Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WTFunny Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin şaşırıp şaşırmamanın bir önemi yok. Bana okumam için link attığına göre benim okumamda bir sorun yok sen de bunu kabul ettin teşekkürlerAnkara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sadece link atmadığım için hayal gücünü bırak artık.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Şimdi de inkâra mı başladın? Bana okumam için attığın sayı linki duruyor hala, durumunu hiç iyi görmüyorum senin hayırdır forumda biriyle mi tartıştın dağılmış gibisin biraz Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

Link duruyor ama mesajın geri kalanı da duruyor. Diğer konuda plağın takıldı, burada durum ne?Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Burada dağılmış paramparça olmuş bir kaptan var gemisini kurtarmaya çalışıyor gemisi battı Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

OO senin motor fena yanmış, haberin yok. O yüzden sana yarın devam et dedim. Bugünlük daha fazla rezil olma, yarın devam edersin rezil olmaya. Yarında millet seninle böyle eğlensin, ayıp olur yoksa.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• mansur başkan likyat derken kendine likayatı kast etmiş meğerse.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• Konser veren ve verecek birçok sanatçımız olduğunu söyleyebilirim.

İyi ki ifşa oldular. Bundan sonra milletin gözü üzerlerinde olacak.

Göreceğiz inşallah bundan sonra oyun havası gibi bir inip bir çıkan milyonların hesabını nasıl soracağımızı.

Sağlam araştırılır umarım bu mevzu.

• silistreli kullanıcısına yanıt

geçen sene izmirde tarkana 1tl verildiğinde kim hesap sordu.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Ondan önce ki sene aldığı sanırım 2 yıl geçerli olmuş olabilir. Kronik hale getirilmişti sanırım.

Bu millet bunları beslemek zorunda mı?

• silistreli kullanıcısına yanıt

izmirli memmun.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• Mansur Yavaş, 29 Ekim törenlerine davet edilmeyen Gazi Pirağa Uzun ile bir araya geldi.

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.
    Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.x (formerly twitter)
    Ankara Yazıyor (@ankarayaziyor) on X
    https://x.com/ankarayaziyor/status/1855685710960853100

Mansur Yavaş takiyecilere ve düşkün abdülkadirlere dert oldu. Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

Ankara'da 850 milyon dolara dinazor park yaptıranlar Mansur Yavaş'ı eleştirmiş. Tutar yaklaşık 30 milyar TL'ye denk geliyor. Gram utanma yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 11 Kasım 2024; 10:26:44 >

Fantastik boyutlu kamu parası ile mi?

O zaman biraz daha zenginleşmelerine sebep olsunlar.

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

dinazor park halen yerinde duruyor mansur 2 dönem boyunca çürümeye bıraktı orayı iktidara gelmeden önce atıp tutan gelince düşkünce zam yapan mansura demcilerde bir ayar verecektir.Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.

Fetullah'ın kardeşinin cenazesine giden adamı mı savunuyorsun? Forumda çıtak çıtak dolanıyorsun. Eserine niye sahip çıksın? Çoğu bozuktur onların. Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 11 Kasım 2024; 11:58:40 >

Onu melih gökçeğe sor 750milyon doları o parkın neresine harcamış diye.

ak troller bunları neden araştırmıyor acep rtenin bu ülkeye maliyetinin tek maaşı olduğunu düşünenin iq sundan şüphe ederim., rtenin sarayının günlük işletim maliyeti 15 milyon tl, rtnin günlük koruma maliyeti 8miyon tl, rte ve yandaşlarının Amerika ya uçuş mailyeti 83milyon tl. Cumhurbaşkanlığı 2024 yılı bütçesi 12Milyar dolar ki örtülü ödenekte harcadığı paraları saymıyorum bile. Ama en önemlisi kendini ekonomist sanan faiz sebeptir, enflasyon neticedir diyen zatın Türkiye Cumhuriyetini uğrattığı zarar MİLYARLARCA DOLAR. O yüzden saçma sapan argümanlar sunmadan önce iki defa düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 11 Kasım 2024; 13:53:54 >
  • Bu konserleri parti fark etmeksizin destekliyorum.
    Hökömet işsiz gencin bile boğazına yapışıp gss istiyor kağıt yolluyor. Bu ücretsiz konserler en azından biraz eğlendirip rahatlatıyordur

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.