Şimdi Ara

Ankara-Niğde Otoyolunu kullansammı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi geceler oncelikle yilbasinda memleketim olan Adanaya gidecegim

Ankara-Nigde Otoyolundan gitmeye dusunuyorum 4 saat 48 dk suruyor

Eski yol ise 6 saat 25 dakika suruyor

Yani arada hemen hemen 2 saat fark var tabi 2 saat daha erken gitmek icin 115,50 lira vermek dusunduruyor Ankara ve nigde arasi sadece nigde giselerinden Adana (Bati) gisesi ise 15 tl toplan 130 lira yapiyo 130 kagit icin o yol degermi

Etimesgutta oturuyorum Elvankentten cevre yoluna baglanip golbasindan cikacagim

30 Aralik Perşembe gunu aksam saatlerinde 23-00 sularinda cikacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwait -- 17 Aralık 2021; 4:54:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende etimesgutdayım eşim antepli sık sık kullanıyorum o yolu, geçen sene merak edip girdim Girmez olaydım abi bir yola o kadar para vermem. Ayrıca ben etimesgutdan adanaya defalarca 5 saatte gittim eski yoldan. Karar sizin ama değmez bence

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim

Aslinda evet eski yol daha mantikli ama gece vakti cikacagim icin eski yol biraz tehlikeli ve yorucu gibi geliyor oyuzden konu actim

• hava durumunu kontrol edip ona göre karar verin bence günü geldiğinde, yeni otoban çok rüzgarlı oluyor. tam kış ortası gece vakti olumsuz şartlarda otoban riskli olabilir.
    ama hava durumunda sıkıntı yoksa otoban büyük rahatlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basa basa gitceksiniz otoyolu kullanabilirsiniz. Hız sınırlarında kullancaksanız bi anlamı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen gün hesap yaptım kızdım otobanı kullanmadan gittim geldim. Gittim geldim de onlarda gitti geldi. Öyle yerlere radar aracı yerleştirmişler ki ya freni eriteceksiniz gidip gelene kadar, ya radar yiyeceksiniz yada otobanın parasını vereceksiniz. Tercih sizin.

• Kullanıp pişman olduğum tek yoldur. Hem kazık fiyatı var hemde sıfır hizmet. Tuvaletiniz gelse duracağınız yer yok. Yakıt bitse alacağınız istasyon yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç gerek yok bence .o parayı verme.onunla git mis gibi kebabını ,ciğerini ye derim.

• Ben tercih ediyorum açıkçası. Bursa'dan Ankara'ya gelene kadar zaten cahil ekipten imanım gevriyor, otobana çıkınca rahatlıyorum.

• Paralı ama huzurlu ben Ankara’dan Kırşehir’e kadar ayda bir kullanıyorum hemen hemen radar falanda yok gişeden girdikten sonra basabildiğin kadar bas yol güzel tercih sizin gaza basmaktan kendini alamıyorsun o yolda

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Siz baya önce kullanmışınız şuan baya aktif

• Gece gidecekmişsiniz zaten. Hiç bir tehlikesi yok ki o yolun. Boşuna otoyola para vermeyin

• Mersine giderken 1 kez kullandım ve pişman oldum. Sebebi yol boyunca duracak bir yer yok. 2 saat falan da kısaltmadı yolu, aşağı yukarı aynı saatte gittim. O zaman 145 tl ödedim.
    Ama şunu belirteyim, ben otoban dışı genelde 100 km hızla, otobanda da 110-120 ile giden biriyim. Bana gereksiz bu yüzden. Diğer yol da sakin kullananlar için sıkıntısız bir yol.
    Ama gece yolculuğu yapacaksanız o zaman durum değişebilir. Zaten pek bir yerde durmazsınız ve daha güvenli olabilir.

• Sürekli Mersin Ankara yaparım. Geçen kullandım . Yarım saat değişti parasına değmez. Radar var mı bilmediğim ve yola yabancı olduğum için çok basamadım yer yer 130 a kadar yavaşlamak zorunda kaldım. Normalde direk Aksaray üstü eminlikten otobana girmek lazım Ereğli yol ayrımında . Normal parasız yolda genelde radar yerleri belli oluyor hocam sıkıntı olmaz . Gece gidersen tavsiyem önüne araba katarak git hele de zenon bir araç önüne katarsan oh gel keyfim gel

• Ben İstanbul'a gittim geldim Adana'dan. Giderken de gelirkende kullandım. Nedeni diğer otobanda saçma sürücülerin saçma hareketleri nedeniyle sürekli tetikte gitmek istemiyorum. Şu zamanda 4 şeritten az otoban olmamalı yani bizler için. Tır için bir tane ve arabalar için 3 tane. 3 tane tırın yanyana gidip arkada beklediğini biliyorum.

• Bu yaz kullandım, yakıt istasyonlarının tamamı yapım aşamasındaydı, duracak yer yok ama hiç araç görmedim desem yeri, o kadar tenhaydı tavsiye ederim

• Hiçbir işe yaramayan bir otoyol boşuna girme. Ben tuvalet bulamadım o yolda geçen sene.

• İşim nedeniyle her ay Ankara'dan Adana'ya gidiyorum ,
    O yol sakin kullanımda 1 saat farkettiriyor, çünkü otobandan gitmeyince Şereflikoçhisar ve Aksaray'da bir sürü ışığa takılıyorsun

Ben hız sabitlemeye alıp otobandan gitmeyi tercih ediyorum , benzinliklerin çoğu açıldı ama yol çok ıssız , gece vakti uykunuz gelebilir. Kar buz olabileceği için çok hızlı gitmenizi de önermem.

Radar konusunda geçen sefer Ankara'dan çıkarken gişelere yaklaşırken radar vardı.

O ücretlere kimse kullanmayacağı belli . Paramız yiine boşa harcanmış , onun yerine eski yola birer şerit ekleyip , aradaki ışıklara da alt üst geçit yapsalardı aynı işi görürdü

1 saat sizin için çok önemli değilse boşa ücret ödemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettiğim, eskisi gibi adana dan yola çıksak eminlikten sonra aksaray ın içinden devam edebiliyormuyuz ? yoksa mecburen otobana girmiş bulunuyoruz ve çıkış yok mu ankaraya kadar ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.