Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim yazdığım yorumları açık ve net. Kimin kime oy verdiğini söylediği ve kime oy verdiği umrumda bile değil. Profili açık olan arkadaşlar Türkiye'yi bulunduğu ekonomik krize sokan milyarlarca dolar yolsuzluklar ve israflar hakkında şimdiye kadar hiçbir eleştiri araştırma yapmadıkları halde bilinçli bir şekilde sadece konsere yorum yapmalarının amacının Türküye de yapılan yolsuzlukların ve israfın peşine düşmek olmadığını söylüyorum ve bunun ikiyüzlülük olduğu savunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 10 Kasım 2024; 13:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmediği köprünün hesabını soranlar gitmediği konsere 69 milyon TL verdiren adam için ağzını açmıyorlar.

• WTFunny W kullanıcısına yanıt
    pekeke ve terör cici o zaman !???

kimseye zararı yok çünkü.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onu bana değil apoyu meclise çağıran bahçeliye, hizbullaha sahip çıkan akpye birde hdp ile yol yürüme çabasında olan özgür özele sor.

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.

Sana sorucam mecburen Sen 6+2 masa seçmenisin . %8 e muhtaç ve sezgin e kadto verensin.

demietaş, kavala bilimum tip hdp kadroları neden hapiste diyen ses sizsiniz.

eğilip el öpen , k.k74 e kurtarıcı diyen de sizsiniz.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Ne oldu bahçeliye ve rteye hesap soramadın herhalde. Sor bakalım şerefsiz bölücü başının mecliste ne işi varmış, rteyi tekrar aday yapabilmek için daha ne kadar alçalmayı planlıyorlarmış diye?

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

boşuna uğraşma bir ak trollün boş lafları bana işlemez çünkü ak troller gibi aymaz bir şekilde mevzu akp olunca el pençe divan durmuyorum. Benim profilim açık git ban kk ya da özgür özele de ekreme de masnur yavaşada nasıl eleştiriler yazmışım. Ama senin gibi birilerin kulluğu yapan adamlar rtenin küçük ortağı bölücü başını meclise çağırdığı zaman aval aval izlediniz. akpnin yandaş medyası temsilcisi Gaffur Okanı şehit edilmesini basitleştirip, hizbullaha da pkkya verilen imkan verilmesi gerekir derken aval aval izlediniz. Sürekli heykelci diye eleştiri yapan sizler dinazor parka 25.000.000.000 TL gömülürken aval aval izlediniz, rtenin öncülüğünde Antalya expoya 34.000.000.000 TL gömülürken gene izlediniz. O yüzden senin karakterindeki insanların yaptığı 2 paralık yorumların bende bir karşılığı yok o yüzden git başka kapıda oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 10 Kasım 2024; 15:32:42 >
  • CHP ve adayları iktidar olmamak için tekrardan çalışmalara başladı. Bu sefer görevleri daha zor, bu yüzden tüm güçleriyle çalışmaları lazım.

• Hewal yine pekeke yazmış. Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• Yolsuzluk daniskasının Allahını yapan her türlü hırsızlığı sineye çeken seslerini çıkartmayan güruhu elbet zamanı gelecek merak etmeyin hele seçim olsun iktidar değişince görülür

• Sürekli RTE 'nin maaşını dert edenler Mansur Yavaş'ın Ebru Gündeş'e ödediği para RTE'nin 20 yıllık maaşı.

Bilin istedim.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Algı kasmak için çok uğraşıyorsun da sonra cevap alınca veya senin ne olduğun söylenince söyleniyorsun.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yine cevap veremediğini görmek ne kadar güzel, forumda tek yaptığın iş bu; alıntı yapıp cevap verememek

İşte algı kasıyor derken bunu kastediyorum.

Aslında kimin cevap veremediğini görmek isteyen buraya da bakabilir.

https://forum.donanimhaber.com/mansur-yavas-son-50-anketin-hepsinde-1-cikiyorum-bana-acimasizca-sagli-sollu-saldiri-var--159972659

Gerçi gerek yok, tüm forum seni biliyor.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

Mesela istersen gel Rtenin harcadığı milyar dolarları, ülkeye verdiği zararları falan konuşalım. Tabi linkini verdiğim konuda yaptığın gibi "Ne çene ya susmak bilmiyor" deyip kaçmazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Kasım 2024; 21:12:14 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yine cevap yok. Gerçi senden cevap beklemek çölde yağmur beklemekle eşit, çöle yağmur yağar senden cevap çıkmaz

Soru sordun mu? Bütün mesele rtenin maaşıymış gibi algı kasman bir soru değil.

Oysa ben sana istersen konuşalım dedim. Yıllardır forumda akp için algı kasıyorsun. Sonuç ne oldu, kaç kişiyi akpye oy vermeye ikna ettin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.