< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (12. sayfa)
-
-
Kediyide kısırlaştırsın bu kadar çok üreme olur mu? marketin önünde yatıyorlar ruh sağlığı bozuk insanlar tarafından marketin önünde besleniyorlar bu normal değil.
Başkana ulaşamıyorsun zaten havalarından geçilmiyor insanları zengin oldukları için küçük görüyorlar hizmet felan ettikleri yok hepsi kendi istikballerini düşünüyor cumhurbaşkanı olacağım diye egosu tavan yapmış durumda siz bunları normal sıradan asgari ücrete çalışan insan gibi görürseniz çok yanılırsınız.
-
Boşa yazıyon; paragrafları döksen gözü kapalı, kulağı sağır ve dili kopmuş insanlara anlatamazsın. Çünkü ya anlamak istemezler ya da zaten biliyorlardır. Ne olacaksan ol önce insan olacaksın, sonra doğru olacaksın. Bi de yönetici dediğin tarafsız olmaz, zaten tarafsız olursa yönetici olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 9 Kasım 2024; 23:12:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ebru gündeş konseri masrafı 69 milyon değil 44 milyon tl imiş..kdv side içindeymiş..
yanlız ebru gündeşe sağlam kıyak geçilmiş.
-
Ben pandemi zamanı mansur'un halka yardım ettiğini bende istifade ettiğimi bile yazdım. Mansur'a oy verdiğimi de yazdım. Pandemi zamanı akp yönetimini de ağır şekilde eleştirdim. O zamanlar Melih'e 1TL ver onu bile alır öyle aç adam dedim. Jelibon olayında deli numarası yapıyor dedim. Neler dedim neler. Adam 2 tane yorumumu bulmuş gizli akp'lisin diyor. Yaşım 45, kimseden saklayacak bir şeyim yok. Hele hele sanal dünya için hiç yok. Ben objektif bir insanım. Adam benim adıma karar verip itham ediyor.
Ben mansur'a neden kızıyorum? İcraatleri, söyledikleri, yaptıkları bir birini tutmuyor. İşin bug'unu bulmuş. hizmeti bıraktı doğal gaz yardımı, gıda yardımı, bilmem ne yardımı yapıyor sürekli vadandaşa. Neden? Çünkü böyle oy kazanıldığını anlamış adam.
-
Vay beee 69 milyon TL çok yüksek para ama 44 milyon TL değil mi? Mansur ne kadar utanmaz adam ki 25 milyon TL düşünce büyük başarı olduğunu göstermeye çalışıyor
-
Ekrem'in siyasi görüşünü (daha çok DEM'e yanlayışını diyeyim) tasvip etmem ki bu konuda yorum yapmayı sevmediğimi söylemiştim ama belediyeciliği iyidir. Taksici çetesiyle uğraştı, sahil şeridinde olan hukuksuz mekan işleten balıkçı terörüyle de uğraştı yetmedi birçok kent lokantası açtı, sosyal tesis açtı belediye adına. Altyapıyı düzeltti. Metro yapıyor, 24 saat ulaşımı getirdi. Mansur bunların tam tersini yaptı.
Son 1.5 senedir bu görüşü savunuyorum zaten. Ekrem iyi belediyeci. Mansur berbat. Ekrem'in belediyecilik konusunda tek yanlışı sokak köpekleri konusunda adım atmayıp desteklemesi.
-
Hala Melih ne yaptı Ankapark'ı eleştirdiniz mi diyorsunuz? O zaman sosyal medyada siyasetle ilgili eleştiri bu kadar değildi. Ayrıca bu forumda benim 2020'de açtığım konu silinmiş o konuların kalmasının imkanı yok sitede hani konular çöpe gidiyor ya bunu @WTFunny adlı üyeye söylüyorum çünkü başından beri saçmalıyor burda.
10 yıl öncesinin konusunun bu sitede kalma ihtimali yok anlayın artık. Üstelik bu konu siyasetle ilgiliyse. Şu anda yanlış yapan bir Mansur var ve o eleştirilecek. Yapamıyorsanız konuyu terk edin. Bıktırdı sizin her yanlışta Ankapark örneğiniz. Papağan gibisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Kasım 2024; 0:18:56 > -
O sahnenin kurulumu milyarca liraysa kurmayacak. Bir daha konsere para saçmayacak herkes geçinemiyor palavraları sıkarken. Ya da bir kere kuracak o sistemi öyle devam edecek. Her konserde birilerine organizasyon verip sistemi yeniden kurup para yemeyecek. Kimi kandırabileceğini sanıyorsunuz?
Sanatçılar eskidi diye, eskisi gibi iş yapamayıp yüksek meblağlar kazanamıyorlar diye özel günlerde çıkarıp para mı dökmek lazım? Biz sanatçı eskilerini beslemek zorunda mıyız? Ben Ankaralı olarak paramı gitmediğim konsere vermek zorunda mıyım? Geçin bu işleri
-
belediye bütçesinden konser verme sanatçı kiralama para aktarma yasaklansın şaka gibi cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2024; 0:24:20 > -
Katılmıyorum, üyelik gayet doğru bir noktaya parmak basıyor. Elbet Mansur Yavaş veya başka herhangi bir siyasetçi eleştirilecek fakat bunu yapacak olan insanın gidip bir başka yanlışa da ses çıkarması gerekir. Burada emin ol sana 20 tane bloklu üye sayarım bir tane iktidar karşıtı mesajı vaya konusu yok ülke ve dünya gündeminde. Zamanında işlerine gelecek şekilde hiçbir şeye ses çıkarmayanlar şimdi en büyük çığırtkan olmuş. Ankapark’ta belki içlerinde en komedi olanıdır. Çünkü bunu savunanlar bile vardı. Neyse belki bu konuda en çok Mansur’u eleştirmeye hakkı olan sensindir ama bazılarının eleştiri yaparken önce geçmişine bakması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 10 Kasım 2024; 0:55:55 >
Mansur'un eleştirildiği yön siyasi söylemleri değil hala bunu anlamıyorsun. Mansur bu konuda %90 oranında belediyedeki çapsızlığından, hizmetsizliğinden, beceriksizliğinden eleştiriliyor. Gidip Ankapark'ı katmanın bir mantığı yok ki 2014'te açılan konunun zaten şu anda kalma ihtimali yok.
Diyelim Ankapark'ta büyük soygun döndü orası işlemiyor falan bu adam 3 senedir niye bir şey yapmadı oraya? 2 sene önce Başkent Mobil'de Ankaparkla ilgili görüş, önerilerinizi yazabilirsiniz, anketimize katılabilirsiniz diyen adam neden hala bekliyor? Kendi döneminde tek 1 çivi çakmayacaksa neden bu mesajları gönderdi? Mansur da bi Melih kadar Ankapark mevzusundan suçludur. Temapark yapabilirdi en azından. İstanbul'da örneği var. Kasaba siyasetçisi bu adam modern belediyecilikten anlamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Kasım 2024; 1:0:13 > -
Mesajları bir daha okumanı tavsiye ediyorum. Sen bu şekilde eleştiriyorsun ama konudaki 100 mesaj Mansur’un belediyedeki eylemlerinden değil bu konudan dolayı eleştiriyor. Doğal olarak bu forumda bu bölümdeki konuları aralıklarla okuyan birisi olarak gördüğüm üyelerin hangi konulara mesaj yazıp yazmadığını görebiliyorum. Dolayısıyla birilerinin sırf çıkarları için ne yaptığını da görebiliyorum. Arkadaş basitçe bunu göstermiş. Ankapark’ın katılması ise belki 50-100 yıl boyunca belki Türkiye tarihinin en komedi şeyi olucak kalıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 10 Kasım 2024; 1:2:27 >
Ödenen rakam 69 milyon TL değilmiş 44 milyon TL miş !
Yaptığı açıklamaya bak 44 milyon TL ödedin diye teşekkür etmemizi mi istiyor 44 milyon TL az para mı? Kaldı ki yalan söylüyor ödeme emri 69 milyon TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, AKP döneminin sadece son 2 yılında konser masraflarına 257 MİLYON DOLAR harcandığını açıkladı. Bugünün kuruyla 9 MİLYAR TL tutuyor. İşleri güçleri fitne çıkarmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 10 Kasım 2024; 1:19:56 >
-
Demek ki parti farketmezksizin belediyeyi soymanin yasal yolu bu konserler
Ne bekliyorsunuz. Bu kadar siyasetçi sizin refah içinde yaşamanız için mi uğraşacak. Bal tutan parmağını yalar. Sizler bizler onlar fanatik oldukça çok Skn olur
O paraya otobüs al koy seferlere millet söve söve ise gidip gelmesin.
Otobüs alsa ne olacak trafik gitmiyor ki.
Para konser için mi sence açık değil mi. Kur bir paravan şirket al komisyonunu bak keyfine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X