Bildirim
Ankara'da öğrenci olmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakin ol şampiyon sana her yer ODTÜ -
Odtü iyidir , genellikle güzel ortamları ve güzel arkadaşlıkları ile tanınır.
Genelde maddi durumu biraz daha iyi olanların gittiği üniversitedir insanların yaklaşımında sorun olmaz. -
Herşey sana bağlı AslanKoç eğlenmesini bilen adam heryerde eğlenir Ankaradayım öğrenciyim eğleniyorum... -
ankara'da okunacak 2 üni.den biridir her açıdan.diğer yer ise bilkent. -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
Herşey sana bağlı AslanKoç eğlenmesini bilen adam heryerde eğlenir Ankaradayım öğrenciyim eğleniyorum...
sanırım akşam saat 10dan sonra sokaklarda falan kimse olmuyormuş o kadarda rahat bir yer değil galiba? -
şakamısın kardeşim odtü diyosun odtü
middle east technical univiersity borumu bu ya? -
ODTU Türkiyenin en iyi universitelerindendir okumayamı geliyorsun eglenmeyemi orasını bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: *seymA
quote:
Herşey sana bağlı AslanKoç eğlenmesini bilen adam heryerde eğlenir Ankaradayım öğrenciyim eğleniyorum...
sanırım akşam saat 10dan sonra sokaklarda falan kimse olmuyormuş o kadarda rahat bir yer değil galiba?
Kızılayda bile sabaha kadar dolaşabilirsin, her yer sivil polis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 27 Temmuz 2011; 17:48:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetadonDiaz
ankara'da okunacak 2 üni.den biridir her açıdan.diğer yer ise bilkent.
Haa Bilkent. Parayla sınıf geçmek de güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
şakamısın kardeşim odtü diyosun odtü
middle east technical univiersity borumu bu ya?
olabilir ama mutsuz okumaktansa. itüde kötü bi üniversite değil. neyse iyi bi düşüneyim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: *seymA
quote:
sanırım akşam saat 10dan sonra sokaklarda falan kimse olmuyormuş o kadarda rahat bir yer değil galiba?
Akşam 10 dan sonra nerede olduğuna bağlı Etimesgutta olursan sokakta pek kimse olmaz Bahçeli Tunalı Kızılay Ayrancı Oran Çayyolu Bilkent taraflarında takılabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
quote:
Parayla sınıf gecmek mi??? gel bakalım parayla gecebiliyon mu gecemiyon mu??? Bizim okul yani bilkent gayet zor ve parayla gecmek mumkun omayan bi okuldur hatta bazen para kazanmak icin bıraktıklarını dusunuyorum ama inanmak istemiyorum.
(ayrıca sınıf gecmek ne demek uni'de) yakalandııııınnnn liseli detected
-
quote:
quote:
amele amele konuşmayın.bilkent karakterini kalitesini ispatlamış olan üst düzey bir okul.atılımdan bahsetmiyoruz gerçi oda öyle değil. çok arkadaşım var bilkentten dersleri kötü diye atılan.çatır çatır atıyorlar acımadan. kabaetinizden element uydurmayın.
+
kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş
+ liselisin birşeyin ezikliğini yaşıyorsun ama düzelir ilerde takma.
-
quote:
quote:
Adam liseli ayrıca sınıf geçmek ne -
odtü eğlencelidir tabi devrim var açık hava barı 24 saat açık
sabahlayalım desen sabahlarsın eğlencelidir ama bence üniversiteye göre değil de bölüme göre tercih yap sormak istediğin soru olursa pm at -
quote:
Orijinalden alıntı: acg92
odtü eğlencelidir tabi devrim var açık hava barı 24 saat açık
sabahlayalım desen sabahlarsın eğlencelidir ama bence üniversiteye göre değil de bölüme göre tercih yap sormak istediğin soru olursa pm at
Arkadaşa aynen katılıyorum üniversite değil bölüm seç sırf ODTU olsun diye maden mühendisliğine giden arkadaşım var bıraktı bırakacak çok dertli öyle olunca eğlencesi de kalmıyor okulun -
odtü ne ya boşver ankaranın sıcağını zi... yarım saat dışarı çıktım eridim. -
10 yıl Ankara'da kaldım. Universiteyi Eskisehir'de okuyorum. Haftada iki kere Ankaraya gidiyorum sevgilimin yanina.
Ama bu ögrenciler nerede takiliyor,ne yapiyor anlamis degilim. Cok sıkıcı degil mi sizce de ? Bahceli,tunali,kizilay vs haricinde pek bir yer yok. İnanilmaz kasvetli bir hava var,tam memur sehri. Genis yollar,yuksek binalar,krolar,renksiz insanlar.
Ankara'da okuyan arkadaslarim da sevmiyo orayi. Yillarca orda kalanlarin da tek hayali İstanbula gitmek. Bana Turkiyenin en sıkıcı yeriymis gibi geliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
10 yıl Ankara'da kaldım. Universiteyi Eskisehir'de okuyorum. Haftada iki kere Ankaraya gidiyorum sevgilimin yanina.
Ama bu ögrenciler nerede takiliyor,ne yapiyor anlamis degilim. Cok sıkıcı degil mi sizce de ? Bahceli,tunali,kizilay vs haricinde pek bir yer yok. İnanilmaz kasvetli bir hava var,tam memur sehri. Genis yollar,yuksek binalar,krolar,renksiz insanlar.
Ankara'da okuyan arkadaslarim da sevmiyo orayi. Yillarca orda kalanlarin da tek hayali İstanbula gitmek. Bana Turkiyenin en sıkıcı yeriymis gibi geliyo
Doğma büyüme Ankaralıyım Ankarada üniversite okuyorum lisede olsun üniversite de olsun hiç sıkılmadım arkadaşların olduktan sonra Deniz hariç istanbulda yapabildiğin herşey var Ankarada Annem Bursalı olduğu için heryıl bursaya gideriz bursada da arkadaşlarım var oradada eğlenirim Çok sık istanbula gider gezerim üniden arkadaşlarım var istanbullu olan ordada çok eğlenirim ama hiçbirzaman istanbula yerleşeyim gibi bir hayalim olmadı orada yaşamak bana çok zor geliyor çok kalabalık gereksiz insan sayısı çok çok fazla eskişehirede çok fazla gelmedim açıkçası 9-10 kere gelmişimdir orda da eğlendim. önemli olan gideceğin yerleri bilmek birazda değişik şeyler yapmak onun dışında ankara olmuş istanbul olmuş farketmiyor canın sıkılınca imkanın varsa çok güzel eğlenebiliyorsun.
Benzer içerikler
- kola mı daha zararlı bira mı
- eczaneden eter nasıl alınır
- maçtan önce ne içilir
- anlamlı inşaat isimleri
- 200 bin tl borcum var ne yapmalıyım
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
- vtouch nedir
- elon musk roket
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X