Şimdi Ara

Ankara/Mamak Mebs Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yedek subay adayı olarak acemiliğimi yapacağım birlik burası. 27 nisanda birliğime katılmış olacağım. KKH - Muhabere çıktı. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Sınavları vs nasıldır ? Acemilik süresince nelere dikkat etmeliyiz ? Usta birliğini seçeçek %10 luk kesimden olmak için ne yapmamız gerekir ?

DN : 1,5 sene olacak 35 kilo verdim toplamda. Fakat mekiktir,şınavdır , barfikstir bu tür şeylerde zorlanıyorum bunlar etki eder mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 373. Dönem MEBS öğrencisiyim. İlk önce dereceye girme olayı biraz sans biraz sporuna bağlı. Herkes en başta dereceyi istemediğini söyler ama gün geçtikçe ortam kızışır :) %85 dersler, %10 spor %5 atış olarak hesaplanıyor mezuniyet puanin.Sınavlardan sınıf ile alakalı "muhabere taktigi" en zor ve en etkili sınavdır. "Yanaşık düzen" ve "tek er" sınavı ilk sınavın olacak o sınavda siralamada ilk 10 kişiden birisi olamazsan derece işin zor. Ve spor olayına gelirsek 2 ay boyunca çalış geliştir sporunu. Çünkü spor ve atış her ne kadar toplamda %15 etkileselerde asıl dereceyi belirleyici faktörler oluyor. Herkes bir şekilde ders çalışıp yüksek alır ama spor yapamaz. Ama tavsiyem dereceye kesin giricem kafasıyla gitme oraya. Bizde öyle gelenlerin hiç birisi giremedi çok çalışmakla dereceye girilmiyor. Bu arada ben dereceyle bitirdim başka sorun olursa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam dersleri genelde herkes yakın puanlarla geçiyor , atış ve spor ayırt edici oluyor. spora asılmanı tavsiye ederim derece için. barfiks şınav mekik + koşu bunları 100 puanla geçersen %90 derece yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR GAZİEMİR ULASTIRMA OKULU
    16 yıl önce açıldı
    Ankara hakkında bilgi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.