ANKARA DA 33LÜK YA DA 45LİK TAŞ PLAK SATAN YER ARIYORUM. ESKİ TAŞ PLAKLARDA OLABİLİR. BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
BİRDE PİKAP İĞNESİNİ ANKARADA NERDE BULABİLİRİM. GEÇEN ULUSTA KONYA SOK. BULDUM "DUAL" MARKA VE ADAM 38 MİLYON DEDİ. BAŞKA BİLDİĞİNİZ ALTERNATİF YERLER VAR MI?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
BU DEVİRDE DEMEK HALA TAŞ PILAK DİNLEYEN VARMIŞ HA HELEL OLSUN
Onun ayrı bir zevki var.Babamın iyi bir kolleksiyonu vardı ordan biliyorum.
bende de var plak çalar ama sadece iki tane plak var ama hakkaten ondan dinlemek ayrı bir zevk
sağolun yrdm için
bende 15 adet 45 lik plak var
zafer çarşısının yanındaki eski kitapçıların 5. katında plakçı gürkan var hem plak iğne ve pikap tamiri konusunda yardımcı olur Gürkan Plak (Gramafon & Pikap & Plak) Zafer Çarşısı Arkası Bayındır Sok. Adil İş Hanı (Kitapçılar Çarşısı) 6/35 Kızılay / Ankara Tel: 0.536.2963014
slm ben istanbuldan muhammet. knight76 rumuzlu.benım elimde 45lık plak var 1 yerlı nukhet durunun 20tane eskı yıllara ait ambalajında plaklararaştırdım ve 25 liradan verıcem tanesını alıcı çıkarsa çünku 50tl ye kadar çıkıyor fiyatları isteyene bende 25 tl den verıcem5378872360 benım cep.money m3 ve jonstewert gibi abba gıbı
Bir şarkıyı plaktan dinlemekle bilgisayardan dinlemek çok farklı birşeydir.Kıyaslanamaz bile .
arkadaşlar güncel olarak cevap verebilecek birisi yokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme