Şimdi Ara

Ankara-Yunak-Akşehir-Isparta-Antalya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
29.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım zevkli bir yol istiyosan afyon çaya gelmen konya denizli yolu ordan karamık ordan yalvaç beyşehir manavgat öyle git çok güzel yolar
  • Ankara - yunak - akşehir arası zaten bi sıkıntı yok. Ama akşehir-ısparta arası dağ yolundan gitmek isterseniz yani yalvaç belinden orda yol yapım çalışması var. Günün belli saatlerinde kapalı ancak yol o kadar kötü değil kısa bir alanda yapım var gerisi rahat. Öyle çok sıkıntılı bir yol değil ama açık olduğu vakti yakalamanız lazım.

Akşehir - ısparda arası bir yol daha var o da Çay 'dan ayrılıyo. Ankara - Yunak - Çay - Isparta yapacaksınız yani. O yol sıkıntısız ama 50 60 km atar sanırım.
  • kardeşım akşehirden gitme 20 km kadar iyi fakat sonra bozluyor 2 araba gecmıcek kadar ve cok vırajlı konya denizli yoluna gir karmık tan git yalvça ordan kaptır antalyaya
  • https://maps.google.com/ bu yol dan git
  • Selamlar!
    Ankara-Polatlı-Yunak-Akşehir-Gelendost-Eğirdir güzergahını yakın zamanda kullanan var mı? Yol durumu nasıldır? Güvenli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaksa_yasak

Selamlar!
    Ankara-Polatlı-Yunak-Akşehir-Gelendost-Eğirdir güzergahını yakın zamanda kullanan var mı? Yol durumu nasıldır? Güvenli mi?

Yunak aksehir arasi yapildi. Sadece 1km kadar satih yol kalmisti bu yaz. Gayet kisa guveilir surus zevki bol bi yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 17 Aralık 2015; 17:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta Antalya arası çok keyifli ve güzeldir. Manzara da çok iyi...

• Arkadaşlar bu güzergahın güncel durumu nasıldır acaba?
  • bu yolun son durumunu bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

ben ramazan bayramında kullanayım dedim
    akşehir yalvaç arası yollarda yapım çalışması var
    bazı bölümler tamamen kapalı oluyor
    ramazan bayramı 5. gün mesela akşehir yalvaş geçişi her açıdan kapalı idi konya üzerinden seydişehir yoluna girmek zorunda kaldık
    karayolları web sitesindne sürekli bakmak lazım

merhaba bu yolda bir iyileşme varmı bilginiz dahilinde yada kullandınızmı son dönemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriNeO

eğer dağ yollarında gezerek gitmek istiyorsanız size farklı bir güzergah daha önerebilirim..

yol biraz uzuyor ama keyfine değer..

ankara-konya-bozkır-antalya güzergahı..

bu yol tınaztepe mağarasının 1 km üzerinden akseki yoluna bağlanıyor.. ama bozkır sonrası müthiş manzaralar var..

bu yolun 15 km civarı çok dar ve virajlı..

ben 6 ay önce geçtiğimde yapılıyordu o kısım.. bitip bitmediğini bilmiyorum..

ankara-konya-beyşehir-antalya güzergahıda seyir açısından güzeldir.. ama o yolda sanırım yeniden yapım çalışmalarından dolayı yol tamamen kapalıydı.. karayolları sitesinden bakmak lazım açılıp açılmadığına..

bu güzegahtaki son durum hakkında bilginiz varmı yada kullandınız mı son günlerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

ramazan bayramı 5. gün mesela akşehir yalvaş geçişi her açıdan kapalı idi konya üzerinden seydişehir yoluna girmek zorunda kaldık

merhaba bu yolda bir iyileşme varmı bilginiz dahilinde yada kullandınızmı son dönemde

ben temmuz başında bu güzergahı kullandım, yolun çalışma olan kısmı vardı ama kapalı değil çakıllı yoldan geçiş verilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

quote:

quote:

ben temmuz başında bu güzergahı kullandım, yolun çalışma olan kısmı vardı ama kapalı değil çakıllı yoldan geçiş verilmişti.

ne kadar kısmı kötü arkadaşım ve yolun genişliği artmışmı yani çalışmalar sonucunu gösteriyor mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar kısmı kötü arkadaşım ve yolun genişliği artmışmı yani çalışmalar sonucunu gösteriyor mu

çok az kısmı çakıldan vermişlerdi tam hatırlamıyorum giriyorsun çıkıyorsun en fazla 1.km dir. fazla düşünmeye gerek yok öyle çok korkulacak bir yol değil, seyir zevki için güzel bir yol özellikle eğirdir den sonra.

Bu arada antalya dönüşünü beyşehir-konya-ankara istikametinde yapmıştım. o yolda da sıkıntı yok yeni asfaltlama yapılıyordu şimdiye bitmiştir herhalde, asfalt önceside iyiydi şimdi daha iyi olmuştur.

• Son durumu blen var mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok az kısmı çakıldan vermişlerdi tam hatırlamıyorum giriyorsun çıkıyorsun en fazla 1.km dir. fazla düşünmeye gerek yok öyle çok korkulacak bir yol değil, seyir zevki için güzel bir yol özellikle eğirdir den sonra.

Bu arada antalya dönüşünü beyşehir-konya-ankara istikametinde yapmıştım. o yolda da sıkıntı yok yeni asfaltlama yapılıyordu şimdiye bitmiştir herhalde, asfalt önceside iyiydi şimdi daha iyi olmuştur.

Teşekkür ediyorum ilginize deneyeceğim ve sonunda eylül ortası gibi buraya yazacağım fikirlerimi ilgilenecek arkadaşlar için

• Daha gün Eğirdir - Akşehir - Yunak - Polatlı üzerinden Ankara'ya geldim. Bayağı mıcırlı yol vardı, bozuk yol vardı, köy yolu vardı, göl ve baraj manzarası vardı.... Baya maceralı bir yol. Yol çalışması vardı bir çok yerde. "Gelendost" civarında baya bir bozuk ve mıcırlı yol vardı. Eğirdir yolu ve özellikle Kovada gölü sıkıntılı ve sürekli rampa çıkıyorsun. Hız sınırı 30 ve 50 civarıydı Kovada gölü civarındaki virajlı yollarda. Rakım en son 1600 gördüm ama o da benim bakıp da gördüğüm. Yol boyunca domuz çıkabilir tabelaları eşiliğinde gittik :) Gölü geçtikten sonra yol biraz düzeliyor. Eğirdir gölüne gelince sıkıntı kalmıyor pek yol çalışmaları dışında. Akşehir civarından sonra ise çok daha iyi. Hız sınırı bir çok yerde 90 ve 110 civarı. Aceleniz yoksa ve şoförlüğünüz iyiyse gidilebilecek oldukça boş bir yol.

Bu arada Antalya'ya giderken de (Ağustos 2017 başı) Konya - Seydişehir - Akseki üzerinden gitmiştim. İnanılmaz kötüydü hava, çok yoğun yağış ve uzun yol bakım çalışmaları, asfalt filan derken kazalar ve trafik yoğunluğu acayipti. Ordan kaçmak için Akşehir istikametinden döndüm. Uzun yol sorun değilse otobüs yolundan gitmek daha mantıklı bence. İki yol da (Seydişehir-Akseki ve Eğirdir-Akşehir) süprizlerle dolu ve yol bakım çalışmaları bitmiyor...

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caesai

Daha gün Eğirdir - Akşehir - Yunak - Polatlı üzerinden Ankara'ya geldim. Bayağı mıcırlı yol vardı, bozuk yol vardı, köy yolu vardı, göl ve baraj manzarası vardı.... Baya maceralı bir yol. Yol çalışması vardı bir çok yerde. "Gelendost" civarında baya bir bozuk ve mıcırlı yol vardı. Eğirdir yolu ve özellikle Kovada gölü sıkıntılı ve sürekli rampa çıkıyorsun. Hız sınırı 30 ve 50 civarıydı Kovada gölü civarındaki virajlı yollarda. Rakım en son 1600 gördüm ama o da benim bakıp da gördüğüm. Yol boyunca domuz çıkabilir tabelaları eşiliğinde gittik :) Gölü geçtikten sonra yol biraz düzeliyor. Eğirdir gölüne gelince sıkıntı kalmıyor pek yol çalışmaları dışında. Akşehir civarından sonra ise çok daha iyi. Hız sınırı bir çok yerde 90 ve 110 civarı. Aceleniz yoksa ve şoförlüğünüz iyiyse gidilebilecek oldukça boş bir yol.

Bu arada Antalya'ya giderken de (Ağustos 2017 başı) Konya - Seydişehir - Akseki üzerinden gitmiştim. İnanılmaz kötüydü hava, çok yoğun yağış ve uzun yol bakım çalışmaları, asfalt filan derken kazalar ve trafik yoğunluğu acayipti. Ordan kaçmak için Akşehir istikametinden döndüm. Uzun yol sorun değilse otobüs yolundan gitmek daha mantıklı bence. İki yol da (Seydişehir-Akseki ve Eğirdir-Akşehir) süprizlerle dolu ve yol bakım çalışmaları bitmiyor...

teşekkürler sağolun son anda iznim iptal oldu ama yinede sağolasın iyi günler ama ileride denersem yazacağım yinede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caesai

Daha gün Eğirdir - Akşehir - Yunak - Polatlı üzerinden Ankara'ya geldim. Bayağı mıcırlı yol vardı, bozuk yol vardı, köy yolu vardı, göl ve baraj manzarası vardı.... Baya maceralı bir yol. Yol çalışması vardı bir çok yerde. "Gelendost" civarında baya bir bozuk ve mıcırlı yol vardı. Eğirdir yolu ve özellikle Kovada gölü sıkıntılı ve sürekli rampa çıkıyorsun. Hız sınırı 30 ve 50 civarıydı Kovada gölü civarındaki virajlı yollarda. Rakım en son 1600 gördüm ama o da benim bakıp da gördüğüm. Yol boyunca domuz çıkabilir tabelaları eşiliğinde gittik :) Gölü geçtikten sonra yol biraz düzeliyor. Eğirdir gölüne gelince sıkıntı kalmıyor pek yol çalışmaları dışında. Akşehir civarından sonra ise çok daha iyi. Hız sınırı bir çok yerde 90 ve 110 civarı. Aceleniz yoksa ve şoförlüğünüz iyiyse gidilebilecek oldukça boş bir yol.

teşekkürler sağolun son anda iznim iptal oldu ama yinede sağolasın iyi günler ama ileride denersem yazacağım yinede

Rica ederim :) İyi günler

Tatile çıkarsanız da şimdiden iyi tatiller :)

• ankara akşehir arası sorunsuz gidebilirsiniz. bazı yerler tek yön ama trafik çok az. sollama sorunu yok. yol güzel.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.