Şimdi Ara

Animus projesi ve haksız kazancı şikayet edelim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstad Şepırt liderliğinde tekrar organize olalım hocam. Amerikan başkanına dahi yazalım. Sonuçta biz oynayamıyorsak kimse oynamasın. Ya da biz kazanamıyorsak kimse kazanamasın. Terbiyesiz adamlar, şu işe bak hoccam yahu! Böyle bir şey olabilir mi?! Üstad Şepırt'a ulaşmaya çalışacağım, bunların hakkından ancak o gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 29 Mart 2021; 14:50:46 >
  • Hem ücretli abonelikli olacak hem çok uzun sürecek hem de kalitesiz çeviriler olacak. Kusura bakmayın ama ben buna karşıyım. Ben de bir çok kanala şikayette bulunacağım şimdi. Konu sahibi arkadaş ingilizce hazırlanmış şikayet metni ile bunu göndereceğimiz internet adreslerini konunun başında belirtir misiniz lütfen. Özelden de bana yollayabilirsiniz isterseniz.

• Bu sözde dürüst arkadaşlara sesleniyorum: Lütfen araç motorlarına yazılım yapan firmaları da şikayet edin, sonuçta onlar da şirketten izin almadan yapıp orijinali bozuyorlar değil mi ama :D.

Bu memlekette ayak bağından başka bir şey değilsiniz vesselam...

• Adamlar yama korsanda çalışmıyor diye ne üzüldüler be. Abicim siz translate yama övmüyor muydunuz, hani muhtaç değildiniz elle yapılan türkçe yamalara. Parası olan oyunu da yamayı da alır kullanır ve bundan size ne arkadaş. Yazmayayım diyorum ama artık bu kadar çekememezlik de fazla ya. Kuduruyorlar resmen. Bir de koyunlara bak güdecek insan arıyorlar. Tam bir komedi. İğrenç insanlarsınız cidden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.