Şimdi Ara

Anfi ve Woofer ile ilgili Ufak bir sorum var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce forumdaki değerli ustalarımdan hangi seti düzüceğimi öğrendim. O seti düzücem. Maddiyat el verdiği zaman. Fakat şuan bi arkadaştan JBL woofer aldım. Ücretsiz verdi. Teyp Pioneer 7250 SD. Bu wooferi anfisiz direk bağlayabiliyor muyuz? Asıl alıcağım seti düzene kadar işimi görsün yeter. Saygılar.

• oto teyb inize pasif sub bağlayamazsınız.sub ınız aktifse(yani kendi amfi si içindeyse) bağlayabilirsiniz.bağlarsanız,ya çıkış yanar(2 ohm),yada tüm sesler sub a gider(4 ohm)gürültüden başka bir şey çıkmaz.sub=woofer :) takımı toplayana kadar sabır,bilirim zordur ;)
  • Elimde nakitte yok her ay bi malzeme alıyorum hocam :D
  • Peki wooferın aktif olduğunu nası anlıcaz?
  • google da aktif woofer yaz,görsellerde arat.çıkan fotolar yeterli cevap olacaktır ;)
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • Sakın aklından bile geçirme sub ı direk bağlamayı yazık edersin güzelim ana üniteye...

Az daha sabret ileriye dönük hedeflerine uygun bir amfi al ondan sonra yoluna devam et..... SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlkdruln -- 27 Şubat 2011; 0:06:55 >
  • Zaten yavaş yavaş seti düzüyorum yaza doğru bitmiş olucak inş ama asıl setimi düzene kadar diyorum bu bedava bulduğum wooferı takıyım. Arkadan dum dum azda olsa vursun istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.