Şimdi Ara

Ankara'da nargile kafemi devrediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ciroya en az 1 milyon TL isterler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

O ciroya en az 1 milyon TL isterler hocam
    Üstat aylık 100 bin lira ciro yapan dükkanı var arkadaşımın Ankara Armada'da 450bin e bırakıyor alıcıysanız görüştüreyim

Hatta alıcıysanız bu fiyatlara avmlerde çok yüksek cirolar yapan çok dükkan var hepsiyle görüştürebilirim
  • ycanberk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben diğer dolandırılarada bir bakayım

Bu işlere merakı olan arkadaşlar fiyatını 6-7 ayda çıkartacak yeri kimse satmaz. Ev gibi düşünün 200 bine millet ev alıyor bin TL'ye kiraya veriyorlar. böyle kazançlar olsa kimse ev kiralamaz esnaf olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam ben diğer dolandırılarada bir bakayım

Bu işlere merakı olan arkadaşlar fiyatını 6-7 ayda çıkartacak yeri kimse satmaz. Ev gibi düşünün 200 bine millet ev alıyor bin TL'ye kiraya veriyorlar. böyle kazançlar olsa kimse ev kiralamaz esnaf olur.
    Hocam fikriniz ne olursa olsun dolandırıcılık meselesi yanlış, şaka dahi yapıyor olsanız.

Gayrimenkul yatırımında kira getirisi olan gayrimenkuller için Ankara'da -kriz durumu hariç çünkü kriz durumunda amorti süresinin düşmesi beklenir şu sıralar olduğu gibi- 15 yılda kendini amorti eden yatırımlar mantıklı yatırımlardır nitekim genellikle bono almak gibi risk seviyesi düşük yatırımlardır. Esnaflık ise riski oldukça yüksek, tutarsa vezir tutmazsa rezil etme riski bulunduran zor bir iştir. Dilediğiniz gibi yorum yapmanıza saygım sonsuz hatta mutlu oluyorum insanlar ne düşünüyor onu görmüş oluyorum ama bekara karı boşamak kolay...

Hocam dolandırıcılık esprisi artık ağızlarda dolaşan replik haline geldiği için yazdım.

Ama insanları yüksek ciro kazanıyorum diyerek dükkan devreden benim için dolandırıcıdır tabi konunun sizinle alakası yok.
    Esnaflık zordur dediğiniz gibi ayrıca yorucudur ne kadar ilgilenirseniz o kadar para kazandırır. Yani başka bir işte çalışıp daha rahat ederim kafasında olan para kazanamaz çünkü mesai olmaz vardiye olmaz tatil olmaz.

• quote:

Hocam dolandırıcılık esprisi artık ağızlarda dolaşan replik haline geldiği için yazdım.

Ama insanları yüksek ciro kazanıyorum diyerek dükkan devreden benim için dolandırıcıdır tabi konunun sizinle alakası yok.
    Esnaflık zordur dediğiniz gibi ayrıca yorucudur ne kadar ilgilenirseniz o kadar para kazandırır. Yani başka bir işte çalışıp daha rahat ederim kafasında olan para kazanamaz çünkü mesai olmaz vardiye olmaz tatil olmaz.
    Ben de yanlış anladıysam kusura bakmayın lütfen çok sosyal medyayla ilgili birisi değilim

Ben şahsen Bilkent Üniversitesi'nde öğrenci olduğum için yüksek ciro yapmak benim için çok kolay oldu çünkü herkes toplanıp geldi ve ayak alışkanlığı oluştu çok kısa zamanda. Ama kesinlikle dediğinize katılıyorum, ne mesaisi var ne tatili bu işin ve bir düzen oturtmak en az 1 seneyi buluyor ve bazen o kadar zahmete değmiyor bile.

Hocam ben konuyu troll sanmıştım orası da ayrı bi konu
    Eğer kazancı yüzünüzü güldürüyorsa niye satıyorsunuz ki kazancın bir kısmını işçilere ayırın bir müdür tutun işiniz çok rahatlayacaktır emin olun. Sizde eskisi kadar yorulmazsınız bi genel kontnrol yaparsınız arada

ithalat ihracat ve savunma şirketlerine sahip aymı zamanda nargile cafe sahibi üstelik bilkentte öğrenci vay be bunlara kim inanır?
    Yarında bürokratım dersin heralde.

• Nargile kafe için o günlük ciro az bence. Kirası iyi gibi ama 1 ay müşteri gibi gelip gözlemlemek lazım. Haftaiçi/haftasonu her gün farklı saati dilimlerinde gelip potansiyele bakmak lazım.
  • quote:

Hocam ben konuyu troll sanmıştım orası da ayrı bi konu
    Eğer kazancı yüzünüzü güldürüyorsa niye satıyorsunuz ki kazancın bir kısmını işçilere ayırın bir müdür tutun işiniz çok rahatlayacaktır emin olun. Sizde eskisi kadar yorulmazsınız bi genel kontnrol yaparsınız arada
    Hocam Y kuşağından olmama rağmen internette vakit harcayan birisi değilim, hala kitap, makale falan okuyorum o yüzden belki ben de arkadaşım tarafından trollendim buraya bakıp gülüyordur belki şimdi yarın bir soracağım.

Kazancı elbette yüzümü güldürdü ama benim hedefim hiçbir zaman nargile kafe işletmek değildi, kahve üzerine zincir oluşturma niyetindeydim. Çevremdeki bir çok insan da aynı tavsiyeyi veriyor hatta bir süre daha kimseyle anlaşamazsam büyük ihtimalle öyle yapacağım. Şu an bir yandan annemin "3e 4e bölünemiyorsun anla artık ve bırak bazı işleri" tavsiyesini dikkate alıp satmayı planlıyorum bir yandan da yeni işlere girmek geçiyor aklımdan. Ankara'da yaşıyorsanız bir gün oturur çay kahve içer sohbet ederiz belki bir ticaret yaparız belli mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

ithalat ihracat ve savunma şirketlerine sahip aymı zamanda nargile cafe sahibi üstelik bilkentte öğrenci vay be bunlara kim inanır?
    Yarında bürokratım dersin heralde.
    Üstat lütfen yanlış anlamayın ama kimseye kendimi ispat etme ihtiyacım yok, yine de bir gün ofise de okula da buyurabilirsiniz. Merak ettim görmek istiyorum derseniz telefon numaramı paylaşabilirim mesajla. Bürokrat olmayı hiç düşünmedim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Nargile kafe için o günlük ciro az bence. Kirası iyi gibi ama 1 ay müşteri gibi gelip gözlemlemek lazım. Haftaiçi/haftasonu her gün farklı saati dilimlerinde gelip potansiyele bakmak lazım.
    Üstat yukarılarda bir yerlerde bu soruya cevap vermiştim, tekrarlayayım. Çok haklısınız gelip gözlemlemek izlemek gerek ancak dükkan şu an kapalı olduğu için maalesef bu mümkün değil. Yine de gelip görmek isterseniz telefon numaramı mesajla gönderebilirim başımın üstünde yeriniz var, bende olmasa da komşudan bir çay içer değerlendiririz.
    Hocam kafe sizinmi arkadaşın mı trollenme meselesini anlamadım.
    Daha yeni üye olduğunuz için pek ciddiye alamadım sizi ama öyle olduğunu var sayalım hazır para kazandıran yer neden satılır ?
    Başka işe gireceğim diyorsunuz tutacağı ne belli ?
    Birçok insan tanıyorum böyle bi işyerinden para kazanıp rahat batması sonucu başka işe girip herşeyi batıranlar.

Kapalı mı ?
    Hocam o iş yerinden hayır gelmez gibi geliyor bana :/
    Müşteri sevmez öyle şeyleri ayak alışkanlığı diye birşey var hemen gider müşteri potansiyeli

• Arkadaş cirosu demiş net kâr dememiş günlük gideri minimum 1000 tl vardır. Çalışanların maaşları o bu kira derken size maksimum 8 bin tl felan bırakır. Yinede güzel para bırakıyor devredilmeyecek bir yer bence.
  • quote:

Hocam kafe sizinmi arkadaşın mı trollenme meselesini anlamadım.
    Daha yeni üye olduğunuz için pek ciddiye alamadım sizi ama öyle olduğunu var sayalım hazır para kazandıran yer neden satılır ?
    Başka işe gireceğim diyorsunuz tutacağı ne belli ?
    Birçok insan tanıyorum böyle bi işyerinden para kazanıp rahat batması sonucu başka işe girip herşeyi batıranlar.
    Hocam kafe benim, bir arkadaşım donanımhaber'de de paylaş sattığını diye bir tavsiye verdi onun üzerine paylaştım, trollenme meselesi bundan ibaret.

Hazır para kazandıran yer bir çok sebeple satılır, örnek olarak yap-işlet-devret dediğimiz bir metodu verebilirim. Dükkanı uygun bir fiyata kurar, ciroyu oturtur, ciro bazında hesap yaparak yüksek bir fiyata satarsın. Başka iş fırsatları geliyordur ve sen ayak bağı olarak görüp o para kazanan yeri satarsın. Başka sebeplerden ötürü borçların vardır onları ödemek için para kazandıran yeri satarsın. Çok açılmışsındır hiçbir şey yapmaya zamanın kalmamıştır para kazanan yeri kafa rahatlığı için satarsın. Bunlar gibi bir sürü açıklaması olabilir.

Ne işle uğraştığınızı bilmiyorum ama ben 7 yaşımda çalışma hayatına başladım. 16 yaşımdan beri kendi hayatımı kazanmaya çalışıyorum. Tam anlamıyla bir tacir olmaya çalıştım hep, fırsat gördüğüm yere daldım, kazandım kaybettim ama şansımı hep denedim. Bir çok insan da inanmıyor zaten benim hikayeme ama hikaye bu yapacak bir şey yok. Başka işe girer miyim girmez miyim o da belli olmaz, kendi tabirimle topun gelişine göre oynuyorum ben ticareti. Tutturmak veya batırmak da benim ne kadar çok çalıştığımla ve biraz da nasiple alakalı.

Doğrudur, benim de çevremde farklı maceralar arayıp daha sonra eskiyi arayan çok insan oldu ama bana rahat hep batıyor. Yapı meselesi sanırım bu ya da hırs veya azim hangisini tercih ederseniz, bu dükkanı devretsem de devretmesem de hep yeni işlere gireceğim gerekirse batacağım da para kazanmasam da önemli değil tecrübe paradan çok daha değerli benim nazarımda.

• quote:

Kapalı mı ?
    Hocam o iş yerinden hayır gelmez gibi geliyor bana :/
    Müşteri sevmez öyle şeyleri ayak alışkanlığı diye birşey var hemen gider müşteri potansiyeli
    Haklısınız o yüzden ne hava parası ne de başka bir ekstra ücret talep etmeden malzeme ve edilen masraf fiyatının biraz altında bir fiyata devrediyorum. Bilkent bölgesini araştırırsanız bu cirolarda işleyen bir kafenin çok daha yüksek fiyatlara devredildiğini göreceksinizdir.
    Hayırlısı olsun o zaman hocam
    Tecrübe herşeyden önemli dediğiniz gibi farklı işlerle uğraşmaktan zevk alıyorsanız ve herşeyi göze alıyorsanız yapmamanız için bir sebep yok

• Sahibinden de Lokmacıyı devrediyor 50 bin küsürlerde aylık kendinize kalan net gelir nekadar diye sordum 6000 bin tl dedi neden devrediyorsunuz dedim memur oldum diyor ,

• Şu konuya hala ciddi ciddi yazan var hey allam ya. Daha cok ciftlikbank zurna bank goruruz biz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.