Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlla soru sormak gerekmiyor öğren bak birşeyden alıntı yapıyorsan cevap vermek zorundasın "algı yapma" demek cevap değildir, senin adamının Ebru Gündeş'e verdiği para RTE'nin 20 yıllık maaşı, bu algı değil gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Peki, Rte sahneye ne zaman çıkıyormuş peki? Sorduğum diğer sorularla birlikte cevap verme sırası sende.

Ama dün yaptığın gibi kaçacaksın gene birazdan. Çünkü olay toparlıyor dediğin ama öyle olmadığını çok iyi bildiğin akpye gelince ses çıkartamıyorsun. Paranın değerini bu kadar düşüren kim desem ona da cevap veremeyeceksin mesela. Çünkü sizin derdiniz sadece akp partizanlığı yapmak.

• Mansur başkanı severiz ama böyle gereksiz konserlere para harcaması hem yanlış hem de ayıp. Ne diye kızdı insanlar Melih Gökçek'e yıllarca? Ya ucuza konser yap ya da ucuza konser yapacak sanatçıları bul. Bu devirde hiç kimseye o kadar para veremez hiçbir belediye. Hem belediyenin işi mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 10 Kasım 2024; 21:44:30 >
  • Sen cevap veremedin ki sıra bende olsun senin sıra kavramında da sorun var.

İşine gelmeyince cevap olmuyor tabi.  

• Algı yapma demekle cevap verdiğini mi sanıyorsun?

O kadar mesajdan ancak onu mu okumayı becerdin yoksa? 

• Algı yapma demekten başka becerin var mı ki?

Anlaşılan senin okuma kısmın epey sıkıntılı. Yıllardır bilmeden buralardasın yani. Öğrendiğim iyi oldu.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Öğrenebildin mi?  iyi bari birşeyler öğren forumdan faydalan senin için iyi olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Kasım 2024; 22:37:55 >

Verilen cevapları anlamak zorunda değilsin, insanlar sana cevap verebilir ve sen anlamayabilirsin lütfen tekrar tekrar özür dilerim seni hesap edemedim bi an   

Senin mesajını kendine yazacaktın heralde, senin yerine yapayım ben. En azından senin okumada sıkıntı yaptığını kabul etmen güzel bir şey. Yavaş, yavaş olacak her şey. 

Verilen cevapları anlamadığını kabul etmen de güzel birşey senin adına olumlu gelişmeler bunlar  

Senin anlamadığını yazdım ama okuma olmayınca tabi böyle diyorsun.  

Verilen cevapları anlayabilsen böyle sorunların olmayacak aslında gerçi anlayamadığını da kabul etmiştin  

halk tv
    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde tüm ihaleler canlı yayınlanıyor
    https://halktv.com.tr/gundem/ankara-buyuksehir-belediyesinde-tum-ihaleler-canli-yayinlaniyor-416801h

Yarın kayıtları acıklayacak mış Mansur YAVAŞ

Tüm ihaleler CANLIYMIŞ kaydı varmış konser ihalesini de canlı yayınlamış acıklayacak yani 15:00 bekle 

Okumada ciddi sorunun olduğu konusundan anlaştık. Şimdi sana yeni bir bilgi. Okuma olmadan epey zorlanacaksın ama dene. 

tr.wikipedia.org
    Sayı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Say%C4%B1

https://sayi.nedir.org/

Diğer konuda bıraktın madem. Buradan devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Kasım 2024; 23:12:5 >

Bana okumam için link verdiğine göre benim okumamda bir sorunumun olmadığını kabul etmiş oldun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Kasım 2024; 23:13:36 >

Zorlanacaksın dedim ama okumayınca bu kısmı da atladın tabi. 

Bana okumam için link attığına göre benim okumamda bir sorun yok bunda da anlaştık  

Burada da çamura yatacaksın yani. Şaşırmadım. 

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.