözüm var mıdır ?

Evet gerçekten bu sorunun çözümünü ben de arıyorum...
  • Merhaba
    Bluetoothun sürekli açık durumda durması için destek istiyorum. 120 sn sonra kapanmasını istemiyorum.
    Buna bir çözüm var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

Merhaba
    Bluetoothun sürekli açık durumda durması için destek istiyorum. 120 sn sonra kapanmasını istemiyorum.
    Buna bir çözüm var mı.

Destek verecek kimse yokmu
  • bluetooth 120 sn. sonra kapamaz, siz kapatmadikca kapanmaz. 120sn sonra gorunmez olur sadece.

yani o ana kadar eslenen cihazlar icin bir sorun teskil etmez bu. 120sn dolmus bile olsa, bluetooth iletisimi devam eder.

120 sn nin baglayiciligi sadece bir cihazi telefona ilk defa tanitirkendir. e o da yeterli bir sure, 2dk icinde birbirine baglarsiniz herhalde cihazlari.

yani daha onceden birbirine tanistirdiginiz cihazlari kullanacaginiz zaman 120sn muhabbeti enterese etmez sizi. cihaz gorunmez modda olsa bile onceden tanidigi bir cihazin baglantisina musade eder.
  • Lg p 503,,,uçak modunda takılı kaldı..şebeke aranmıo.giriilmio bile...
    Tekrar tekrar yukledim rom duzelmedi,bi tane rom da bluetooth ta gitmişti.geri geldi baska yukleince.
    LGMDP THUNdeR v1.5 (Operator) programı ile update ettkten sonra oldu..
    * nv backup kısmını erase all yaptım sanırım..

--- bilen varsa ne yapmak gerekir.? (servise götürmek dışında şimdilik..) ...Acil yardım,,

• quote:

Orijinalden alıntı: eyup_e_s

Lg p 503,,,uçak modunda takılı kaldı..şebeke aranmıo.giriilmio bile...
    Tekrar tekrar yukledim rom duzelmedi,bi tane rom da bluetooth ta gitmişti.geri geldi baska yukleince.
    LGMDP THUNdeR v1.5 (Operator) programı ile update ettkten sonra oldu..
    * nv backup kısmını erase all yaptım sanırım..

--- bilen varsa ne yapmak gerekir.? (servise götürmek dışında şimdilik..) ...Acil yardım,,

Şu konuya bakarmısın. Thunder ile günvelleme yaparken ben de Erase EFS APPS seçmem gerekirken Erase EFS seççmiştim ve uçak modun da takılı kalmıştı. Thunder ile nv2 yedeği aldıysan eğer konu sahibi bana yardımcı olup halletmişti problemimi 5-6. sayfalarda olması lazım. nv2 yedeği almadıysan telefona servis yolu göründü sanırm.

• Yedek almamıştım... sizin aldıgınız yedekle yuklenir mi...:) ... sevis te yuklicekleri şeyi ben yukliemezmiyim.. ne kadar alırlar..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup_e_s

Yedek almamıştım... sizin aldıgınız yedekle yuklenir mi...:) ... sevis te yuklicekleri şeyi ben yukliemezmiyim.. ne kadar alırlar..:D

Benim aldığım yedekle yüklerseniz benim imei numaramı kullanmış olursunuz :) Erase EFS seçtiyseniz garanti kapsamında ama Erase EFS ALL seçtiyseniz garantiye girmiyor diye biliyorum P503 Ana Konuda okuduğum mesajlardan hatırladığım kadarıyla.
  • HTC Desire hd telefonumda android 2.3.3 ve sense 2.1 yüklü. Wi-fi ile internete bağlanırken sorun yaşıyorum. Daha önceden bağlanabildiğim modemlere bağlandığımda bağlantı kurulduktan bir kaç saniye sonra bağlantı kesildi diyor. Hangi modeme bağlandıysam aynı şey başıma geldi. ne yapmalıyım?
  • bana telefondan yabancidizi izleyebileceğim bir program bulabilirseniz çok güzel olur .. eskiden tv shows stream kullanıyordum ama o artık çalışmıyor :(

şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.