Bildirim
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Cevaplamadigina göre uygun görmemis demekki hocam.quote:
Orijinalden alıntı: -Nautilus-
Bilmem. Alıntı yapmamdan anlaşılacağı üzere, vay vay'a sorulan sorulara madmax50'nin cevap vermesi üzerine yazdım ben bunu.
Sorunuzun muhatapları burada. Uygun görürlerse yanıtlarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün ben de Auris aracıma kampanyalı fiyattan yaptırdım, sağ olsunlar 1.5 saat gibi bir sürede bitirdiler. Şu an itibariyle elbette iyi, kalitesini zamanla göreceğiz. Fakat dükkandaki tavırlar ve müşteri ile iletişimleri, benzer yerlerden/satıcılardan ayrılıyor.
Şu an için kendi açımdan tek pişmanlığım arka bagaj kapısı camını en koyu renk (3 numara) yaptırmış olmam. Geceleyin, hele de görece karanlık (sokak lambası olmayam) bir sokakta ister dikiz aynasından isterse arkaya dönerek geri manevra yapmak zor çünkü ışığı oldukça kesiyor. Şimdiki aklıma olsa, bagaj kapısı camını en açık renk (1 numara) yaptırırdım.
Fırsat için VayVay'a teşekkürler, herkese iyi forumlar. -
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Aracınızı güzel günlerde kullanın. -
-
-
-
308 cam tavan kaça olur ?
Merhaba, Avangart filmle 125 TL fiyatla uygulama yapabiliriz. -
Station araçlar için fiyat farkı yok değil mi Citroen Picasso araç
Merhaba, fiyatımız 5 cam içindir. Picasso kaç model bilmiyorum ama eski modellerde yanda 2 cam var fazladan. Toplamda 4 büyük kelebek cam var. Bunları 2 cam olarak düşünürsek 60 TL fark olacaktır. -
ford fiesta sadece ön iki cam için fiyat nedir?
Arka iki kapı ve bagaj camı renkli orjinalde bunlarla aynı ton yapılabilir mi?
Merhaba, arka cama uygun tonda film yapılabilir. 2 cam fiyatı 60 TL'dir. -
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X