Bu tür nöbet değişimleri dünyanın her ülkesinde vardır.(Yunanistan,İngiltere,İskoçya,Pakistan,Hindistan gibi ülkelerinkini de görmüştüm ama bizimki bambaşka yav.)
Dayım askerliğini Anıtkabir'de yapmış. Gurur verici olduğu kadar da zor diyordu...
Harika!!! Benim değiştirdiğim nöbetlerle Allah'ı bir... Bu arada şarkının tam adını alabilir miyim?
sarkının adı ne buarada video mükemmel
Kurban olayım onlara ya. Harika.
Şarkı: Pentagramın Bir albümünden - F.T.W.D.A. Video için söylenecek bişey yok, gerçekten çok güzel
şarkı ismi pentagram bir albümünden F.T.W.D.A. o nöbeti tutan askerler türk ordusunun tek alayı olan ankarada bulunan muhafız alayına bağlı askerler bunların görev yerleri genel kurmay başkanlığı dolma bahçe sarayı anıtkabir ve türkiyedeki bunungibi önemli yerlerdir yaklaşık 20bin kişiden oluşur bu alay askerler özenle seçilir ve nöbetleri 2saattir aksi bir emir gelmediği sürece 2saat beklerler bu şekilde iğne yardımıyla ayakta kalırlar
BEN EN ÇOK ANKARA CUMHURİYET MİTİNGİNDE ANITKABİR'DE ATAMIZIN NÖBETİNİ TUTAN BİR ASKERİN GÖZYAŞLARINI UNUTAMADIM , ÇOK ETKİLEYİCİYDİ!
ayrıca bazılarından bırak gözyaşını iyilik adına hiç bir şey gelmiyor ve gelmez de
onlar sadece gerginlik yaratır , şehitlerimize hakaret yağdırır soruşturma açar yakınlarına
daha gitmedim askere ama KESİNLİKLE ATANIN BAŞINDA NÖBET TUTMAYI İSTERİM HEM DE CAN-I GÖNÜLDEN
Çok güzeldi paylaştığın için teşekkürler Türk Askeriyle birkez daha gurur duydum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme