Şimdi Ara

Ankaragücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu gerekliliğinden ötürü açıyorum. Yakın zamanda açılmış bir Ankaragücü konusu göremedim maalesef. Takımla ilgili her türlü soru-görüş-yorum-analiz vs. burada paylaşabilirsiniz arkadaşlar.
    Bilindiği gibi 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele ediyoruz bu sene. Sezona Maraş'a karşı aldığımız 2-1 lik galibiyetle başladık.
    Nereden nereye.. Anadolu klüplerinin hali perişan. Kocaeli,Ankaragücü,Sakarya,Göztepe,Karşıyaka,Altay gibi efsane klüplerin olmadığı bir lige ben maalesef "Süper" diyemiyorum.
    Umarım en kısa zamanda geri döneceğiz.
    Yemin ettik gelecek güzel günler ..

• ankaragücü geçen sezon play offtan çıkamayarak büyük fırsat tepti bence. bunu yapacak gücü de vardı yalnız sakatlıklar etkiledi.

bu sene ise takımdan çok beklenti yok sanırım. play off olursa olur olmazsa olur diyorlar. kırmızı gruba düşmesi de şanssızlık oldu. kırmızı da en az 3-4 şampiyonluk adayı var sert bir grup oldu beyaza düşseydi iyiydi.

aslında ankarasporun ismi değişmesi gündemdeydi. taraftar istemedi heralde. olsa iyi olurdu şu osmanlıspor gereksizi yerine ankaragücü oynasaydı daha iyi olurdu
  • Ankaragücü konusu vardı.
    Forumda Güçlü nickli bir abimiz vardı çok uzun zamandır görmedim. Tribünden biriydi.

Ankaragücü yanlış kişinin elinde maalesef heba oldu. Şimdi de başka oyuncak buldu kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

ankaragücü geçen sezon play offtan çıkamayarak büyük fırsat tepti bence. bunu yapacak gücü de vardı yalnız sakatlıklar etkiledi.

bu sene ise takımdan çok beklenti yok sanırım. play off olursa olur olmazsa olur diyorlar. kırmızı gruba düşmesi de şanssızlık oldu. kırmızı da en az 3-4 şampiyonluk adayı var sert bir grup oldu beyaza düşseydi iyiydi.

aslında ankarasporun ismi değişmesi gündemdeydi. taraftar istemedi heralde. olsa iyi olurdu şu osmanlıspor gereksizi yerine ankaragücü oynasaydı daha iyi olurdu

Valla hocam taraftarın bir kısmı istiyor bir kısmı istemiyor. Zaten malum Osmanlısporun başkanı yanaşmıyor artık Ankaragücüne. O defter kapandı .
    Geçen sene ki kırmızı grup iyiydi. Alanya,Ankaragücü,Altınordu 3 tane şampiyonluğa oynayan takım vardı,playofflarda alanyaya yenilip elendik. Eğer ki çıkabilsek her şey çok farklı olabilirdi gerçekten,resmen fırsat teptik. Bu sene dediğiniz gibi kırmızı grup çok çok daha zor geçen seneye göre. Bu sene playofftan belki zorlarız, birinci olup şampiyon çıkmak çok zor.
    Eğer ki PTT'ye çıkmış olsak takım şahlanacak Ankara'nın tüm desteğini yine arkasına alacaktı,ama şimdi her şey eski tas eski hamam olayına döndü ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Ankaragücü konusu vardı.
    Forumda Güçlü nickli bir abimiz vardı çok uzun zamandır görmedim. Tribünden biriydi.

Ankaragücü yanlış kişinin elinde maalesef heba oldu. Şimdi de başka oyuncak buldu kendine.

Doğrudur hocam, DH forumda yeniyim o nedenle görmemiş olabilirim. Sosyal medyada yazan bir abiyse büyük ihtimal tanışıyoruzdur.
    Çoğu klüpte de olduğu gibi, Ankaragücü de rant kavgasına kurban gitti maalesef ...
  • Elbet gelecek guzel gunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tık tık tık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

tık tık tık

Kim o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

tık tık tık

Kim o ?

Öcü
  • Mesajları silmiş sanırım admin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.