Şimdi Ara

ankarda x1800 gto ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hafta sonu bilgisayar topluyacağım kafamdaki parçaları x1800 gto dışında bulabiliyorum ama o nu nerden bulacağımı bilmiyorum mavide gigatekte filan yok eğer bildiginiz bi yerler varsa yardım edin

• 7600gt alabilirsin. Hem daha iyi olur.
  • www.inventus.com
    www.penta.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: resrous

www.inventus.com
    www.penta.com.tr

bunlar istanbul menşeylidir
    ankara değil

• x1800gto güzel kart.İnşallah şansın yaver gider. 7600gt alırsan hasarlı kart alma olasılığın azalır.
    x1800gto da da x1800xl deki gibi problemler olabilir. Halledilir ama büyük ihtimalle.

• arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. sanırın o kartı ankarada bulamıyacağım yerine LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH alsam gigatek ten ne dersiniz en azında ağrıza filan olduğunda çok başım ağrıma. ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. bellek arayüzü 128 bit ama bellek hızı 1600 . bu hız açığı kapatırmı ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: irikartal

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. sanırın o kartı ankarada bulamıyacağım yerine LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH alsam gigatek ten ne dersiniz en azında ağrıza filan olduğunda çok başım ağrıma. ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. bellek arayüzü 128 bit ama bellek hızı 1600 . bu hız açığı kapatırmı ne dersiniz

o kartı almayın arkadaşlar
    stokları bitirmeyin ben alacağım önce

şaka bir yana çok güzel bir kart ayrıntılı testleri dün açtığım topicte bulabilirsin
  • mavi de 2 gün önce vardı ya demekki en sonuncuyu ben aldım 2 gün önce:) 2 gündür kullanıyorum çok memunum ama biraz fazla ısınıyor gibi,70 C lerde dolaşıyor hep normal sıcaklık değeri kaçtır bi ekran kartının ya da bu değer normalmidir bilmiyorum
  • ankarada maviden daha ucuz ve ii davranan yerler var mesela yeni açılan teknoloji dünyası die biyer var meşrutiyet caddesinde.orbimin sokağında.2ay önce topladım bilgisayarı bazı parçalar çok ucuz du.hardisk te 20$ ram 15$ klavye mouse de 10ytl kar etmiştim.yeni açıldıkalrı için bölelermiş...tavsiye ederim
  • bence gto al 16 pp olma özelliği var ve 16pp olduğuunda 7600gt extreme dilan dinlemez
    msi 7600gt thd o üstün soğutmasına rağmen gto ile başabaş gidiyor bence gto
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. bilgisayarın siparişini verdim x1800 gto yu da bulabildim .tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: resrous

bence gto al 16 pp olma özelliği var ve 16pp olduğuunda 7600gt extreme dilan dinlemez
    msi 7600gt thd o üstün soğutmasına rağmen gto ile başabaş gidiyor bence gto

16pp olma garantisi verseydin
    şimdi gto sahibi olurdum
  • HİS marka normal fiyatlara gto bulabilen varsa hemen alsın,çünkü his markası garanti 16pp oluor arkadaşlar saphire çok sorunlu bu konuda bilgilerinize sunulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@

HİS marka normal fiyatlara gto bulabilen varsa hemen alsın,çünkü his markası garanti 16pp oluor arkadaşlar saphire çok sorunlu bu konuda bilgilerinize sunulur

zaten biliyoruz
    ama his in gto su sapphire in xl i ile aynı fiyata
  • pekı nerden buldun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.